نوشته شده توسط : رز علینژاد

گوشی ردمی نوت 8 پرو یک گوشی میان رده با امکانات خوب و قیمت مناسب از شرکت شیائومی میباشد که در سال 2019 به بازار عرضه شد و توانست توجه بسیاری از طرفداران گوشی‌های هوشمند به خصوص طرفداران شیائومی را در این بازه قیمتی به خود جلب کند. در این چند سال اخیر که شرکت‌های بزرگ تولید گوشی موبایل قیمت‌های بالایی برای پرچمداران خود در نظر میگیرند، وجود گوشی‌های میان رده با امکانات خوب یک نعمت بزرگ محسوب میشود. در ادامه با بررسی ردمی نوت 8 پرو همراه ما باشید.

برای داشتن شیائومی ردمی نوت 8 پرو لازم نیست زیاد هزینه کنید. این گوشی امکانات خوبی را پیش روی شما قرار می‌دهد. امکاناتی که بسیاری از آن‌ها را تنها روی گوشی‌‌های رده بالا مشاهده خواهید کرد. با این حال عملکرد دوربین‌های این گوشی در محیط‌های تاریک چندان خوب نیست، اما قطعا در روز و محیط‌های روشن‌تر می‌توانید عکس‌های خوبی با این گوشی ثبت کنید. قدرت سخت افزاری و عملکرد باتری این تلفن همراه هوشمند هم مناسب کارهای روزانه و حتی کارهای نیمه سنگین است.

بررسی گوشی ردمی نوت 8 پرو

طراحی و نمایشگر

موبایل هوشمند شیائومی Redmi Note 8 Pro از یک صفحه نمایش 6.53 اینچی برخوردار است که در حقیقت می توان آن را در دسته بندی فبلت ها قرار داد. نمایشگرRedmi Note 8 Pro از فناوری IPS LCD بهره می برد و مانند اغلب موبایل های جدید از 16 میلیون رنگ برخوردار است. رزولوشن ردمی نوت 8 پرو، 1080 در 2340 بوده و تراکم پیکسلی آن 395ppi می باشد. نسبت نمایشگر به بدنه نیز 91.4 درصد است. همچنین دوربین سلفی به صورت یک قطره در وسط صفحه نمایش قرار دارد.

یک محافظ شیشه ای مقاوم (Corning Gorilla Glass 5) وظیفه حفاظت از بخش جلویی و پشت گوشی را خواهد داشت. البته باید گفت که قاب Redmi Note 8 Pro از جنس پلاستیک با کیفیت بوده که از دوام بیشتری نیز برخوردار است. وزن ردمی نوت 8 پرو، 200 گرم می باشد.

دوربین

گفتیم که در پنل پشتی شاهد یک ماژول دوربین چهارگانه هستیم که به ظاهر جذابیت بالایی دارد. نکته مهم گفتنی درباره دوربین ردمی نوت ۸ پرو، نبودن لنز تله‌فوتو و استفاده از لنز ماکرو است. روالی که بعدا در سال ۲۰۲۰ به یک جریان اصلی در بازار گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی تبدیل شد.

به این ترتیب روی Redmi Note 8 Pro شاهد یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با لنز ۲۶ میلی‌متری واید و دهانه f/1.9 هستیم. این لنز در زمان خودش تازه وارد بازار شده بود و برای همه جذابیت داشت. پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نسبت به ردمی نوت ۷ پرو دارد و فاصله کانونی آن ۱ تا ۱.۷ اینچی است و سایز آن به ۰.۸ میکرو متر می‌رسد.

دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و ۱۳ میلی‌متری با دهانه f/2.2 به همراه یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک دوربین تشخیص عمق هم در این ماژول دوربین می‌بینیم. دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 هم در پنل جلویی برای عکاسی سلفی داریم.

مهم‌ترین تفاوت عکس‌های گرفته شده با دوربین اصلی ردمی نوت ۸ پرو با دیگر گوشی‌ها در پردازش‌های هوش مصنوعی است. متاسفانه، عکس‌های علی‌رغم اینکه کیفیت بسیار خوبی در نور زیاد و طول روز دارند ولی گاهی شفایت رنگ زیادی داشته و گاهی تیره به نظر می‌رسند.

این کیفیت عکس‌ها به حدی هست که شما را راضی کند و بتوانید عکس‌های بسیار قشنگی از مناظر بگیرید اما اگر کمی نور محیط کمتر شود یا اینکه در زاویه و شدت نور مناسبی عکاسی نکنید؛ کیفیت عکس افت می‌کند.

سخت افزار

شیائومی روی این گوشی پردازنده موبایل مدیاتک هلیو G90T را کار گذاشته است. این پردازنده در بازار به یک تراشه گیمینگ ارزان قیمت معروف است. با فرآیند ساخت ۱۲ نانومتری و توسط شرکت TSMC تولید شده است.

مصرف انرژی پایین‌تر و قیمت کمتری دارد. یک پردازنده موبایل هشت هسته‌ای شامل دو هسته Cortex-A76 با نهایت سرعت ۲.۰۵ گیگاهرتزی و شش هسته Cortex-A55 با نهایت سرعت ۲.۰ گیگاهرتزی است.

کنار این CPU شاهد یک پردازنده گرافیکی Mali-G76 MC4 هستیم. در این GPU از فناوری HyperEngine استفاده شده تا شاهد گیم‌پلی روان‌تری باشیم.

شیائومی ردمی نوت ۸ پرو با ۶ یا ۸ گیگابایت رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی روانه بازار می‌شود. مشخص است در سال ۲۰۲۰ همه کاربران دوست دارند مدل ۸ گیگابایت رم با ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را خریداری کنند.

عملکرد این پردازنده فراتر از تصور است. با کارایی پردازنده معروف اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام که در سال ۲۰۱۸ قوی‌ترین CPU موبایل دنیا بود؛ برابری می‌کند و در جدول گوشی‌های میان‌رده کنار گوگل پیکسل ۳ و سامسونگ A60 قرار می‌گیرد. از عملکرد سامسونگ گلکسی A50 بهتر است و هواوی پی سی لایت را جا می‌گذارد.

در کل باید کارایی مناسبی از این گوشی در بازی، پردازش‌های گرافیکی، اجرای چندین اپ با هم و چند وظیفگی، تمیزی صحنه‌ها و روانی کار با آن انتظار داشته باشید.

باتری و نرم افزار گوشی شیائومی ردمی نوت 8 پرو

گوشی Xiaomi Redmi Note 8 pro با اندروید ۱۰ و MIUI 10 روانه‌ی بازار شده‌است، اما خود شیائومی هر چند وقت یک بار آپدیتی برای رابط‌کاربری اختصاصی‌اش ارائه می‌دهد و بنابراین احتمالاً با خرید این گوشی و به‌محض وصل‌شدن به اینترنت، آپدیت جدیدی برای MIUI دریافت خواهید کرد. زمان بوت گوشی هم نزدیک به ۱۵ ثانیه است و رقم کمی محسوب می‌شود.

بررسی ردمی نوت 8 پرو
کسانی که قبلاً با گوشی‌های شیائومی کار کرده‌اند و تجربه‌ی استفاده از MIUI را دارند احتمالاً مشکلی با کار کردن با گوشی ردمی نوت ۸ پرو ندارند، اما آن‌ها که قبلاً هواوی، سامسونگ و سایر برندها را داشته‌اند احتمالاً در روزهای نخست مقداری با رابط کاربری MIUI احساس بیگانگی خواهند داشت، هر چند به‌مرور زمان به آن عادت خواهند کرد. البته که امکان نصب لانچر برای شخصی‌سازی نیز وجود دارد. چنان‌که احتمالاً می‌دانید گوشی‌های ردمی از اینفرارد یا مادون قرمز برخوردار اند و اپلیکیشنی اختصاصی روی آن‌ها برای آن‌که بتوان از گوشی به‌عنوان ریموت‌کنترل استفاده کرد نصب شده‌است. برای کنترل تلویزیون، گیرنده، کولر و بسیاری وسایل دیگر می‌توانید از این اپلیکیشن استفاده کنید. من برای انواع تلویزیون و گیرنده از اپلیکیشن ریموت‌کنترل استفاده کرده‌ام و هر بار هم کارش را به‌خوبی انجام داده‌است.

وضعیت باتری نیز راضی‌کننده است. از باتری حجیم ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی در ردمی نوت ۸ پرو استفاده شده و اصلاً یکی از علل سنگینی گوشی همین باتری حجیم است. امکان شارژ سریع ۱۸ واتی نیز برای این گوشی وجود دارد، به‌طوری که شارژ باتری از ۰ درصد در عرض نیم ساعت به حدود ۳۰ درصد می‌رسد. شارژ باتری در ۱ ساعت تقریباً به ۶۰ درصد می‌رسد و برای شارژ ۱۰۰درصدی باید حدود ۲ ساعت صبر کرد.

باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی ردمی نوت ۸ پرو در ظاهر از باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی ردمی نوت ۷ پرو بیشتر است، اما از آن‌جا که پردازنده‌ی هلیو جی۹۰تیِ مدیاتک بیشتر از پردازنده‌ی نوت ۷ پرو انرژی مصرف می‌کند، نباید توقع داشته باشید که ۵۰۰ میلی‌آمپرساعت اختلاف بین باتری‌های این دو گوشی منجر به اختلاف محسوس میان نگهداری شارژ دو گوشی شود؛ اما در کل اگر اهل بازی و کارهای سنگین نباشید، می‌توانید با یک بار شارژ باتری حدود دو روز با گوشی کار کنید.

نتیجه گیری

برای چندمین سال پیاپی، گوشی‌های خط تولید رد می نوت پرو دوباره توانستند انتظارات را بالا ببرند و تقریباً همه آن چیزی که از یک گوشی میان‌رده انتظار می‌رفت را با خود آورده‌اند. این محصول شیائومی با باتری بادوام، چیپ‌ست قدرتمند، دوربین باکیفیت و عملکرد روان همانی خواهد بود که افراد به دنبال موبایل‌های با ارزش خرید بالا دنبالش می‌گردند. ضمن اینکه با وجود یک لنز 64 مگاپیکسلی و قابلیت زوم 2 برابری، به نظر می‌رسد دیگر نیازی به لنز تله فوتو نباشد.

در نهایت باید به کیفیت ساخت بالای بدنه و محافظ گوریلا گلس 5 اشاره کنیم که امتیازات مثبتی برای رد می نوت 8 پرو به حساب می‌آیند. البته دو نکته منفی هم وجود دارد که همان برآمدگی دوربین و وزن تقریباً زیاد هستند ولی اگر شما می‌توانید با این موضوعات کنار بیایید، نباید مشکلی با این دستگاه میان‌رده داشته باشید. برای اطلاع از قیمت ها کلیک کنید.

نقاط قوت

  • کیفیت بالای بدنه و وجود محافظ گوریلا گلس 5
  • نمایشگر LCD باکیفیت
  • وجود پردازنده گیمینگ هلیو G90T با عملکردی روان
  • دوام باتری فوق‌العاده
  • وجود لنز 64 مگاپیکسلی در دوربین عقب
  • کیفیت عالی دوربین سلفی
  • کیفیت فوق‌العاده ویدیوهای ضبط شده
  • پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع USB PD و وجود کابل USB-C به USB-C در جعبه

نقاط ضعف

کیفیت پایین لنزهای اولترا واید و ماکرو
کیفیت معمولی ویدیوهای 1080p ضبط شده



:: موضوعات مرتبط: شیائومی , ,
:: برچسب‌ها: بررسی ردمی نوت 8 پرو , خرید ردمی نوت 8 پرو , قیمت ردمی نوت 8 پرو , مشخصات ردمی نوت 8 پرو ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

اپل واچ SE در مدل‌های بلوتوث و سلولار وارد بازار می‌شود، بنابراین برای استفاده از آن نیازی به همراه داشتن گوشی هوشمند خود نخواهید داشت. این محصول مانند برادر گران قیمت خود اپل واچ به قابلیت‌هایی مانند قطب‌نما، شتاب سنج، ژیروسکوپ و قابلیت تشخیص سقوط مجهز شده، با این حال فاقد قابلیت ECG است که با توجه به قیمتش، نمی‌توان چندان به آن خرده گرفت.

اگرچه کاربران در این محصول به چیپ S6 دسترسی ندارند، با این حال پردازنده S5 با دو هسته نیز عملکرد مناسبی از خود نشان می‌دهد و تقریباً جدید محسوب می‌شود. در حقیقت عملکرد این ساعت هوشمند مشابه با اپل واچ سری ۵ است. این ساعت هوشمند از سیستم عامل WatchOS 7 که اپل در کنفرانس WWDC 2020 رونمایی کرد، بهره می‌برد. در ادامه به بررسی این محصول می پردازیم. شما می توانید در اینجا خرید اقساطی اپل واچ اس ای را نیز تجربه کنید.

بررسی اپل واچ اس ای

طراحی و ظاهر

مهم‌ترین مشخصه در بررسی اپل واچ اس ای به عنوان یک محصول ارزان قیمت طراحی ظاهری آن است که دقیقاً شبیه همان ساعت‌های هوشمند جدید شرکت اپل است. در حقیقت اپل واچ اس ای از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی با سری 6 و 5 و 4 ندارد و نمی‌توان آن را از نظر ظاهری با هیچ یک از ساعت‌های دیگر تشخیص داد. با این حال شرکت اپل رنگ‌های ویژه و منحصر به فردی را برای این ساعت هوشمند در نظر گرفته که می‌توان با انتخاب آن‌ها ظاهری متفاوت را تجربه کرد.

 قدرت پردازش بالا

اپل واچ اس ای از پردازنده S5 استفاده می‌کند که از نظر قدرت پردازشی مشابه با اپل واچ سری 5 است که در سال 2019 میلادی آماده معرفی و عرضه شد. این قدرت پردازشی برای انجام تمام کارهای روزمره کافی است و می‌تواند از پس اجرای تمام اپلیکیشن‌ها و ردیابی فاکتورهای سلامتی برآید.

 عرضه در دو مدل وای فای و سلولار

در بررسی اپل واچ اس ای مشخص شده که این ساعت هوشمند همانند تمامی محصولات مشابه شرکت اپل از سال 2017 به بعد در دو نسخه وای فای و سلولار آماده عرضه شده است. بر این اساس باید اعلام کرد که قابلیت نسخه‌های سلولار تنها برای برخی از کشورها فعال است که این مسئله به محدودیت استفاده از eSIM توسط اپراتورهای آن کشورها مربوط می‌شود.

 ویژگی های سلامتی

اپل واچ همیشه بیشتر از یک دستگاه تناسب اندام خالص از قبیل Garmin و حتی Fitbit تا حدی روی سلامت عمومی تمرکز کرده است. و این با این مدل جدید و ارزان قیمت ادامه دارد.

Apple Watch SE دارای شتاب سنج ، ژیروسکوپ و ارتفاع سنج همیشه روشن با سری 6 است. همچنین دارای قابلیت تشخیص سقوط ، نظارت بر صدا ، SOS اضطراری و تماس اضطراری بین المللی است ، مواردی که در Apple Watch 3 دریافت نمی کنید .

بر خلاف پرچمدار Apple Watch 6 ، Apple Watch SE از نظراکسیژن خون (spo2)وجود دارد . با توجه به اینکه این ویژگی سالهاست در دستگاه های Garmin وجود دارد – این ویژگی آنچنان که اپل تصور می کند یک ویژگی جدید نیست. و ، سنسور SpO2 در Apple Watch 6 توسط FDA تأیید نشده است ، بنابراین دارندگان نباید آن را یک دستگاه پزشکی بدانند.

Apple Watch SE همچنین فاقد برنامه ECG است که همراه با Apple Watch 6 و Apple Watch 5 است و به شما امکان می دهد از طریق ضربان قلب بررسی های محلی را انجام دهید. با این حال ، SE می تواند ریتم قلب شما را در پس زمینه کنترل کند و در صورت مشاهده ضربان قلب نامنظم ، به شما هشدار می دهد.


همچنین دارای ردیابی خواب ، یک برنامه شستن دست و برنامه جدید تناسب اندام اپل است که شامل ایستگاه از پیش تنظیم شده جدید تمرین مانند آموزش اصلی ، تمرینات قدرتی عملکردی ، خنک شدن ورقص است .

 نقش ورزش در اپل واچ اس ای

با این که در بررسی اپل واچ اس ای به هیچ ویژگی سخت افزاری جدید خاصی در زمینه فیتنس و ورزش برنمی خوریم اما برخی قابلیت های نرم افزاری جدید در اپل واچ ها گنجانده شده است که استفاده از اپل واچ ها برای ورزش را جذاب می کند. اپل واچ اس ای نیز از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین با استفاده از نرم افزارهای تمرین، استقامت و رقص می توانید ورزش روزانه خود را لذت بخش تر کنید.

اما در این نقطه سوال بزرگی پیش روی ما قرار می گیرد: آیا استفاده از اپل واچ برای تمرین روزانه ضروری است؟ پاسخ این سوال فقط و فقط به خود شما بستگی دارد. در واقع اگر خود را یک ورزشکار حرفه ای می دانید، با استفاده از قابلیت های نرم افزاری اپل واچ می توانید بسیار حرفه ای تر از پیش ورزش خود را دنبال کنید. با استفاده از این قابلیت های نرم افزاری می توانید میزان کالری مصرفی بدن خود را محاسبه کنید، زمان روزانه ورزش خود را مدیریت کنید و…

و اما یکی از مهم ترین سوال های موجود در بررسی اپل واچ اس ای، بله با استفاده از این ساعت می توانید با اطمینان خاطر به استخر بروید و شنا کنید. خوشبختانه اپل واچ اس ای به طور کامل ضد آب است و از این بابت هیچ نگرانی ای برای شما باقی نخواهد گذاشت. اما هنگامی که در دریا یا آب های شور شنا می کنید از ساعت خود استفاده نکنید زیرا باعث آسیب رسیدن به اپل واچ شما می شود.

عمر باتری 

عمر باتری اپل واچ SE هم مانند اپل واچ 6 و 3 حدود 18 ساعت است. یعنی شما باید هر روز ساعت را شارژ کنید. اگر بخواهید همزمان از GPS استفاده کنید و به موسیقی هم گوش دهید، عمر باتری ساعت هوشمند Apple Watch SE تنها کمی کمتر از اپل واچ 6 خواهد بود. در بحث باتری موردی که بیشتر از همه بین این دو ساعت به چشم می‌آید مدت زمان شارژ باتری است. اپل واچ 6 در 90 دقیقه به شارژ کامل می‌رسد، در حالی که این زمان برای ساعت هوشمند Apple Watch SE نزدیک به 2.5 ساعت است. در جدول زیر می‌توانید عمر باتری مربوط به اپل واچ 6، 3 و SE را مشاهده کنید.


ساعت هوشمند Apple Watch SE در نگاه اول با توجه به قابلیت‌ها و امکانات، ساعت قابل قبولی به نظر می‌رسد، اما پس از گذشت مدت زمان اندکی متوجه می‌شوید این محصول اپل نسبت به ویژگی‌هایی که به شما ارائه می‌کند قیمت زیادی دارد. اپل واچ 3 شاید کمی قدیمی‌تر باشد و قاب زمخت‌تری داشته باشد، ولی نمایشگر آن به روشنی اپل واچ SE است و در بحث اپ استور، عمر باتری و بقیه امکانات watchOS 7 تجربه مشابهی را با قیمت کمتر در اختیار شما قرار می‌دهد.

ویژگی‌هایی که اپل واچ 3 فاقد آن‌ها است و در اپل واچ SE وجود دارند مثل تشخیص سقوط، زیرنظر قرار دادن نویز محیط و تماس اضطراری هم آنقدر برای یک ساعت هوشمند لازم نیستند که بخواهند قیمت بیشتر ساعت هوشمند Apple Watch SE را توجیه کنند.

همچنین جای خالی ویژگی‌هایی مثل تشخیص میزان اکسیژن خون و صفحه نمایش همیشه روشن که در دیگر ساعت‌های اقتصادی و ارزان قیمت‌تر مثل فیت‌بیت ورسا 3 وجود دارند نیز احساس می‌شود. به نظر می‌رسد ساعت هوشمند Apple Watch SE بیشتر از همه برای خانواده‌هایی عرضه شده که می‌خواهند یک ساعت هوشمند برای کودکانشان خریداری کنند و از طریق بخش خانواده آیفون که به شما اجازه می‌دهد چندین اپل واچ را زیرنظر داشته باشید موقعیت مکانی بچه‌ها را داشته باشند.

سخن پایانی

جف ویلیامز ، مدیر عامل اپل ، گفت: "Apple Watch SE عناصر طراحی سری 6 را با اساسی ترین ویژگی های Apple Watch ترکیب می کند ، همه با قیمت مقرون به صرفه تر." "ما خوشحالیم که گزینه عالی دیگری را برای کمک به مشتریان در ارتباط ماندن ، فعالیت بیشتر و مراقبت از سلامتی خود ارائه می دهیم." و باید اعلام کنیم که همچنان تولید اپل واچ سری 3 با قیمت 199 دلار ادامه دارد. اگر می خواهید از خرید اقساطی محصولات اپل بهره مند شوید همین حالا کلیک کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: بررسی اپل واچ اس ای , قیمت اپل واچ se , خرید اپل واچ اس ای , مشخصات اپل واچ اس ای , خرید اقساطی اپل واچ اس ای ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

شرکت اپل برای محصولات خود ارزش بسیار بالایی قائل است و همیشه شاهد کیفیت های فوق العاده و بسیار هیجان انگیز از سوی این شرکت برای بازار های جهانی بوده ایم که در بالاترین سطح خود قرار گرفته بود و شاهد تغییرات فوق العاده و بسیار هوشمندانه از سوی این شرکت قدرتمند و بسیار با کیفیت دنیای فناوری و تکنولوژی خواهیم بود.

قدرت اصلی این شرکت در نوع طراحی و فناوری هایی که در داخل محصول قرار می دهد به طور کامل واضح می باشد و می توان حساب ویژه و خاصی را از سوی اپل برای چنین قابلیت هایی شاهد باشیم که این شرکت توانسته به بهترین شکل ممکن این قابلیت فوق العاده را برای کاربران در تمامی محصولات خود به وجود بیاورد و در نهایت شاهد یک خروجی بسیار فوق العاده و خاص خواهیم بود.

ساعت هوشمند جزوی از سری محصولات فوق العاده اپل محسوب می شود که بازار مناسب و خوبی را برای اپل به ارمغان آورده بود و برای اولین بار شاهد قابلیت های فوق العاده منحصر به فرد و ایده آل از سوی این شرکت قدرتمند برای بازار های جهانی بودیم که در بهترین حالت ممکن برای کاربران این شرکت ارائه داده می شود، در این مقاله قصد نقد و بررسی ساعت اپل واچ سری ۶ را داریم که در بالاترین سطح ممکن برای کاربران این شرکت ارائه داده شده است. برای اطلاع از قیمت اپل واچ 6 کلیک کنید.

بررسی اپل واچ سری 6 اپل

طراحی و صفحه نمایش

اینطور که به نظر می‌رسد اپل از طراحی ساعت‌های هوشمند خود راضی است و فعلا قصد تغییر آن را ندارد. اپل واچ 6 نیز از طراحی مشابه نسل‌های قبلی خود استفاده می‌کند؛ صفحه نمایش مستطیلی به همراه دکمه چرخان Digital Crown در کناره دستگاه. البته این طراحی مانند همیشه جذاب است و از تکراری بودن آن خسته نمی‌شوید.

روکیدا | بررسی کامل و تخصصی اپل واچ 6: ساعت هوشمند جذاب اپل | آیفون 12, آیپد Air 4, آیپد ایر 4, اپل, اپل واچ, اپل واچ 6, اپل واچ SE, اپل واچ سری 6, گلکسی واچ 3

خبر خوب اینجاست که اپل تصمیم گرفته امسال دو رنگ جدید را نیز به ساعت هوشمند پرچمدار خود اضافه کند. شما می‌توانید اپل واچ 6 را در رنگ‌های قرمز و آبی نیز خریداری کنید. همچنین رنگ‌های نقره‌ای، طلایی و خاکستری براق هم مثل سال‌های گذشته در دسترس است.

همانطور که قبلا نیز اشاره کرده بودیم، شایعاتی مبنی بر استفاده نسل ششم اپل واچ‌ها از پنل نمایشی microLED به جای OLED مطرح شده بود اما اپل واچ 6 همچنان از صفحه نمایش‌های OLED استفاده می‌کند. اپل واچ 6 مانند نسل گذشته خود از قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن بهره می‌برد. با این ویژگی دیگر برای دیدن زمان مجبور نیستید هر دفعه مچ دستتان را مقابل صورتتان قرار دهید. همچنین نمایشگر اپل واچ 6 نسبت به ساعت‌های هوشمند پیشین اپل درخشان‌تر است.

میزان اکسیژن خون

یکی از مزیت‌ها و ویژگی‌های جدید اپل واچ نسل ۶ اضافه شدن سنسور حسگر اکسیژن خون به مجموعه‌ی سنسورهای جذاب و متنوع آن است. این ویژگی که به تازگی وارد ساعت‌های هوشمند اپل شده تجربه‌ی خاصی را از خود به نمایش می‌گذارد. این سنسور که در پشت دستگاه قرار گرفته یکی از اصلی‌ترین حسگرهای اپل واچ ۶ به حساب می‌آید و اپل با ترکیبی خاص توانسته این قابلیت هوشمندانه و ایده آل را از خود به نمایش بگذارد.

اپل اعلام کرده که سنسور SpO2 می‌تواند با دقت ۹۵ درصد سطح انرژی خون را اندازه‌گیری کرد. این قابلیت می‌تواند شما را از وقفه‌ی تنفسی در خواب مطلع سازد. از آنجایی که کمبود اکسیژن خون یکی از علایم بیماری کرونا به حساب می‌آید، این قابلیت می‌تواند جان هزاران نفر را در دنیا از این بیماری نجات دهد.

هر زمان که سطح اکسیژن خون را اندازه می‌گیریم چراغ‌های قرمز و سبز و LED وجود دارد که با دیودهای نوری کار می‌کند تا نور را به جریان الکتریکی تبدیل کند. چراغ‌ها به رگ‌های خونی مچ دست شما می‌تابند و دیودها میزان بازگشت نور را اندازه‌گیری می‌کند. حال رنگ خون شما به تعیین میزان اکسیژن خون کمک می‌کند. اگر رنگ خون قرمز روشن باشد نشان می‌دهد که میزان اکسیژن خون بالاست و اگر رنگ خون تیره باشد نشانه‌ی سطح پایین اکسیژن خون است.

این قابلیت به صورت پیش فرض فعال است. علاوه بر این می‌توانید آن‌را بصورت دستی انجام دهید و اپل واچ نیز بصورت دوره‌ای میزان اکسیژن خون را اندازه‌گیری و داده‌ها را ثبت کند تا در صورت مشاهده‌ی تغییرات، برای جلوگیری از مشکلات جدی تر به پزشک مراجعه کنید.

 

متاسفانه سنسور SpO2 در تعداد کمی از کشورها پشتیبانی می‌شود و تمام جهان نمی‌توانند از این ویژگی استفاده کنند. ایران نیز یکی از کشورهایی است که سنسور SpO2 در آن پشتیبانی نمی‌شود.

شارژدهی و سایر ویژگی های اپل واچ 6

درست مانند نسل قبل، شارژدهی اپل واچ سری ۶ نیز نهایتاً به ۱۸ ساعت می‌رسد که به نظرم کمی آزاردهنده است چرا که اگر از ویژگی پایش خواب استفاده کنید، مجبور هستید که اپل واچ خود را خیلی سریع‌تر شارژ کنید. برای مقایسه می‌توانیم به فیت بیت Versa 2 اشاره کنیم که با یک بار شارژ می‌تواند به مدت ۵ الی ۶ روز ماندگاری داشته باشد و همچنین هواوی GT2 پرو نیز به مدت دو هفته ماندگاری دارد.

البته شارژدهی اپل واچ سری ۶ هم نسبت به نسل قبل بهتر شده است؛ همانطور که گفتیم روشنایی نمایشگر این گجت به میزان ۲.۵ برابر افزایش یافته است و در عین حال همچنان میتواند شارژدهی ۱۸ ساعته را ارائه دهد. این در حالی است که واچ فیس های جذاب این ساعت باعث میشوند که شما بخواهید از ویژگی نمایشگر همیشه روشن استفاده کنید. به شخصه واچ فیس آرتیست را خیلی دوست دارم. همچنین واچ فیس مموجی نیز به اپل واچ اضافه شده است که جذابیت خاص خودش را دارد.

همچنین اپل واچ سری ۶ تمام کارهای مربوط به پایش سلامت را به خوبی انجام می‌دهد چرا که از تمام سنسورهای لازم نظیر سنسور سنجش ضربان قلب، سنسور ECG، سنسور تشخیص سقوط، GPS داخلی و سنسور ارتفاع سنج برخوردار می‌باشد. ویژگی پایش خواب نیز در watchOS 7 عملکرد بسیار دقیقی دارد.

جمع بندی

شرکت اپل این محصول را با قیمت مناسب و ایده آل راهی بازار های جهانی کرده و ما نیز شاهد قابلیت های فوق العاده و بسیار هوشمندانه داخل این محصول بسیار جذاب هستیم، اگر شما جزو کاربرانی هستید که می خواهید از این فناوری استفاده کنید بهتر است این ساعت را تجربه کنید، اگر قیمت برای شما مهم می باشد اصلا به دنبال این محصول نروید چون قیمتی بالای ۱۴ میلیونی دارد که گزینه های بهتری نسبت به این محصول در بازه های قیمتی پایین وجود دارد. اگر به دنبال یک سایت معتبر برای خرید اقساطی محصولات اپل می گردید همین حالا کلیک کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: بررسی اپل واچ 6 , خرید اپل واچ 6 , قیمت اپل واچ 6 , مشخصات اپل واچ 6 , ساعت اپل واچ سری 6 ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

ایفون se از همان طراحی کلاسیکی برخوردار است که برای چندین سال به عنوان امضای طراحی اپل شناخته میشد. طراحی، بدنه و دوربین این گوشی دقیقاً همان نمونه هایی هستند که در سال ۲۰۱۷ در گوشی آیفون ۸ دیدیم. اما اپل در یک اقدام بسیار هوشمندانه گوشی مقرون به صرفه ی جدید خود را به تراشه ی A13 Bionic مجهز کرد که این تراشه در گوشی های سری آیفون ۱۱ نیز به کار رفته بود. به لطف این تراشه ی جدید، عملکرد دوربین و شارژدهی باتری این گوشی هم با بهبودهای چشمگیری همراه شده اند. تراشه ی A13 Bionic نه تنها بسیار سریع و قدرتمند است، بلکه برای چند سال آینده پاسخگوی تمام نیازهای کاربران خواهد بود و نسخه های جدید iOS را به خوبی اجرا خواهد کرد.

البته یک گوشی ۳۹۹ دلاری در برخی زمینه ها کمبودهایی نیز دارد. به عنوان مثال آیفون اس ای ۲۰۲۰ در پنل پشتی خود فقط یک دوربین دارد و از سیستم Face ID نیز بی بهره است. عملکرد دوربین سلفی این گوشی قابل قبول است اما به هیچ وجه در حد و اندازه ی نمونه ی موجود در گوشی های سری آیفون ۱۱ نیست.

اگر به صورت کلی بخواهیم به این گوشی نگاه کنیم، ارزش خرید آیفون اس ای ۲۰۲۰ بیشتر از هر آیفون دیگری است که در بازار موجود است. قیمت وسوسه کننده، شارژدهی عالی، دوربین اصلی باکیفیت، تراشه ی قدرتمند، مقاومت در برابر آب و شارژ وایرلس از جمله ویژگی‌های جذاب این گوشی هستند. آیفون اس ای ۲۰۲۰ نه تنها یک آیفون فوق العاده است، بلکه یکی از بهترین گوشی های مقرون به صرفه برای خرید است. در ادامه با بررسی این محصول همراه شما هستیم.

بررسی گوشی ایفون اس ای 

طراحی 

همان‌طور که گفته شده، طراحی این گوشی با آیفون ۸ مو نمی‌زند و همان طراحی زیبا و ساده قبلی میهمان جیب شما خواهد بود. مقدار حاشیه‌های گوشی در مقایسه با گوشی‌های امروزی بسیار غیرعادی به نظر می‌رسد و فقط با گذشت چند سال از آیفون ۸، طراحی این گوشی قدیمی می‌نماید. صفحه نمایش ۴/۷ اینچی این گوشی ممکن است برای بسیاری از کاربران کوچک باشد اما هنوز هستند کاربرانی که ارگونومیک بودن آیفون برایشان مهم‌تر از صفحه‌نمایش‌های بزرگ باشد.

 

یکی از نکاتی که درباره این گوشی وجود دارد،‌ نبود جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون در آن است که ممکن است با توجه به هنجار به وجود آمده در مورد گوشی‌های جدید مورد عجیبی نباشد اما برخی از دوست‌داران موسیقی قطعا از نبود این ویژگی خوشحال نخواهند شد و این موردی است که باید هنگام خرید این گوشی آن را مد نظر داشته باشید، هرچند اپل همراه با آیفون SE 2 یک هدفون با درگاه لایتنینگ عرضه کرده است،‌ اما برخی می‌خواهد هنگام گوش دادن به موسیقی گوشی خود را شارژ کنند یا صرفا دلشان برای وجود این ویژگی تنگ می‌شود.

  • طراحی آشنا با ابعاد استاندارد اپل
  • رنگ‌بندی سیاه و سفید و سرخ
  • سایز صفحه نمایش کوچک است

صفحه نمایش

با اینکه شاسی تکراری گوشی هنوز برای ما جذاب است، در مورد صفحه نمایش این اعتقاد را نداریم. آرزو می کردیم صفحه نمایش آیفون 6s را روی این گوشی می دیدیم. اپل در صفحه نمایش های خود هیچ زمان به پیکسل ها دقت نمی کند و بیشترین تمرکز خود را به کیفیت این صفحات معطوف می کند. اپل برای این گوشی از صفحه نمایشی با کیفیت 640×1136 پیکسل استفاده کرده، این در حالی است که سامسونگ در حال حاضر بهترین صفحه نمایش های موبایلی دنیا را با کیفیت 2560×1440 پیکسل تولید می کند. اما تصور نکنید که اپل احمق است! زیرا با این تعداد پیکسل که در صفحه نمایش آیفون SE دیده می شود، این صفحه به اندازه ای باکیفیت است که نمی توان ایرادی به آن گرفت. خوانایی متون در این صفحه نمایش بسیار لذت بخش است و هیچ مشکلی با کوچک ترین متن ها نخواهید داشت. با چشم غیرمسلح و از فاصله بسیار نزدیک نیز هیچ پیکسلی را نمی توانید تشخیص دهید.

زیر نور خورشید این کیفیت خوب ثابت می ماند و می توانید با خیال راحت به تمام محتوا بدون هیچ افت کیفیتی دسترسی داشته باشید.

یک ویژگی جدید را از یاد نبریم که در آیفون 6s شاهدش بودیم و در این گوشی از دست رفته است. این ویژگی چیزی نیست جز 3D Touch یا همان لمس سه بعدی. اگرچه ما هیچ اعتقادی به این ویژگی نداریم و لمس سه بعدی را چندان کاربردی نمی بینیم و جنبه سرگرمی آن را پر رنگ تر می دانیم، با توجه به شناختمان از اپل، انتظار دیدن این ویژگی را در آیفون SE نیز داشتیم.

به هرحال صفحه نمایش آیفون SE کیفیت قابل قبولی دارد و کار کردن با آن لذت خاص خودش را دارد. هرچند صفحه نمایش این گوشی در برابر صفحه نمایش های آمولد سامسونگ حرف زیادی برای گفتن ندارد، باید قبول کنیم که درنوع خود یکی از بهترین هاست.

دوربین

این گوشی دقیقا از همان سخت‌افزار دوربین آیفون 6S بهره می‌برد – همان سنسور 12MP با گشایش لنز f/2.2 به همراه فلش دوگانه LED. دوربین سلفی متاسفانه بروز رسانی نشده و همان گزینه استفاده شده در 5S می‌باشد – سنسور 1.2MP. البته قبل از معرفی رسمی این گوشی نیز این مساله مشخص شده بود و بخاطر همین موضوع حین معارفه رسمی دستگاه و مشخص شدن صحت این موضوع، چندان شگفت زده نشدیم.

چیپست قدرتمند استفاده شده در این گوشی به کمک سنسور 12MP، فیلم‌برداری 4K را برای این گوشی به ارمغان آورده است. همچنین ویژگی Live-Photos که با هر بار دکمه شاتر را زدن، اقدام به فیلم‌برداری به مدت 1.5 ثانیه و ذخیره عکس‌ها به شکل انیمیت می‌کند، در این گوشی اپل نیز موجود می‌باشد.

همانطور که گفتیم، دوربین سلفی این گوشی در مقایسه با 5S تغییری نداشته و از همان سنسور 1.2MP استفاده شده است. دو ویژگی اصلی این دوربین، حالت خودکار HDR و فیلم‌برداری 720p می‌باشد. همچنین این دوربین همانند دوربین سلفی 6S از صفحه‌نمایش رتینای گوشی به عنوان فلش استفاده می‌کند. به طوری که با عکاسی سلفی در محیط‌های تاریک، صفحه‌نمایش به رنگ سفید در آمده و با افزایش لحظه‌ای روشنایی صفحه به 300%، نور کافی در اختیار دوربین قرار داده می‌شود.

رابط کاربری دوربین تغییری نسبت به دیگر گوشی‌های اپل نداشته است. به محض اینکه برای فوکوس صفحه را لمس کنید، اسلایدری ظاهر می‌شود که به کمک آن و با توجه به محیطی که قصد دارید از آن تصویر بگیرید، می‌توانید میزان نوری که دوربین می‌توان ضبط کند را کم یا زیاد کنید.

همانطور که می‌دانید، دسترسی و کنترل حالت‌های مختلف دوربین آیفون با کشیدن صفحه به سمت چپ یا راست میسر می‌شود. می‌توانید با اسلاید صفحه به حالت‌های عکاسی، حالت مربعی، Pano، فیلم‌برداری، اسلومو و Time-laps دسترسی داشته باشید. برای استفاده کردن از حالت عکاسی پشت سر هم نیز کافی است که دکمه شاتر را کمی نگه دارید.

نمونه تصویرهای گرفته شده با هر دو دوربین آیفون SE و 6S نشان می‌دهد که علاوه بر اینکه سخت‌افزار هر دو دوربین یکسان می‌باشد، بلکه از لحاظ نرم‌افزاری و الگوریتم‌های استفاده شده نیز این دو دوربین هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

عکس‌های گرفته شده با آیفون 6S در مقایسه با دیگر پرچمداران مطرح چندان تحسین برانگیر نبودند، پس در مورد SE نیز این مساله صدق خواهد کرد. عکس‌های گرفته شده و نتایج دارای جزییات خوبی هستند، اما بهترین در نوع خود به هیچ وجه نیستند. مساله اصلی این است که اپل بعد از عرضه گوشی آیفون 5S، تغییر چندان زیادی در دوربین‌های 6 و 6S و حال SE نداده است و از لحاظ خروجی نمی‌توان تغییرات زیادی مابین این دوربین‌ها مشاهده کرد.

خبر خوبی که می‌توان در مورد این دوربین داد، مربوط به رندر فوق‌العاده رنگ‌ها و کنتراست عالی آن می‌باشد. البته دامنه دینامیکی دوربین چندان تعریفی ندارد و مدام مجبور خواهید شد که از حالت HDR استفاده کنید.

فیلم‌برداری 4K یکی دیگر از مزیت‌های این دوربین می‌باشد. در حالت 4K شاتر با سرعت 30fps و در حالت 1080p با دو سرعت 30fps و 60fps و حالت جدید 1080p با سرعت 120fps اقدام به فیلم‌برداری می‌کند. در حالت اسلومو نیز شاتر با کیفیت 720p و با سرعت 240fps اقدام به ذخیره تصاویر می‌کند.

باتری گوشی ایفون اس ای

آیفون SE 2020 از باتری کوچک 1821 میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کند که مشابه نمونه بکار رفته در آیفون 8 می‌باشد؛ با این حال انتظار می رود که تراشه بهینه تر بتواند تا حدودی شارژدهی دستگاه را بهبود ببخشد. این گوشی در آزمایش پخش مداوم ویدئو حدود 10 ساعت دوام می آورد که رکورد چندان جالبی نبوده و عملکرد متوسطِ روبه پایین آن را نشان می دهد.

در استفاده ترکیبی با روشن بودن اینترنت دیتا و انجام کارهایی مثل وبگردی، اجرای بازی، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، عکاسی و … این گوشی به سختی می تواند یک روز را دوام بیاورد و احتمالا در میانه روز کاری، مجددا باید به فکر شارژ کردن آن باشید.

البته همانطور که همیشه گفته ایم، شارژدهی یک محصول بسته به نوع استفاده هر فرد از آن می تواند متفاوت باشد.

در داخل جعبه iPhone SE 2020 شارژر 5 واتی قرار داده شده است که توان آن حتی از نمونه بکار رفته در برخی گوشی‌های ارزان قیمت اندرویدی، پایین تر بوده و سیاست اپل در این زمینه کاملا جای انتقاد دارد. البته این گوشی از شارژ سریع با توان 18 وات پشتیبانی می‌کند که برای استفاده از آن باید تجهیزات جداگانه ای تهیه کنید.

با استفاده از تجهیزات داخل جعبه، شارژ کامل آیفون SE 2020 حدود 2:30 زمان نیاز دارد که برای دستگاهی با باتری 1821 میلی آمپر ساعتی، واقعا زیاد است. هنگام استفاده از شارژر 18 واتی اما این زمان 1 ساعت کمتر خواهد بود و گفتنی است که آیفون جدید اپل از شارژ بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند که آن را یک پله بالاتر از میان‌رده‌های اندرویدی قرار می‌دهد.

سخن پایانی

نسل اول آیفون اس ای خیلی زود به محبوبیت خوبی رسید. چون با هزینه‌ای کمتر از آیفون‌های رایج، به کاربران اجازه می‌داد طعم پلتفرم آی او اس اپل را بچشند. حالا ۴ سال از آن زمان گذشته و نسل دوم آن،‌ آیفون اس ای ۲۰۲۰ عرضه شده است. با بررسی اپل آیفون اس ای ۲۰۲۰ ما این محصول را یک گوشی قدرتمند و خوش قیمت با طراحی جمع و جور و دوربین‌هایی مناسب دیدیم. اما شما تنها در صورتی می‌توانید عاشق این گوشی شوید که صاحب یکی از آیفون‌های قدیمی اپل هستید و می‌خواهید با کمترین هزینه، گوشی آی او اسی خودتان را ارتقاء دهید. همچنین کاربران گوشی‌های اندرویدی که به دنبال محصولی با قیمت کمتر از گوشی‌های سری آیفون ۱۱ برای مهاجرت به پلتفرم آی او اس هستند نیز می‌توانند روی این گوشی حساب ویژه‌ای باز کنند.

در مجموع iPhone SE 2020 اپل با چیپست A130 Bionic که قدرت‌بخش گوشی‌های سری آیفون ۱۱ نیز هست،‌ باعث شده این گوشی جمع و جور قدرتمندتر از بسیاری از گوشی‌های اندرویدی رقیب در بازار است. علاوه بر این، دوربین‌های پشتی و جلویی ۱۲ و ۷ مگاپیکسلی این گوشی با ارائه‌ی حالت پرتره و HDR هوشمند، می‌توانند عکس‌های جذاب و سرگرم کننده‌ای را ثبت کنند که تشخیص آن‌ها با عکس‌های ثبت شده با آیفون ۱۱ سخت است. این گوشی رقبایی در بازه‌ی قیمتی خود از برند سامسونگ مانند گلکسی ای ۷۱ و گوگل مانند گوگل پیکسل ۳ ای دارد. اینجاست که انتخاب کاملاً به سلیقه‌ی کاربر بازمی‌گردد. مهم‌ترین رکن در این انتخاب می‌تواند سیستم عامل باشد. شما آی او اس می‌خواهید یا اندروید را ترجیح می‌دهید؟ برای اطلاع از قیمت ها و خرید گوشی کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: بررسی گوشی ایفون اس ای , خرید گوشی ایفون اس ای , قیمت ایفون اس ای , مشخصات ایفون اس ای , گوشی ایفون se 2020 ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

خانواده آیفون 11 اپل، شروع مسیری بود که به محبوبیت بیشتر این کمپانی ختم شد. پس از رونمایی از این سری پرفروش، خریداران بسیاری برای رونمایی از آیفون 12 روزشماری می‌کردند. علاوه بر خصوصیات ارتقا یافته که کاملا مورد انتظار است، ایفون 12 اولین موبایل‌های هوشمند اپل با پشتیبانی از فناوری ۵G خواهد بود.
واقعیت این است که یکی از بزرگترین رویدادهای تکنولوژی در سراسر جهان، رونمایی و بروزرسانی محصولات اپل است. گوشی آیفون 12 توانمند در عملکرد ظاهر شده و حق مطلب در زمینه کیفیت، ادا کرده است. در ادامه با بررسی این محصول همراه شما عزیزان هستیم.

بررسی گوشی آیفون 12

طراحی

در این مدل نیز از بریدگی نمایشگر (notch) استفاده شده است که در داخل ان دوربین سلفی،سنسور های فیس ایدی و برخی موارد دیگر نیز استفاده شده است مشخص است که با پیشرفت روزافزون دنیای تکنولوژی، این فضای برش خورده مدت زیادی دوام نخواهد آورد و با پیشرفت بیشتر تکنولوژی این فضا کوچکتر خواهد شد تا به صورت کامل محو شده و شاهد محصولاتی با نمایشگر تمام صفحه باشیم. شایعات زیادی در مورد این خانواده ایفون وجود دارد که برخی اهالی دنیای فناوری بر این باورند که در طول زمان اپل این برش را حذف کرده و از تکنولوژی دوربین و سنسور های پنهان شده در صفحه استفاده خواهد کرد. تحلیلگران بر این باور هستند که اپل در طراحی ایفون های 2020 خود لبه های تخت قدیمی را جایگزین لبه های منحنی می کند که این یاداور طراحی های قدیمی، زیبا و فوق العاده ی آن خواهد بود . امسال هم مانند سال های قبل شاهد رنگی متفاوت و بسیار زیبا برای این نسل از ایفون خواهیم بود به اسم Navy Blue که این اولین باری است که از رنگ ابی درطراحی بدنه ایفون استفاده می شود. اپل برای طراحی قسمت دوربین پشت این گوشی از فضایی مربعی شکل استفاده کرده است که فعلا اطلاعاتی در مورد تعداد دوربین های ان در دسترس نمی باشد.

 نمایشگر

شرکت اپل قصد دارد خانواده ایفون 12 را در 3 نوع نمایشگر مختلف به بازار عرضه کند که عبارتند از:ایفون 12 پرو 5.4 اینچ، ایفون 12: 6.1 اینچ،ایفون 12 پرو مکس: 6.7 اینچ به معنای دیگر، جایگزین آیفون XS کمی کوچکتر، جایگزین آیفون XR تقریبا با همان سایز و رقیب اصلی آیفون XS مکس، کمی بزرگتر خواهد بود.همچنین این شرکت قصد دارد که پنل هاLCD را برای این خانواده حذف کندو خط تولید صفحه نمایش OLED به صورت کامل برای این سری در نظر گرفته شده است. شرکت های LG و سامسونگ این پنل هارا تولید خواهند کرد.گفته می‌شود که نمایشگر مدل‌های پرو توسط سامسونگ و مسئولیت تولید پنل‌های 6.1 اینچی، بر دوش شرکت LG گذاشته شده است.

 دوربین

اپل همانند آیفون 11، در سری 12 خود نیز از دوربین های دوگانه استفاده کرده است. دوربین اصلی این گوشی، دارای حسگر 12 مگاپیکسل می باشد و لنز آن، دارای دیافراگم f/1.6 می باشد. لازم به ذکر است دیافراگم به کار رفته در آیفون 12، سریع ترین دیافراگم موجود در بین تمامی آیفون ها می باشد. دوربین دوم نیز از حسگر 12 مگاپیکسلی بهره می برد و درون یک لنز فوق عریض، به کار گرفته شده است. به وسیله ی این دوربین ها، می توانید قابلیت هایی مانند فلاش چهارگانه دورنگ، HDR، پانوراما و فیلمبرداری با کیفیت 4K را تجربه نمایید. همچنین دوربین سلفی این گوشی نیز دارای حسگر 12 مگاپیکسل می باشد که دارای لنز 23 میلیمتری واید و دریچه دیافراگم f/2.2 می باشد. اپل ادعا می نماید که آیفون 12 در محیط های کم نور، عملکرد بهتری نسبت به آیفون 11، دارد. همچنین قابلیت نوظهور Computational Photography نیز درون آیفون جدید، وجود دارد. این قابلیت باعث می شود تا جزئیات دقیق تر و بهبود یافته تری در عکس ها وجود داشته باشد.

 پردازنده قوی

مشخص شده است که اپل قرار است در نسل جدید آیفون‌ها از تراشه سری A بعدی خود استفاده کند. استفاده از فناوری ۵ نانومتری در این تراشه باعث می‌شود تا اندازه پردازنده کوچکتر شده و مصرف انرژی نیز کاهش یابد. پیش بینی می‌شود که این پردازنده تا ۱۵ درصد سرعت بیشتر را برای آیفون ۱۲ فراهم خواهد کرد.

باتری و شارژدهی آیفون 12

اخبار دقیقی از ظرفیت باتری گوشی آیفون 12 در دسترس نیست. همین که می‌دانیم با فعالیت ترکیبی حدود 17 ساعت شارژدهی خواهد داشت، راضی کننده است. این گوشی فناوری شارژ سریع 20 واتی تجهیز شده و با سرعت فوق العاده‌ای 50 درصد از ظرفیت باتری در نیم ساعت شارژ می‌کند. البته اگر طرفدار شارژ وایرلس باشید، با وجود توان 15 واتی، لازم است کمی بیشتر منتظر بمانید تا دستگاه فول شارژ شود.

 نتیجه گیری

براساس شایعاتی که پیرامون آیفون ۱۲ وجود دارد مشخص است که به روزرسانی تلفن ۲۰۲۰ اپل برای کاربران بسیار هیجان‌انگیز است و بی‌صبرانه در انتظار نسل بعدی آیفون‌ها هستند. با توجه به گزارش‌ها این‌طور به نظر می‌رسد که بیشترین پیشرفت‌ها قرار است در زمینه‌های اتصال ۵G، پشتیبانی از برنامه‌های واقعیت افزوده همراه با سنسور زمان پرواز باشد. اما با این حال هنوز اطلاعات زیادی هست که در مورد آیفون ۱۲ نمی‌دانیم. به همین دلیل باید منتظر اطلاعات جدیدی که ماه‌های آینده منتشر می‌شوند باشیم. اگر قصد خرید اقساطی محصولات اپل را دارید همین حالا کلیک کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: بررسی ایفون 12 , خرید ایفون 12 , قیمت ایفون 12 , مشخصات ایفون 12 , گوشی ایفون 12 ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 16 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

کمپانی سامسونگ در جریان کنگره ی بین المللی سال 2018 که در شهر بارسلون برگزار شد، از نهمین نسل از پرچمداران کهکشانی خود رونمایی کرد. این کمپانی همانند رسم چند ساله ی خود، گوشی های خود را در دو نسخه با سایزهای متفاوت عرضه کرده است که نسخه ی پایه اس 9 و نسخه ی بزرگتر اس 9 پلاس نام دارد. امروز قصد داریم تا گوشی گلکسی اس 9 پلاس را به صورت جامع مورد بررسی قرار دهیم.

 بررسی گوشی سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس

طراحی و ساخت

گلکسی S9 پلاس از آن گوشی‌هایی است که با یک نگاه کوتاه شما را مجذوب خودش می‌کند. گوشی ظاهری بسیار شیک، زیبا و منحصر به فرد دارد و این مسئله به ویژه زمانی مشخص می‌شود که از نمای رو به رو به آن نگاه کنید. صفحه نمایش گوشی تا حد ممکن بدون حاشیه طراحی شده و چیزی در حدود 84.2 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه با صفحه نمایش آن پوشانده می‌شود. بنابراین زمانی که به پنل جلوی دستگاه نگاه می‌کنید یک صفحه نمایش بزرگ و دو حاشیه بسیار باریک در لبه فوقانی و زیرین آن مشاهده خواهید کرد. این سبک طراحی سبب شده که ظاهر گلکسی اس 9 پلاس بسیار شیک و مدرن به نظر آید. بدنه دستگاه ابعاد 8.5 در 73.8 در 158.1 میلیمتر را ارائه می‌کند و وزن آن چیزی در حدود 189 گرم است. وقتی گوشی را در دست می‌گیرید متوجه خواهید شد که سامسونگ بدنه آن را بلند و باریک طراحی کرده است.

 

فریم اصلی Galaxy S9 Plus سامسونگ از آلومینیوم ساخته شده و دو پنل پشت و جلوی آن با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده می‌شود. این امر سبب شده که ظاهری براق و چشم نواز برای دستگاه ایجاد شود و مقاومت آن هم در برابر خراشیدگی افزایش یابد. اما از سمت مقابل بدنه گوشی در برابر ضربه و جذب چربی دست کاربر بسیار حساس خواهد بود. بنابراین اگر از افرادی باشید که دستتان عرق می‌کند، احتمالاً با مشکل لک شدن قاب پشت گوشی مواجه می‌شوید و حتی امکان سر خوردن دستگاه از دستتان هم بیشتر از حالت عادی خواهد شد. پس بهتر است برای جلوگیری از این مسئله یک قاب محافظ را در گوشی استفاده نمایید.

دو لبه سمت راست و چپ قاب گلکسی S9 پلاس خمیده طراحی شده‌اند و بدین ترتیب ظاهری زیبا و خوش دست برای دستگاه به وجود آمده است. در قاب پشت گوشی لنز دوربین دوگانه و اصلی آن، چراغ فلش LED و اسکنر انگشت گوشی نصب است. دو لنز دوربین اصلی گوشی و اسکنر انگشت آن به صورت عمودی در بخش فوقانی و وسط قاب پشت دستگاه نصب هستند. در بررسی گلکسی اس 9 پلاس مشخص شد که سرعت و کیفیت عملکرد اسکنر انگشت گوشی بسیار عالی و با کیفیت است.

 

گلکسی S9 Plus سامسونگ از اسکنر عنبیه چشم هم بهره می‌برد و امکان قفل گشایی از نمایشگر دستگاه با این روش هم وجود دارد. این ویژگی یکی از ویژگی‌های خاص و جالب گلکسی S9 پلاس است، اما در مجموع استفاده از آن خیلی ساده نیست چون برای عملکرد صحیح اسکنر عنبیه چشم باید حتماً گوشی جلوی چشمان کاربر گرفته شود که این موضوع در برخی شرایط یک مقدار شرایط را سخت‌تر از حالتی می‌کند که با قرار دادن انگشت روی اسکنر انگشت دستگاه قفل نمایشگر باز می‌شود! گلکسی اس 9 پلاس سامسونگ از طراحی ضد آب هم بهره می‌برد و از استاندارد IP68 پشتیبانی به عمل می‌آورد. به موجب این استاندارد دستگاه می‌تواند تا مدت زمان 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب دوام داشته باشد.

ضد آب بودن گوشی گلکسی S9 Plus فقط در حد یک شعار نیست و بارها و بارها در بررسی‌های عملی شاهد این بودیم که دستگاه از غوطه‌ور شدن در آب و باقی ماندن در این شرایط جان سالم به در برده و هیچ مشکلی در عملکرد آن به وجود نیامده است. گلکسی S9 Plus قابلیت پشتیبانی همزمان از دو سیم کارت را هم دارد. بنابراین به طور کلی باید گفت که این گوشی از نظر طراحی و ظاهر تقریبا هر آنچه که از یک گوشی موبایل انتظار می‌رود را ارائه کرده است و هیچ نقطه ضعف یا کم و کاستی ندارد. مطمئن باشید با خرید گلکسی اس 9 پلاس سامسونگ از ظاهر و طراحی آن لذت خواهید برد.

صفحه نمایش

سال هاست که گوشی های سامسونگ، بهترین نمایشگر های بازار را در اختیار داشته اند و گلکسی اس 9 نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. پنل بکار رفته در هر دو گوشی از نوع سوپر امولد می باشد که مشکی عمیق، رنگ های شاداب، زاویه دید وسیع و روشنایی بالا را در اختیار می گذارد. فرقی نمی کند که به فیلم تماشا کنید، بازی های گرافیکی انجام دهید، به وبگردی بپردازید یا … در هر صورت استفاده از نمایشگر گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس لذت بخش خواهد بود.

نمایشگر سری بی نهایت سامسونگ که حاشیه های ناچیزی داشته و لبه های خمیده ای دارد، این روز ها، به ویژگی تکراری پرچمداران این شرکت تبدیل شده است. اما Infinity Display در گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس تغییرات کوچک و مثبتی را به خود دیده است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

علاوه بر اینکه حاشیه های بالا و پایین نمایشگر کوچکتر از نسل قبل شده، خمیدگی لبه ها نیز کاهش یافته است. کاهش خمیدگی لبه ها در ظاهر چندان مشهود نیست اما باعث شده است که در دست گرفتن دو گوشی ساده تر از قبل شده و تعداد لمس های تصادفی کاهش یابد. حداکثر میزان روشنایی کهکشانی های جدید سامسونگ در مقایسه با گلکسی اس 8، 15 درصد افزایش یافته است که استفاده از آن ها در محیط های بیرونی را بیش از پیش راحت می کند. حداقل روشنایی نیز بهتر از گذشته شده و با روشن کردن ویژگی فیلتر نور آبی، می توان به راحتی از این دو گوشی در محیط های تاریک استفاده کرد.

گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس به ترتیب به صفحه نمایش 5.8 و 6.2 اینچی مجهز شده اند که نسبت تصویر آن 18:5:9 می باشد. حداکثر رزولوشن این دو نمایشگر، 2960×1440 (+QHD) می باشد، با این حال سامسونگ به طور پیش فرض رزولوشن را روی + Full HD قرار داده و کاربران می توانند حتی برای ذخیره بیشتر باتری و مصرف بهینه تر، رزولوشن را به + HD کاهش دهند.

از ویژگی های دیگر صفحه نمایش این دو گوشی می توان به Always On Display اشاره کرد. این ویژگی برای اولین بار با گلکسی اس 7 معرفی شد و رفته رفته در تعداد بیشتری از گوشی های سامسونگ جا افتاد. نمایشگر همیشه روشن علاوه براین که اطلاعات مفیدی در اختیار می گذارد، باعث می شود که تعداد دفعات روشن و خاموش شدن صفحه نمایش کمتر شده و در نتیجه عمر کلی پنل افزایش یابد. در تنظیمات مربوط به نمایشگر هم مواردی چون نوع نمایش رنگ ها، امکان تنظیم میزان سردی و گرمی رنگ ها، تغییر رزولوشن و فیلتر نور آبی به چشم می خورند.

دوربین

حتما مطلع هستید که یکی از تفاوت های اصلی دو گوشی گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس ، به دوربین آن ها بر می گردد. در واقع دوربین اصلی هر دو گوشی مشخصاتی کاملا یکسان دارند و تنها تفاوت نسخه پلاس، داشتن دوربین دوم با لنز تله فوتو برای زوم 2 برابر و ثبت عکس های پرتره می باشد. سنسور اصلی هر دو گوشی 12 مگاپیکسلی با پیکسل های بزرگ 1.4 میکرومتری می باشد. سامسونگ در دوربین این دو گوشی از سنسور ISOCELL fast ساخت خود استفاده کرده است که دارای D-RAM می باشد و سرعت بسیار بالایی دارد. اما جذاب ترین و جدید ترین ویژگی دوربین، دیافراگم متغیر آن می باشد که یاد آور دوربین های حرفه ای DSLR است. دیافراگم دوربین اصلی می تواند در دو عدد ثابت f/1.5 و f/2.4 قرار گیرد و عددی بین این دو وجود نخواهد داشت. تکنولوژی Dual-Pixel نیز برای تشخیص فاز و فوکوس خودکار سریع همچنان به قوت خود باقیست.

دوربین دوم بکار گرفته شده در نسخه پلاس، سنسوری 12 مگاپیکسلی دارد که البته اندازه پیکسل های آن کوچکتر بوده و 1.0 میکرومتری می باشد. دیافراگم این دوربین در عدد f/2.4 ثابت است و همانطور که گفتیم برای زوم 2 برابر و تشخیص عمق میدان کاربرد دارد. برای محیط های بسیار تاریک، سامسونگ فلاش ال ای دی تک گانه را برای هر دو گوشی در نظر گرفته و مدت هاست که این شرکت از فلاش های دوگانه در گوشی های خود استفاده نمی کند.

دوربین گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس از تکنولوژی مولتی فریم استفاده می کنند که برای نخستین بار در گلکسی اس 8 معرفی شد. این تکنولوژی در واقع به این صورت عمل می کند که دوربین، 4 عکس مختلف از یک صحنه می گیرد و نتیجه نهایی از ترکیب این 4 عکس به دست می آید که عملکرد موثری در کاهش نویز دارد. این ویژگی در کنار دیافراگم روشن f/1.5 باعث شده است که این دو گوشی در محیط های کم نور، عکس هایی روشن با جزئیات بالا و نویز بسیار کم ثبت کنند.

رابط کاربری دوربین نسبت به آن چیزی که در نوت 8 دیده بودیم، دچار تغییر شده و اکنون مشابه رابط کاربری گوشی های آیفون می باشد. حالت های مختلف عکاسی و فیلم برداری اکنون در صفحه ای جداگانه قرار ندارند و با سوایپ کردن در محیط اصلی رابط کاربری می توان بین حالت های مختلف سویچ کرد. رابط کاربری دوربین دو گوشی مشابه یکدیگر هستند با این تفاوت که در نسخه پلاس، گزینه زوم 2 برابر و لایو فوکوس وجود دارد. لایو فوکوس امکان عکاسی پرتره را فراهم می کند و ویژگی متمایز آن، این است که می توان قبل و بعد از ثبت عکس، می توان میزان تار شدن پس زمینه را به دلخواه تغییر داد. البته نا گفته نماند که گزینه ای به نام selective focus در گلکسی اس 9 وجود دارد که ثبت عکس های پرتره به صورت نرم افزاری را در اختیار می گذارد؛ با این حال نباید انتظار داشت که دقت آن در حد و اندازه های نسخه پلاس باشد.

باتری و شارژدهی گوشی سامسونگ گلکسی s9 plus

همانطور که انتظار می‌رود ظرفیت باتری در نسخه پلاس افزایش داشته است. گلکسی اس 9 به باتری‌ای با ظرفیت 3000 و گلکسی اس 9 پلاس به باتری 3500 میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است. باتری هر دو گوشی به‌راحتی در یک استفاده تقریبا سنگین تا انتهای روز پاسخگوی نیاز کاربر هستند. مدت زمان شارژ شدن کامل برای گلکسی اس 9 پلاس برابر 90 دقیقه است که نسبت به این مدت برای S9 ، 10 دقیقه کمتر است. همچنین نتیجه تست‌های تکی برای هر دو گوشی تقریبا یکسان و برابر عددهای زیر است:

  • کاهش درصد باتری با 30 دقیقه بازی آسفالت 8: 4.5 درصد
  • کاهش درصد باتری با 1 ساعت فیلم‌برداری فول اچ‌دی: 24 درصد
  • مدت‌زمان طول کشیده تا خاموش شدن گوشی با شارژ 100 درصد و پخش فیلم با کیفیت فول اچ‌دی: 9 ساعت

کلام آخر

کمپانی سامسونگ همیشه به امنیت کاربر اهمیت زیادی داده و به همین ترتیب هم قابلیت‌های متنوعی را در این زمینه ارایه می‌دهد. با وجود قرار گیری سنسور اثر انگشت بر روی بدنه پشتی دستگاه، سامسونگ از اسکنر عنبیه چشم هم در این پرچمدار بهره برده است. توسط این اسکنر کاربر می‌‌تواند پس از شناسایی عنبیه چشم خود، قفل دستگاه را از این طریق باز کند. علاوه بر حسگر عنبیه چشم، قابلیت تشخیص چهره هم در گلکسی اس 9 پلاس موجود بوده که به صورت نرم افزاری عمل کرده و با قرار دادن گوشی مقابل چهره، قفل دستگاه را باز می‌کند.

اما امنیت گلکسی اس 9 پلاس تنها به این موارد ختم نشده و سامسونگ جدیدترین نسخه از اپلیکیشن امنیتی Secure Folder را بر روی گلکسی اس 9 پلاس قرار داده است. با این ویژگی که توسط سیستم Knox سامسونگ حفاظت شده، به یک محیط جدید با اپلیکیشن‌ها و داده‌های اختصاصی به صورت رمزگذاری شده دسترسی خواهید داشت.

یکی از قابلیت‌های جذاب موجود در گلکسی اس 9 پلاس، پشتیبانی از داک اختصاصی سامسونگ با نام Dex بوده که با بهبود و کارایی بیشتر در این پرچمدار جدید یافت می‌شود. توسط Dex می‌توان با اتصال گوشی به یک مانیتور، از آن به عنوان کامپیوتر استفاده کرد.

گلکسی اس 9 پلاس گواهی IP68 را برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به دست آورده است. با توجه به این موضوع، پرچمدار جدید سامسونگ با قرار گیری در عمق 1.5 متری آب برای مدت 30 دقیقه، دچار مشکل نخواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: سامسونگ , ,
:: برچسب‌ها: بررسی گوشی گلکسی اس 9 پلاس , مشخصات گوشی اس 9 پلاس , خرید گوشی سامسونگ s9 plus , قیمت گوشی سامسونگ s9 plus , گوشی سامسونگ گلکسی اس 9 پلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

پرچمدار قدرتمند، به روز و با کیفیت گوشی می 8 ، اسمارت فون هوشمندی که کیفیت عالی با مشخصات برجسته ای را داراست و رقیب پرچمداران برندهای معروفی همچون سامسونگ ، گوگل و.... است. این اسمارت فون که در می 2018 معرفی و در ماه ژوئن عرضه شد با پرچمدارانی مانند OnePlus 6 ، Huawei Honor 10 و Samsung Galaxy S9 مقایسه می شود که با مشخصات سخت افزاری قدرتمند و به روز رسانی های پی در پی می توان براحتی آن را نسبت به برخی از پرچمداران جدید، به موجب اختلاف قیمت، برتر دانست.

 بررسی گوشی شیائومی mi 8

طراحی

شیائومی در پنل پشتی و جلویی گوشی می 8 (MI 8) از شیشه گوریلاگلس ۵ استفاده کرده‌است؛ طراحی شیشه‌ای باعث کاهش لغزندگی گوشی شده است و این امتیازی بزرگ محسوب می‌شود. با این تفاسیر بهتر است برای این گوشی لغزنده و لیز، از قاب استفاده کنید.

بریدگی و شکافی که در بالای صفحه نمایش می 8 قرار دارد، ظاهر دوربین دوتایی، جای فلش دوربین و همچنین چینش لنز دوربین‌ها، این گوشی را تقریباً به گوشی‌های آیفون شبیه کرده است. می 8 تقریباً سبک وزنی معادل 175 گرم دارد.

کلید کم و زیاد صدا از جنس فلزی ساخته شده است. پورت USB-C در میان دو سری سوراخ دایره‌ای قرار داده شده و خروجی صدا تنها از بخش سمت راستی پخش خواهد شد؛ بخش سمت چپی کاملاً به صورت نمایشی است. این گوشی در بخش شیار سیم‌کارت، جایگاهی برای کارت حافظه ندارد.

سنسور اثر انگشت MI 8 در پنل پشتی گوشی قرار داشته و جایی است که به راحتی انگشت اشاره به آن دسترسی دارد؛ البته عملکرد این سنسور به اندازه سرعت سنسور مربوطه در گوشی وان پلاس نیست. همانند سایر گوشی‌های شیائومی، می 8 نیز در برابر گردوخاک و آب مقاوم نیست. می 8 در چهار رنگ سفید، طلایی، آبی و مشکی به بازار عرضه شده‌ است.

صفحه نمایش

شیائومی از یک پنل سوپر آمولد (Super AMOLED) و 6.21 اینچی به عنوان صفحه نمایش گوشی می 8 استفاده کرده است. صفحه نمایش این گوشی رزولوشن 2248 در 1080 پیکسل را ارائه کرده و بدین ترتیب تراکم آن به چیزی در حدود 402 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار کاملا مناسب و قابل قبولی برای نمایشگر گوشی با ابعاد 6.21 اینچ خواهد بود. همانطور که در بخش قبل هم اشاره کردیم روی صفحه نمایش این گوشی با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده شده و بدین ترتیب از آن در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خط و خش محافظت می‌شود. البته در بررسی می 8 شیائومی مشخص شد که تماس با ذراتی مثل ماسه و گرد و غبار های خیلی کوچک می‌تواند منجر به ایجاد خط و خش روی نمایشگر دستگاه شود، بنابراین توصیه داریم حتما روی صفحه نمایش گوشی گلس محافظ ال سی دی نصب کنید. 

صفحه نمایش سوپر آمولد گوشی Mi 8 از قابلیت DCI-P3 و HDR10 پشتیبانی می‌کند که استانداردهایی جهت بهبود کیفیت نمایش محتوا و شادابی تصویر هستند. نمایشگر گوشی حاشیه های بسیار باریکی دارد و بدین سبب چیزی در حدود 83.8 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را به خود اختصاص داده است. در لبه فوقانی صفحه نمایش گوشی هم زائده مشکلی رنگ و باریکی دیده می‌شود لنز دوربین سلفی و سنسور های جلوی دستگاه در آن قسمت نصب شده‌اند. اما کیفیت نمایش محتوا بر روی ال سی دی شیائومی می 8 چطور است؟ در بررسی این گوشی مشخص شد که صفحه نمایش آن واقعا کیفیت مطلوبی دارد و محتوایی که روی آن به تصویر کشیده می‌شود شارپ و شادابی است. تفکیک پذیری خوب رنگ ها، شارپنس مطلوب، کنتراست خوب و شادابی مناسب از ویژگی های خوب صفحه نمایش سوپر آمولد گوشی Mi 8 هستند.

برای استفاده بهتر از صفحه نمایش گوشی Xiaomi Mi 8 در محیط های تاریک و برای مطالعه کردن حالت اختصاصی تحت عنوان Reading Mode در آن ارائه شده که منجر به ارائه تصویری گرم تر جهت جلوگیری از خستگی چشم می‌شود. صفحه نمایش گوشی می 8 از نظر اندازه بلند طراحی شده و نسبت تصویر 18.7 به 9 را ارائه می‌کند که این مسئله با دقت کردن به نمایشگر دستگاه قابل درک است. اما کیفیت عملکرد نمایشگر گوشی از نظر روشنایی چطور است؟ در بررسی می 8 شیائومی مشخص شد که صفحه نمایش آن به لطف بهره‌مندی از پنل سوپر آمولد توان تولید روشنایی خوبی دارد. بدین سبب با تنظیم شدت روشنایی صفحه نمایش بر روی 80 درصد به راحتی می‌توانید در محیط های باز و تحت تابش نور بدون مشکل محتوای روی آن را ببینید و با گوشی در تعامل باشید. بنابراین در یک جمع‌بندی کلی می‌توان اینطور گفت که صفحه نمایش گوشی Mi 8 شیائومی یکی از ویژگی های مثبت اصلی آن را در بر می‌گیرد چون از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

دوربین

همانطور که از ماه ها پیش از عرضه ی این گوشی انتظار می رفت، در این گوشی از دو دوربین به عنوان دوربین های اصلی استفاده شده است. این دو دوربین دارای پوشش لنزی هستند که اندکی بیرون زدگی از بدنه را برای قاب پشتی دستگاه ایجاد کرده است. فلش دوربین نیز میان دو دوربین اصلی جای گرفته است.

دوربین اول اصلی استفاده شده در این گوشی به یک سنسور 12 مگاپیکسلی مجهز شده است که این سنسور هر پیکسل را در سایز 1.4 میکرون ثبت می کند. همچنین، بروی این سنسور از یک لنز با گشودگی دریچه ی دیافراگم F1.8 استفاده شده است. علاوه بر این، این دوربین به سیستم لرزشگیر اپتیکال در چهار جهت محور مجهز شده است که به ثبت عکس هایی بهتر در شرایط مختلف کمک شایانی می کند. دوربین دوم اصلی استفاده شده در این گوشی هم به یک سنسور 12 مگاپیکسلی دیگر مجهز شده است. این سنسور را یک لنز با گشودگی دریچه ی دیافراگم F2.4 همراهی می کند و سایز هر پیکسل آن برابر با یک میکرون است. استفاده از این پکیج دوربین قابلیت ثبت تصاویر پرتره و زوم اپتیکال دو برابری را در اختیار کاربران شیائومی می 8 قرار می دهد.

در بخش دوربین سلفی هم در این گوشی شاهد استفاده از یک سنسور 20 مگاپیکسلی هستیم که از لنزی با گشودگی F2.0 برای آن استفاده شده است.

با نگاه سطحی به تصاویر ثبت شده به وسیله ی این گوشی، شاهد تصاویری جذاب بودیم که در آن ها همه چیز به شکل مناسبی تنظیم شده بود. اما با بررسی بیشتر، متوجه وجود نویز در عکس ها شدیم. این سطح نویز حتی در زمانی که با ایزوهای بسیار پایین در حال عکاسی بودیم نیز وجود داشت. وجود نویز در عکس هر دوربینی طبیعی است اما عکس های ثبت شده با گوشی می 8، دارای اندکی نویز بیشتری در مقایسه با گوشی های هم رده ی خود هستند.

یکی از قابلیت های نرم افزاری درنظر گرفته شده برای دوربین این گوشی، AI یا هوش مصنوعی می باشد. به کمک هوش مصنوعی شما می توانید تصاویر جذاب تری را به ثبت برسانید. برای نمونه، شما می توانید با فعال کردن این قابلیت، رنگ های غنی تر و جذاب تری را در عکس های خود شاهد باشید.

در محیط هایی با نور کم و در صورتی که قصد عکاسی در شب را داشته باشید، Mi 8 می تواند عملکرد تحسین برانگیزی را داشته باشد. در این شرایط، با وجود مقداری نویز در تصاویر، سوژه هایی شارپ و شفاف را شاهد هستیم. همچنین، به لطف سیستم اپتیکال لرزشگیر استفاده شده در این دوربین، می توان تصاویر بهتری را به ثبت رساند.

اما همانطور که پیشتر هم اشاره شد، یکی از قابلیت های دوربین دوگانه ی استفاده شده در این گوشی، ثبت تصاویر پرتره می باشد. عملکرد این قابلیت کاملاً وابسه به نور محیط می باشد. چراکه دوربین در صورتی که نور محیط کافی باشد، می تواند به راحتی سوژه های پیش زمینه و پس زمینه را از یکدیگر تشخیص دهد و تصاویر پرتره را ثبت کند.

باتری و شارژدهی گوشی شیائومی mi 8

گوشی شیائومی می 8 به باتری با اندازه 3400 میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که دقیقا مشابه نسخه بکار رفته در می میکس 2 اس می باشد؛ اما تنها ظرفیت باتری عامل تایین کننده نمی باشد و به نظر می رسد که می 8 شارژدهی بهتری در مقایسه با می میکس 2 اس دارد. این گوشی در استفاده نیمه سنگین و ترکیبی، می تواند تا 1 روز کاربر را همراهی کند؛ با این وجود شارژدهی آن را نمی توان به خوبی گوشی هایی چون گلکسی نوت 9 و هوآوی پی 20 پرویی بدانیم که از باتری 4000 میلی آمپر ساعتی بهره می برند. به گفته شیائومی، این گوشی از شارژ سریع نسخه 4.0+ کوالکام پشتیبانی می کند؛ اما شارژر درون جعبه محصول به تکنولوژی QC 3.0 مجهز می باشد که باعث می شود شارژ کامل باتری در زمان تقریبی یک ساعت و نیم انجام گیرد. نا گفته نماند که شیائومی می 8 با وجود استفاده از بدنه شیشه ای، از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند.

 جمع بندی

شیائومی هرگز نمی‌توانست راهی را بهتر از ارائه یک گوشی پرچمدار عالی اقتصادی برای جشن گرفتن تولد 8 سالگی خود در صنعت گوشی سازی پیدا کند. این گوشی هوشمند نقاط ضعف خاص خود را دارد، اما بجز این محدودیت‌ها شما را درگیر هیچ مشکل دیگری نمی‌کند. در مجموع می‌توان گفت که شیائومی می 8 یک گوشی بسیار خوب است و خرید آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای خرید و اطلاع از انواع گوشی ها کلیک کنید.

نقاط قوت

 

  • نمایشگر عالی
  • باتری قدرتمند مجهز به فناوری شارژ سریع
  • دوربین سلفی و اصلی خوب با توانایی گرفتن عکس‌های عالی
  • رابط کاربری MIUI مجهز
  • صدای خروجی قدرتمند و واضح

نقاط ضعف

 

  • نداشتن جک 3.5 میلی‌متری هدفون، پورت کارت حافظه میکرو SD، کد محافظتی IP در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک، اسپیکرهای استریو و قابلیت شارژ بی سیم
  • عدم ارائه کارایی واقعی پردازشگر پرچمدار کوالکام اسنپدراگون 845 به دلیل متحمل شدن فشارهای حرارتی
  • نداشتن قابلیت تثبیت سازی خوب برای فیلم برداری با رزولوشن 4K


:: موضوعات مرتبط: شیائومی , ,
:: برچسب‌ها: بررسی شیائومی می 8 , قیمت شیائومی می 8 , خرید شیائومی می 8 , مشخصات شیائومی می 8 , گوشی شیائومی mi 8 ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

پرچمدار قدرتمند، به روز و با کیفیت گوشی می 8 ، اسمارت فون هوشمندی که کیفیت عالی با مشخصات برجسته ای را داراست و رقیب پرچمداران برندهای معروفی همچون سامسونگ ، گوگل و.... است. این اسمارت فون که در می 2018 معرفی و در ماه ژوئن عرضه شد با پرچمدارانی مانند OnePlus 6 ، Huawei Honor 10 و Samsung Galaxy S9 مقایسه می شود که با مشخصات سخت افزاری قدرتمند و به روز رسانی های پی در پی می توان براحتی آن را نسبت به برخی از پرچمداران جدید، به موجب اختلاف قیمت، برتر دانست.

 بررسی گوشی شیائومی mi 8

طراحی

شیائومی در پنل پشتی و جلویی گوشی می 8 (MI 8) از شیشه گوریلاگلس ۵ استفاده کرده‌است؛ طراحی شیشه‌ای باعث کاهش لغزندگی گوشی شده است و این امتیازی بزرگ محسوب می‌شود. با این تفاسیر بهتر است برای این گوشی لغزنده و لیز، از قاب استفاده کنید.

بریدگی و شکافی که در بالای صفحه نمایش می 8 قرار دارد، ظاهر دوربین دوتایی، جای فلش دوربین و همچنین چینش لنز دوربین‌ها، این گوشی را تقریباً به گوشی‌های آیفون شبیه کرده است. می 8 تقریباً سبک وزنی معادل 175 گرم دارد.

کلید کم و زیاد صدا از جنس فلزی ساخته شده است. پورت USB-C در میان دو سری سوراخ دایره‌ای قرار داده شده و خروجی صدا تنها از بخش سمت راستی پخش خواهد شد؛ بخش سمت چپی کاملاً به صورت نمایشی است. این گوشی در بخش شیار سیم‌کارت، جایگاهی برای کارت حافظه ندارد.

سنسور اثر انگشت MI 8 در پنل پشتی گوشی قرار داشته و جایی است که به راحتی انگشت اشاره به آن دسترسی دارد؛ البته عملکرد این سنسور به اندازه سرعت سنسور مربوطه در گوشی وان پلاس نیست. همانند سایر گوشی‌های شیائومی، می 8 نیز در برابر گردوخاک و آب مقاوم نیست. می 8 در چهار رنگ سفید، طلایی، آبی و مشکی به بازار عرضه شده‌ است.

صفحه نمایش

شیائومی از یک پنل سوپر آمولد (Super AMOLED) و 6.21 اینچی به عنوان صفحه نمایش گوشی می 8 استفاده کرده است. صفحه نمایش این گوشی رزولوشن 2248 در 1080 پیکسل را ارائه کرده و بدین ترتیب تراکم آن به چیزی در حدود 402 پیکسل در هر اینچ می‌رسد که مقدار کاملا مناسب و قابل قبولی برای نمایشگر گوشی با ابعاد 6.21 اینچ خواهد بود. همانطور که در بخش قبل هم اشاره کردیم روی صفحه نمایش این گوشی با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده شده و بدین ترتیب از آن در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خط و خش محافظت می‌شود. البته در بررسی می 8 شیائومی مشخص شد که تماس با ذراتی مثل ماسه و گرد و غبار های خیلی کوچک می‌تواند منجر به ایجاد خط و خش روی نمایشگر دستگاه شود، بنابراین توصیه داریم حتما روی صفحه نمایش گوشی گلس محافظ ال سی دی نصب کنید. 

صفحه نمایش سوپر آمولد گوشی Mi 8 از قابلیت DCI-P3 و HDR10 پشتیبانی می‌کند که استانداردهایی جهت بهبود کیفیت نمایش محتوا و شادابی تصویر هستند. نمایشگر گوشی حاشیه های بسیار باریکی دارد و بدین سبب چیزی در حدود 83.8 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را به خود اختصاص داده است. در لبه فوقانی صفحه نمایش گوشی هم زائده مشکلی رنگ و باریکی دیده می‌شود لنز دوربین سلفی و سنسور های جلوی دستگاه در آن قسمت نصب شده‌اند. اما کیفیت نمایش محتوا بر روی ال سی دی شیائومی می 8 چطور است؟ در بررسی این گوشی مشخص شد که صفحه نمایش آن واقعا کیفیت مطلوبی دارد و محتوایی که روی آن به تصویر کشیده می‌شود شارپ و شادابی است. تفکیک پذیری خوب رنگ ها، شارپنس مطلوب، کنتراست خوب و شادابی مناسب از ویژگی های خوب صفحه نمایش سوپر آمولد گوشی Mi 8 هستند.

برای استفاده بهتر از صفحه نمایش گوشی Xiaomi Mi 8 در محیط های تاریک و برای مطالعه کردن حالت اختصاصی تحت عنوان Reading Mode در آن ارائه شده که منجر به ارائه تصویری گرم تر جهت جلوگیری از خستگی چشم می‌شود. صفحه نمایش گوشی می 8 از نظر اندازه بلند طراحی شده و نسبت تصویر 18.7 به 9 را ارائه می‌کند که این مسئله با دقت کردن به نمایشگر دستگاه قابل درک است. اما کیفیت عملکرد نمایشگر گوشی از نظر روشنایی چطور است؟ در بررسی می 8 شیائومی مشخص شد که صفحه نمایش آن به لطف بهره‌مندی از پنل سوپر آمولد توان تولید روشنایی خوبی دارد. بدین سبب با تنظیم شدت روشنایی صفحه نمایش بر روی 80 درصد به راحتی می‌توانید در محیط های باز و تحت تابش نور بدون مشکل محتوای روی آن را ببینید و با گوشی در تعامل باشید. بنابراین در یک جمع‌بندی کلی می‌توان اینطور گفت که صفحه نمایش گوشی Mi 8 شیائومی یکی از ویژگی های مثبت اصلی آن را در بر می‌گیرد چون از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

دوربین

همانطور که از ماه ها پیش از عرضه ی این گوشی انتظار می رفت، در این گوشی از دو دوربین به عنوان دوربین های اصلی استفاده شده است. این دو دوربین دارای پوشش لنزی هستند که اندکی بیرون زدگی از بدنه را برای قاب پشتی دستگاه ایجاد کرده است. فلش دوربین نیز میان دو دوربین اصلی جای گرفته است.

دوربین اول اصلی استفاده شده در این گوشی به یک سنسور 12 مگاپیکسلی مجهز شده است که این سنسور هر پیکسل را در سایز 1.4 میکرون ثبت می کند. همچنین، بروی این سنسور از یک لنز با گشودگی دریچه ی دیافراگم F1.8 استفاده شده است. علاوه بر این، این دوربین به سیستم لرزشگیر اپتیکال در چهار جهت محور مجهز شده است که به ثبت عکس هایی بهتر در شرایط مختلف کمک شایانی می کند. دوربین دوم اصلی استفاده شده در این گوشی هم به یک سنسور 12 مگاپیکسلی دیگر مجهز شده است. این سنسور را یک لنز با گشودگی دریچه ی دیافراگم F2.4 همراهی می کند و سایز هر پیکسل آن برابر با یک میکرون است. استفاده از این پکیج دوربین قابلیت ثبت تصاویر پرتره و زوم اپتیکال دو برابری را در اختیار کاربران شیائومی می 8 قرار می دهد.

در بخش دوربین سلفی هم در این گوشی شاهد استفاده از یک سنسور 20 مگاپیکسلی هستیم که از لنزی با گشودگی F2.0 برای آن استفاده شده است.

با نگاه سطحی به تصاویر ثبت شده به وسیله ی این گوشی، شاهد تصاویری جذاب بودیم که در آن ها همه چیز به شکل مناسبی تنظیم شده بود. اما با بررسی بیشتر، متوجه وجود نویز در عکس ها شدیم. این سطح نویز حتی در زمانی که با ایزوهای بسیار پایین در حال عکاسی بودیم نیز وجود داشت. وجود نویز در عکس هر دوربینی طبیعی است اما عکس های ثبت شده با گوشی می 8، دارای اندکی نویز بیشتری در مقایسه با گوشی های هم رده ی خود هستند.

یکی از قابلیت های نرم افزاری درنظر گرفته شده برای دوربین این گوشی، AI یا هوش مصنوعی می باشد. به کمک هوش مصنوعی شما می توانید تصاویر جذاب تری را به ثبت برسانید. برای نمونه، شما می توانید با فعال کردن این قابلیت، رنگ های غنی تر و جذاب تری را در عکس های خود شاهد باشید.

در محیط هایی با نور کم و در صورتی که قصد عکاسی در شب را داشته باشید، Mi 8 می تواند عملکرد تحسین برانگیزی را داشته باشد. در این شرایط، با وجود مقداری نویز در تصاویر، سوژه هایی شارپ و شفاف را شاهد هستیم. همچنین، به لطف سیستم اپتیکال لرزشگیر استفاده شده در این دوربین، می توان تصاویر بهتری را به ثبت رساند.

اما همانطور که پیشتر هم اشاره شد، یکی از قابلیت های دوربین دوگانه ی استفاده شده در این گوشی، ثبت تصاویر پرتره می باشد. عملکرد این قابلیت کاملاً وابسه به نور محیط می باشد. چراکه دوربین در صورتی که نور محیط کافی باشد، می تواند به راحتی سوژه های پیش زمینه و پس زمینه را از یکدیگر تشخیص دهد و تصاویر پرتره را ثبت کند.

باتری و شارژدهی گوشی شیائومی mi 8

گوشی شیائومی می 8 به باتری با اندازه 3400 میلی آمپر ساعتی مجهز شده است که دقیقا مشابه نسخه بکار رفته در می میکس 2 اس می باشد؛ اما تنها ظرفیت باتری عامل تایین کننده نمی باشد و به نظر می رسد که می 8 شارژدهی بهتری در مقایسه با می میکس 2 اس دارد. این گوشی در استفاده نیمه سنگین و ترکیبی، می تواند تا 1 روز کاربر را همراهی کند؛ با این وجود شارژدهی آن را نمی توان به خوبی گوشی هایی چون گلکسی نوت 9 و هوآوی پی 20 پرویی بدانیم که از باتری 4000 میلی آمپر ساعتی بهره می برند. به گفته شیائومی، این گوشی از شارژ سریع نسخه 4.0+ کوالکام پشتیبانی می کند؛ اما شارژر درون جعبه محصول به تکنولوژی QC 3.0 مجهز می باشد که باعث می شود شارژ کامل باتری در زمان تقریبی یک ساعت و نیم انجام گیرد. نا گفته نماند که شیائومی می 8 با وجود استفاده از بدنه شیشه ای، از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند.

 جمع بندی

شیائومی هرگز نمی‌توانست راهی را بهتر از ارائه یک گوشی پرچمدار عالی اقتصادی برای جشن گرفتن تولد 8 سالگی خود در صنعت گوشی سازی پیدا کند. این گوشی هوشمند نقاط ضعف خاص خود را دارد، اما بجز این محدودیت‌ها شما را درگیر هیچ مشکل دیگری نمی‌کند. در مجموع می‌توان گفت که شیائومی می 8 یک گوشی بسیار خوب است و خرید آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای خرید و اطلاع از انواع گوشی ها کلیک کنید.

نقاط قوت

 

  • نمایشگر عالی
  • باتری قدرتمند مجهز به فناوری شارژ سریع
  • دوربین سلفی و اصلی خوب با توانایی گرفتن عکس‌های عالی
  • رابط کاربری MIUI مجهز
  • صدای خروجی قدرتمند و واضح

نقاط ضعف

 

  • نداشتن جک 3.5 میلی‌متری هدفون، پورت کارت حافظه میکرو SD، کد محافظتی IP در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک، اسپیکرهای استریو و قابلیت شارژ بی سیم
  • عدم ارائه کارایی واقعی پردازشگر پرچمدار کوالکام اسنپدراگون 845 به دلیل متحمل شدن فشارهای حرارتی
  • نداشتن قابلیت تثبیت سازی خوب برای فیلم برداری با رزولوشن 4K


:: موضوعات مرتبط: شیائومی , ,
:: برچسب‌ها: بررسی شیائومی می 8 , قیمت شیائومی می 8 , خرید شیائومی می 8 , مشخصات شیائومی می 8 , گوشی شیائومی mi 8 ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

اپل واچ اس ای به عنوان نسخه میان رده ساعت‌های هوشمند شرکت اپل در سپتامبر 2020 آماده معرفی و عرضه شد. با بررسی اپل واچ اس ای همراه ما باشید. این ساعت هوشمند به عنوان جایگزینی برای ساعت‌های سری قدیمی معرفی‌شده که همانند آن‌ها از قیمت بسیار پایین، اما قدرت سخت افزار بالاتر برخوردار است.

سری محصولات اس ای که یا Special Edition از جمله محصولاتی هستند که اپل با قیمی ارزان‌تر آن‌ها را تولید و عرضه می‌کند و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای داشتن تجربه استفاده از محصولات اپل به‌حساب آید.

این ساعت‌های هوشمند را می‌توان به عنوان بهترین گزینه برای داشتن تجربه استفاده از سری محصولات اپل واچ معرفی کرد که امکانات ویژه و منحصر به فردتری را ارائه می‌کند. در ادامه این مطلب به بررسی اپل واچ اس ای و قابلیت‌های آن خواهیم پرداخت. همچنین برای اطلاع از قیمت اپل واچ اس ای کلیک کنید.

بررسی اپل واچ SE

طراحی و عملکرد

Apple Watch SE از یک صفحه نمایش خیره کننده Retina ، با حاشیه های نازک و گوشه های منحنی برخوردار است که 30 درصد بزرگتر از سری 3 است. رابط کاربری امکان خواندن آیکون ها و فونت های برنامه بزرگ و آسان را فراهم می کند . بنابراین مشتریان می توانند به راحتی اعلان ها ، پیام های متنی ، معیارهای تمرین و موارد دیگر را مشاهده کنند.

Apple Watch SE عملکرد فوق العاده سریع و تا دو برابر سریع تر از Apple Watch Series 3 ارائه می دهد. Apple Watch SE دارای جدیدترین بلندگو و میکروفون است که برای کیفیت صدای بهتر در تماس های تلفنی ، Siri و Walkie-Talkie ، 1 به همراه بلوتوث 5.0 بهینه شده است.

با SOS اضطراری در اپل واچ ، کاربران می توانند به راحتی و فقط با فشار یک دکمه سریعاً درخواست کمک و هشدار به خدمات اضطراری کنند. برای ایمنی بیشتر شخصی در هنگام مسافرت ، کاربران با مدل های تلفن همراه Apple Watch SE می توانند تماس های بین المللی با خدمات اضطراری را انجام دهند ، صرف نظر از اینکه دستگاه در ابتدا از کجا خریداری شده است یا اینکه برنامه تلفن همراه فعال شده است.

تشخیص سقوط از یک الگوریتم سفارشی و جدیدترین شتاب سنج و ژیروسکوپ در Apple Watch SE برای تشخیص سقوط کاربر استفاده می کند. با تجزیه و تحلیل مسیر حرکت مچ دست و شتاب ضربه ، اپل واچ پس از سقوط سخت هشدار برای کاربر ارسال می کند ، که می تواند رد شود و یا برای شروع تماس با سرویس های اضطراری استفاده شود. اگر ساعت تقریباً 60 ثانیه پس از سقوط ساعت بی حرکتی را احساس کند ، به طور خودکار با خدمات اضطراری تماس می گیرد و علاوه بر ارسال پیام به مخاطبین اضطراری ، یک پیام صوتی پخش می کند که موقعیت مکانی کاربر را به عنوان مختصات طول و عرض جغرافیایی ارائه می دهد.

جف ویلیامز ، مدیر عامل اپل ، گفت: "Apple Watch SE عناصر طراحی سری 6 را با اساسی ترین ویژگی های Apple Watch ترکیب می کند ، همه با قیمت مقرون به صرفه تر." "ما خوشحالیم که گزینه عالی دیگری را برای کمک به مشتریان در ارتباط ماندن ، فعالیت بیشتر و مراقبت از سلامتی خود ارائه می دهیم." و باید اعلام کنیم که همچنان تولید اپل واچ سری 3 با قیمت 199 دلار ادامه دارد.

 ویژگی های سلامتی

شاید اپل واچ اس ای فاقد سنسور ECG و سنسور سنجش اکسیژن خون باشد اما بی انصافی است اگر به سنسور بسیار دقیق سنجش ضربان قلب اشاره نکنیم. وقتی در بررسی اپل واچ اس ای دقیق تر می شویم می بینیم که قابلیت سنجش ضربان قلب در این ساعت به حدی دقیق کار می کند که هر زمان که ضربان قلب شما بیش از حد تند یا کند شود بلافاصله به شما اخطار می دهد. این ویژگی برای این ساعت ارزان قیمت واقعا تحسین برنگیز است. این ساعت از ارتفاع سنج نیز بی بهره نمانده است. هر زمان که از سیری بخواهید می تواند به شما اعلام کند که در چه ارتفاعی قرار دارید. این قابلیت برای کوه نوردان بسیار کاربردی به نظر می رسد.

قابلیت پایش خواب نیز دیگر نکته قابل توجه در بررسی اپل واچ اس ای است که البته تقریبا در تمامی اپل واچ ها دیده می شود. متاسفانه این قابلیت در این ساعت در همان فرم آماتور خود مانده است و نمی توانید انتظار اتفاق ویژه ای از این قابلیت داشته باشید. این قابلیت هیچ اطلاعات ویژه ای راجع به خواب شما در اختیارتان نخواهد گذاشت و تنها میزان ساعاتی که در رختخواب بوده اید را به نظر شما خواهد رساند.

اما یک نکته مثبت دیگر در قابلیت های اپل واچ اس ای وجود دارد که قابلیت تشخیص سقوط است. در زمانی که ساعت تشخیص دهد که شما در حال سقوط از ارتفاعی هستید، بلافاصله با شماره های اضطراری تماس خواهد گرفت. بنابراین این ویژگی ممکن است روزی جان شما را نجات دهد. من این قابلیت را تست نکردم اما زمانی که در حال بازی والیبال بودم، ساعت به صورت اشتباهی حرکت مرا به عنوان سقوط در نظر گرفت و با شماره اضطراری تماس گرفت. بنابراین هرچند این قابلیت آنچنان هوشمند عمل نمی کند اما می توانید خوشحال باشید که آن چنان بی مصرف نیز نخواهد بود.

باتری و شارژدهی اپل واچ SE

با بررسی اپل واچ اس ای یک بار دیگر به ما ثابت می شود که اگر یک نکته هرگز در اپل واچ ها تغییر نکند، عمر باتری آن هاست. باتری اپل واچ اس ای نیز مانند بقیه اپل واچ ها حدود یک تا یک و نیم روز دوام می آورد. هرچند که با وجود قابلیت پایش خواب عمر باتری اهمیتی دو چندان پیدا کرده است. در عملیات تست باتری ۷:۳۰ صبح از خانه خارج شدم و وقتی ساعت ۶:۳۰ بعد از ظهر به خانه برگشتم هنوز ۶۰ درصد از شارژ باتری باقی مانده بود و حدود ساعت ۱۱:۳۰ شب بود که درصد باتری به ۴۰ رسید. بعد از بیدار شدن از خواب شب نیز حدود ۲۵ درصد از شارژ باتری باقی مانده بود که جای امیدواری داشت.

بنابراین با احتساب استفاده از سیستم پایش خواب هم می توانید امیدوار باشید که ساعت شما تا ۲۴ ساعت بدون نیاز به شارژر شما را یاری خواهد کرد. البته نوع استفاده شما از ساعت نیز بسیار مهم است ولی به جرئت می توان گفت که باتری این ساعت شما را تا دو شبانه روز همراهی نخواهد کرد و نهایتا پس از یک روز و نیم و نزدیک زمان ناهار باید ساعت خود را مجددا شارژ کنید. برخی هم در حدی استفاده زیادی از ساعت خود دارند که نهایتا پس از ۱۲ ساعت ناچار خواهند بود ساعت خود را به شارژر متصل کنند.

از نظر من همچنان یکی از بزرگترین نقاط ضعف اپل واچ ها عمر باتری آن هاست. هرچند که اگر این اپل واچ از فناوری شارژ سریع بهره می برد خیلی بهتر بود اما سرعت شارژ این دستگاه آن چنان هم غیرقابل تحمل نیست و در طول یک ساعت حدود ۸۰ درصد شارژ می شود.

کلام آخر

با توجه به تمام نکاتی که عنوان شد این ساعت یک ساعت میان رده محسوب می شود اما قابلیت های کافی برای یک ساعت هوشمند را آنچنان که توقع می رود ندارد .Apple Watch SE صفحه نمایش و ECGهمیشه روشن ندارد. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

گوشی شیائومی می 9 تی پرو دارای چیپست قدرتمند اسنپدراگون 855، دوربین سه گانه، یک دوربین با کیفیت سلفی از نوع پاپ آپ و… مطابق همه گوشی های ساخت این شرکت، همه این ها با قیمتی بسیار مناسب تر مشتری مدار تر از رقبا عرضه می شود. اما واقعا شیائومی Mi 9T Pro چگونه گوشی است؟ آیا ارزش خرید دارد؟ در ادامه با ما همراه باشید تا به همه این سوالات پاسخ دهیم. (نکته: شیائومی Mi 9T Pro در برخی بازار ها با نام Xiaomi Redmi K20 Pro شناخته می شود).

بررسی گوشی شیائومی می 9 تی پرو

طراحی و نمایشگر

  • یک تلفن هوشمند محکم ساخته‌شده
  • Super AMOLED، صفحه‌نمایش ۶٫۳۹ اینچی
  • دوربین سلفی پاپ آپ

یک گوشی هوشمند بسیار جذاب و پیشرفته است. Xiaomi Mi 9T Pro دارای صفحه‌نمایش لمسی خازنی (۱۶ میلیون رنگ) و از جلو دارای دوربین سلفی پاپ آپ تمام صفحه که از دید همه پنهان است. بدن خمیده آن بسیار نرم و صاف است. این گوشی همچنین دارای یک الگو پیچیده در زیر شیشه آن است که از نظر ظاهری ممتاز به نظر می‌رسد. اگرچه شامل محافظ صفحه‌ای از پیش نصب شده نیست. نکته برجسته طراحی آن جک هدفون است و همچنین یک بلندگو تک USB-C در پایین گوشی و یک درگاه صدا بر روی آن تعبیه شده است و دکمه‌های ولتاژ و پاور در سمت راست آن قرار دارد.

درحالی‌که یک دست‌انداز ناچیز برای دوربین در پشت صفحه شیائومی می ۹ تی پرو وجود دارد اما صفحه‌نمایش آن بسیار باشکوه به نظر می‌رسد. ۶٫۳۹ اینچ و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ با فناوری و بیش از ۴۰۰ پیکسل در هر اینچ Super AMOLED ترکیب شده است تا یک تجربه عالی را با قیمت بسیار مناسب ارائه دهد. شیائومی می ۹ تی پرو مانند یک پرچم‌دار قوی دارای عملکرد فوق‌العاده است که بسیاری از گزینه‌ها و مزیت‌های iPhone Xr را دارد. زاویه دید و روشنایی قوی و حداکثر روشنایی‌ های آن در فضای باز بسیار مناسب و منحصر به‌ فرد است.

  • ابعاد: دارای ابعاد ۱۵۶٫۷ × ۷۴٫۳ × ۸٫۸ میلی‌متر
  • وزن: ۱۹۱ گرم
  • بدنه قسمت پشت و جلو ساخته شده از جنس شیشه، گوریلا گلس ۵ و آلومینیوم
  • دارای اثرانگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و حسگر مجاورتی است.
  • در رنگ‌های مشکی، قرمز و آبی طراحی شده است.
  • دو سیم‌کارت، دارای نانوسیم و استند بای
  • پردازنده مرکزی: ۸ هسته‌ای
  • اندازه: ۶٫۳۹ اینچ
  • حافظه داخلی: ۱۲۸ گیگابایت
  • جاگیری در ۶ گیگابایت رم
  • مشخصات شیائومی Mi 9T Pro
  • سخت‌افزار و عملکرد Xiaomi Mi 9T Pro
  • لیتوگرافی ۷ نانومتری
  • اسپندراگون ۸۵۵
  • داده‌های گرافیکی این تلفن همراه ۶۴۰ Adreno
  • سیستم‌عامل ۹٫۰ پای
  • شبکه ارتباطات: ۲G, 3G, 4G
  • دارای بلوتوث
  • GPS
  • NFC
  • رادیو اف ام
  • WI FI

دوربین

اگر رد و نشانی از دوربین چندگانه در این اسمارت فون نمیدیدیم، جای تعجب داشت. به لطف سخاوت کمپانی شیائومی رویای عکاسی با دوربین های چندگانه از انحصار محصولات گران قیمت خارج شده و کم‎کم راه به محصولات میان رده و خوش قیمت پیدا کرده است.
دوربین سه گانه گوشی Xiaomi Mi 9T Pro، اعتقادی به گوشه نشینی سه لنز نداشته و در مرکز قاب پشتی با ساختار عمودی جا خوش کرده است. رزولوشن 48 مگاپیکسلی، بالاترین رزولوشن در حوزه دوربین های موبایلی است که در این اسمارتفون گشودگی دیافراگم f/1.8 دارد و استاد عکاسی واید است. با تکیه بر نوری که از این دیافراگم به سنسور 26 میلی متری می‎رسد، می‎توان امیدوار بود عکاسی در شب با این موبایل نتیجه قابل قبولی خواهد داشت.
لنز 8 مگاپیکسلی یک لنز تله فتو و لنز 13 مگاپیکسلی یک لنز فوق واید است که کلکسیون هنری این گوشی را تکمیل کرده است. قابلیت زوم اپتیکال دو برابر هم روی لنز 8 مگاپیکسلی پیاده شده که کیفیت تصاویر ثبت شده توسط این موبایل هوشمند را ضمانت می‎دهد. البته دوربین سلفی افسانه‎ای این گوشی، اصل ماجراست!

ماژول مکانیکی دوربین سلفی!

اسم رمز بالا، سورپرایز شیائومی برای طرفدارانش می‎باشد که از قضا این روزها حسابی ترند شده است. دوربین سلفی شیائومی می 9 تی پرو، روی یک ماژول متحرک تعبیه شده که در صورت نیاز از لاک خود خارج می‎شود و در خدمت شماست.
رزولوشن این دوربین 20 مگاپیکسل است که با گشودگی دیافراگم f/2.2 همراهی می شود.

سخت افزار

شیائومی Mi 9T Pro دارای چیپست اسنپدراگون 855 است. این چیپست ساخت کوالکام به صورت 7 نانومتری ساخته شده است. اسنپدراگون 855 دارای پردازنده هشت هسته ای است. آرایش این هشت هسته به صورت زیر است:

  • یک هسته با توان 2.84 گیگاهرتز از نوع Kryo 485، که برای کار های سنگین پردازشی وارد عمل می شود.
  • سه هسته با توان 2.42 گیگاهرتز از نوع Kryo 485، که برای انجام کار های نیمه سنگین وارد چرخه می شوند.
  • چهار هسته با توان 1.78 گیگاهرتزی، باز هم از نوع Kryo 485، که در برای کار های سبک و متوسط وارد عمل می شوند.

وجود چنین چینشی باعث شده حداکثر صرفه جویی در مصرف باتری صورت گیرد. این گوشی همچنین دارای پردازنده گرافیکی بسیار قدرتمند Adreno 640 است. شیائومی Mi 9T Pro با سه حجم مختلف حافظه داخلی و رم عرضه می شود که شامل: حافظه 64 گیگابایتی با 6 گیگ رم، حافظه 128 گیگابایتی با 6 گیگ رم و حافظه 256 گیگابایتی با 8 گیگ رم. همانطور که پیش از این هم گفتیم، امکان ارتقاء حافظه وجود ندارد. با توجه به چنین سخت افزار بسیار قدرتمند می توانید از اجرای سنگین ترین بازی های روز دنیا، آنهم با کیفیت حداکثری لذت ببرید. در واقع چیپست و مشخصات سخت افزاری شیائومی می9 تی پروهمان چیپستی است که روی گوشی های سری گلکسی S10 سامسونگ نصب شده است. البته در S10 پلاس تا 12 گیگابایت حافظه رم نیز قابل سفارش بود که به دلیل کیفیت پایین تر صفحه نمایش شیائومی Mi 9T Pro، وجود این مقدار رم ضرورتی ندارد.

وجود چنین سخت افزار قدرتمندی در کنار صفحه نمایشی بزرگ و با کیفیت باعث می شود اجرای بازی و تماشای فیلم با این گوشی واقعا لذت بخش باشد. با پشتیبانی از HDR، فیلم های پخش شده در شیائومی می9 تی پروبسیار با کیفیت و دارای رنگ های پویا و زنده هستند. وجود سیستم خنک کننده هشت لایه باعث شده تا هنگام سنگین ترین کار های پردازشی نیز گوشی زیاد داغ نکند. در پایان باید بگوییم همه چیز در مورد سخت افزار این گوشی فوق العاده است و جای هیچ گله ای باقی نمی ماند.

نرم افزار

شیائومی Mi 9T Pro دارای رابط کاربری MIUI 10 مبتنی بر اندروید 9 است که البته می توانید آن را به نسخه بالاتر ارتقاء دهید. همین اول بگوییم بسیار خوشحالیم که در این گوشی تعداد کمی برنامه bloatware وجود دارد. واقعا وجود تعداد زیاد برنامه های بی کاربرد bloatware در گوشی های چینی به یک معضل جدی تبدیل شده است. شیائومی می9 تی پروبه اغلب برنامه های گوگل پلی دسترسی دارد ولی خب برخی برنامه ها نیز به دلایل امنیتی ارائه نمی شوند.(گوشی های چینی دارای امنیت پایینی هستند به همین دلیل مثلا نمی توانید از سرویس های پخش فیلم مانند آمازون یا نتفلیکس با کیفیت بالا استفاده کنید و معمولا تنها کیفیت 480 ارائه می شود).

شیائومی سعی کرده راه هواوی را در پیش بگیرد و رابط کاربری خود را به رابط کاربری آیفون ها شبیه کند. از این رو به طور پیش فرض هیچ دراوری وجود نداشته و در همان ابتدای کار به سراغ اپلیکیشن ها می روید. راستش را بخواهید این تنها شباهتی است که در رابط کاربری این گوشی با IOS ها مشاهده کردیم. طیف وسیعی از میانبر در این رابط کاربری وجود دارد که برای سرعت بالاتر استفاده از گوشی بسیار مفید است. همانطور که همیشه گفته ایم نکته بسیار عذاب آور و منفی این رابط کاربری، وجود تبلیغات در آن است. دلیل وجود این تبلیغات قیمت پایین گوشی است که سازنده میخواهد از این طریق بخشی از قیمت پایین را جبران کند.

باتری و شارژدهی گوشی می 9 تی پرو

  • دارای باتری ۴۰۰۰ میلی‌ آمپر ساعتی
  • شارژ ۱۸ وات تا ۲۷ وات را پشتیبانی می‌کند.
  • بدون شارژ بی‌سیم

شیائومی می ۹ تی پرو باتری این تلفن همراه به راحتی یک فیلم ۹۰ دقیقه‌ای با کیفیت عالی را در روشنایی کامل پخش خواهد کرد و فقط ۱۰ درصد از عمر باتری را از بین خواهد برد. ۱۰ دقیقه شارژ آن را ۱۵%، ۳۰ دقیقه ۴۸% و پس از گذشت بیش از یک ساعت شارژ عرضه شده آن به ۱۰۰% خواهد رسید. به طرز بسیار شگفت‌آوری سریع است و شارژ ذخیره شده را تا طولانی‌مدت نگهداری خواهد کرد، به‌خصوص در مقایسه با زمان شارژ آیفون ایکس با ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان شارژ عرضه شده آن اصلاً قابل‌مقایسه نیست. این تلفن همچنین دارای ویژگی‌های نرم‌افزاری برای نظارت بر استفاده از عمر باتری است؛ بنابراین می‌توانید برنامه‌هایی که شارژ آن را سریع خالی می‌کند پیدا و ردیابی کنید یا در صورت نیاز برای ماندگاری بیشتر فعالیت پس‌زمینه و نور صفحه آن را کاهش دهید.

نتیجه گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی شیائومی Mi 9T Pro (می 9 تی پرو) پرداختیم. این گوشی برای آن دسته کاربرانی مناسب است که می‌خواهند با صرف هزینه نه چندان گزاف یک اسمارتفون اندرویدی رده بالا و خاص داشته باشند. قیمت شیائومی می 9 تی پرو نسبت به خیلی از گوشی های هم رده خودش به مراتب مقرون به صرفه تر در نظر گرفته شده و این موضوع از اصلی ترین ویژگی هاییست که منجر به افزایش استقبال کاربران از این گوشی می‌شود. در بخش زیر نقاط قوت و ضعف اصلی شیائومی می 9 تی پرو را در دو دسته‌بندی مجزا مشخص کرده‌ایم. برای اطلاع از قیمت روز انواع گوشی ها کلیک کنید.

 

نقاط قوت:

  • طراحی زیبا، با کیفیت و خاص
  • صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
  • قدرت پردازشی مناسب
  • دوربین اصلی و سلفی خوب
  • شارژدهی خوب باتری
  • سرعت شارژ عالی باتری
  • قیمت مناسب

نقاط ضعف:

  • عدم پشتیبانی از حافظه جانبی


:: موضوعات مرتبط: شیائومی , ,
:: برچسب‌ها: بررسی می 9 تی پرو , خرید گوشی می 9 تی پرو , شیائومی می 9 تی پرو , قیمت گوشی می 9 تی پرو , مشخصات گوشی می 9 تی پرو ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 آبان 1399 | نظرات ()