نوشته شده توسط : رز علینژاد

آیفون ایکس مکس یا iPhone XS Max ( که Ten S Max تلفظ می شود) بزرگترین گوشی هوشمند بود که اپل در دسامبر ۲۰۱۸ به بازار عرضه کرد. اپل آیفون ایکس اس مکس دارای صفحه نمایش ۶٫۵ اینچی است. مطمئنا این گوشی جدیدترین محصول Max اپل نیست، بعد از تولید این گوشی شرکت اپل سه گوشی جدیدتر آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس را به بازار عرضه کرد و در حال حاضر این سه گوشی جزء جدیدترین محصولات این شرکت می باشند. اگر قصد خرید ایفون ایکس مکس را دارید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بررسی گوشی ایفون ایکس مکس اپل

طراحی

زیبایی ظاهری در آیفون XS Max باعث شده تا در همان نگاه اول مجذوب آن شوید. بدنه شیشه‌ای با رنگ بندی جذاب در کنار فریم فلزی و نمایشگر بدون حاشیه، این گوشی را به یک مجموعه کامل تبدیل کرده و به واژه «شیک» در تلفن‌های هوشمند معنای خاصی بخشیده است.

از آن جایی که آیفون XS Max ابعاد بزرگی دارد، جای‌گیری‌اش در دست به معضلی برای کاربر تبدیل شده است. با توجه به قیمت بالای این گوشی، نگرانی برای افتادن آن از دست زیاد خواهد بود؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از همان روزهای اول برای آن قاب محافظ خریداری کنید. یکی از مواردی که تاثیر منفی بر خوش دستی دستگاه گذاشته، طراحی به‌شدت گرد چهار گوشه آن است. با توجه به این نوع طراحی، با وجود اینکه آیفون XS Max ضخامت کمتری نسبت به گوشی‌هایی چون گلکسی نوت 9 و وان پلاس 6 دارد، اما در دست چنین حسی را القا نمی‌کند؛ به طوری که پرچمدار اپل ضخیم‌تر از این گوشی‌ها به نظر می‌رسد.

بدنه پشتی آیفون XS Max کاملا تخت طراحی شده و خبری از انحنا در آن نیست. روی این بدنه شیشه‌ای شاهد قرار گیری محفظه دوربین و فلاش با کمی بیرون زدگی از قاب، لوگوی اپل و نام iPhone هستیم.

اما نکته تاثیرگذار طراحی آیفون XS Max جای گیری نمایشگر 6.5 اینچی آن درون بدنه‌ای با اندازه 157.5 در 77.4میلیمتر است. این در حالی است که آیفون 8 پلاس با وجود نمایشگر 5.5 اینچی، ابعاد بزرگتری نسبت به آیفون XS Max دارد.

بخش روبرویی این آیفون جدید که کاملا با شیشه پوشیده شده، از نمایشگر بدون حاشیه با یک ناچ کوچک میزبانی می‌کند. در این ناچ دوربین سلفی، سنسورهای مختلف و اسپیکر مکالمه تعبیه شده است.

این آیفون جدید گواهی IP68 را دریافت کرده است. با توجه به این گواهی، آیفون XS Max بدون مشکل خاصی در عمق 2 متری آب برای مدت 30 دقیقه دوام می‌آورد. بر اساس گفته‌‌های اپل، این دستگاه علاوه بر آب، در برابر مایعات مختلف مانند آب نمک، شیر و آب کلر دار نیز مقاوم خواهد بود. البته ناگفته نماند جبران صدمات ناشی از آب‌ خوردگی از موارد قابل پشتیبانی توسط گارانتی محصولات اپل نیست.

لبه سمت راست آیفون XS Max شاهد قرارگیری دکمه پاور هستیم. دسترسی به این دکمه توسط انگشت نسبتا آسان است. دکمه‌های کنترل صدا و فعال سازی حالت سایلنت هم در لبه سمت چپ این پرچمدار حضور دارند. از آنجایی که در آیفون XS Max دکمه هوم حذف شده، برای دسترسی به سیری باید دکمه پاور را برای مدت مدت کوتاهی نگهدارید. اپل جایگاه سیمکارت را مانند نسل قبل در لبه راست، پایین دکمه هوم قرار داده است.

صفحه نمایش

اصلی‌ترین فاکتوری که آیفون XS Max را نسبت به آیفون XS معمولی متمایز کرده، نمایشگر بزرگ‌تر آن است. آیفون XS Max به یک صفحه نمایش برش خورده 6.5 اینچی از نوع سوپر امولد مجهز شده است. این صفحه نمایش با رزولوشن عجیب و غریب 1242 در 2688 پیکسل فعالیت می‌کند.

با وجود اینکه تکنولوژی HDR در نمایشگر گوشی‌های هوشمند هنوز به یک اصل مهم تبدیل نشده، اما گاهی اوقات نبود آن در پرچمدار اپل احساس می‌شود. نحوه نمایش نقاط تیره و روشن تصاویر در این نمایشگر، به اندازه‌ای فوق العاده نیست که کاربر را به وجد آورد. البته این موضوع به هیچ وجه به معنای عملکرد بد اپل در این زمینه نیست؛ چرا که صفحه نمایش آیفون XS Max کیفیت بالایی دارد و برای کاربران به اندازه کافی رضایت بخش است.

پنل سوپر امولد که در آیفون‌های جدید با نام Super Retina HD display شناخته می‌شود، روشنایی بالایی دارد و از نظر دقت در نمایش رنگ‌ها بسیار خوب ظاهر شده است.

 

گوشی‌های اپل معمولا از نظر تفکیک پیکسلی در نمایشگر نسبت به مدل‌های هم‌رده، ضعیف‌تر عمل می‌کردند. پیش‌تر این موضوع نارضایتی کاربران زیادی را به دنبال داشت و باعث شد تا اپل برای افزایش آن در گوشی‌های جدیدش اقدام کند. چگالی پیکسلی نمایشگر آیفون XS Max اکنون به 458ppi می‌رسد که همچنان نسبت به اکثر پرچمداران بازار در سطح پایین‌تری قرار می‌گیرد. با این وجود وضوح تصویر در آیفون XS Max به اندازه کافی مناسب است و تصاویر با شارپنس خوبی در آن به نمایش در می‌آیند. همچنین بر اساس ادعای اپل، نمایشگر آیفون XS Max از نظر رنج دینامیکی 60 درصد بهتر از نسل قبل یعنی آیفون X عمل می‌کند. لازم به ذکر است صفحه نمایش آیفون XS Max همچنان از قابلیت لمس سه بعدی پشتیبانی می‌کند.

 FACE ID

این روزها انتخاب اپل برای تضمین امنیت بایومتریک گوشی‌های خود Face ID است که جایگزین حسگر اثر انگشت Touch ID شده و در ناچ این گوشی، در بالای صفحه نمایشگر خودش را جای داده است. اپل ادعا می‌کند که این راهکار امنیت بیشتری به کاربران می‌دهد به طور قابل توجهی‌ هم سریع‌تر است اما در حقیقت، به اندازه کافی عالی و کامل نیست. ما این روزها گوشی‌های زیادی را با حسگر تشخیص چهره دیده‌ایم و تست کرده‌ایم و به نظر ما Face ID در مقایسه با آن‌ها هنوز هم کمی کند است و می‌تواند به عملکرد بهتری دست پیدا کند (حداقل در XS Max این طور است). برای بیدار کردن iPhone XS Max خود کافی است آن را بردارید و یا از دگمه پاور استفاده کنید تا صفحه نمایشگر روشن شود. در حین زمانی که انگشت خود را به سمت بالا می‌کشید تا قفل صفحه را باز کنید، Face ID کار خودش را می‌کند و چهره شما را شناسایی می‌کند. همچنین باید اضافه کرد که این ویژگی گاهی اوقات در زیر نور شدید آفتاب هم دچار اخلال در عملکرد خود می‌شود و نمی‌تواند به خوبی چهره شما را تشخیص دهد که در واقع مشکلی است که هر سیستم تشخیص چهره دیگری که وجود دارد هم از آن رنج می‌برد اما حقیقتا دوست داشتیم اپل فکر خوبی برای اصلاح آن پیدا می‌کرد. این موضوع باعث می‌شود که به طور کلی نسبت به شرایط مختلف، حسگر اثر انگشت را به عنوان سنسور تامین کننده امنیت بایومتریک بیشتر ترجیح بدهیم.

 سیستم عامل و نرم افزار

سیستم عامل پیش فرضی که در آیفون XS Max نصب شده iOS 12 است. این سیستم عامل به طور ویژه برای آیفون های سال 2018 بهینه شده است و قابلیت های متعددی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با توجه به اینکه دکمه هوم از آیفون XS مکس حذف شده، اپل تمام قابلیت ها و امکاناتی که کاربر از طریق این دکمه به آن ها دسترسی پیدا می‌کرد را در سیستم عامل iOS 12 به شیوه جدیدی ارائه می‌کند تا کاربر برای دستیابی به این ویژگی ها نیازی به دکمه فیزیکی هوم نداشته باشد.

برای مثال کاربران آیفون XS Max اپل برای دسترسی به لیست اپلیکیشن های اخیر کافیست انگشت خود را در بخش زیرین نمایشگر گوشی قرار داده و سپس تا وسط صفحه به سمت بالا بکشند و چند لحظه مکث کنند تا لیست اپلیکیشن های اخیر اجرا شده در آیفون نمایان شود. تمام قابلیت هایی که پیش از این کاربر از طریق دکمه هوم به آن ها دسترسی پیدا می‌کرد در سیستم عامل و بستر نرم افزاری آیفون XS Max به گونه جدیدی قابل اجرا خواهند بود. شاید تصور کنید تعامل برقرار کردن با این رویکرد کمی سخت باشد، اما در عمل اینطور نیست و شما خیلی راحت می‌توانید با ویژگی ها و ترفندهای خاص رابط کاربری iOS 12 در آیفون XS Max ارتباط برقرار کنید.

از دیگر ویژگی های نرم افزاری که در آیفون XS مکس اپل ارائه شده می‌توان به قابلیت مموجی (Memoji) اشاره کرد که نسخه ارتقاء یافته همان قابلیت انیموجی (Animoji) آیفون X است. به موجب این قابلیت کاربر می‌تواند علاوه بر شبیه سازی حالات و حرکات چهره خود بر روی اموجی های مختلف، برخی ویژگی های اموجی نظیر رنگ پوست و غیره را شخصی سازی هم کند. پشتیبانی آیفون XS مکس از سیری (Siri) هم می‌تواند یکی دیگر از ویژگی های مثبت آن باشد که البته شاید برای ما ایرانی ها چندان کاربرد زیادی نداشته باشد. اما سرعت عمل و روان بودن سیستم عامل و بستر نرم افزاری دستگاه چگونه است؟

زمانی که در حال استفاده از آیفون XS Max اپل هستید با هیچ لگ و تاخیری مواجه نخواهید شد و به خوبی روان بودن عملکرد بستر نرم افزاری دستگاه را حس خواهید کرد. هماهنگی خاص مابین سخت افزار و بستر نرم افزاری آیفون XS مکس سبب شده که گوشی در حین استفاده کوچک‌ترین لگ یا تاخیری را ارائه نکند و کاربر در حین بکارگیری دستگاه تجربه‌ای فوق‌العاده روان را داشته باشد. به طور کلی عملکرد سیستم عامل و بستر نرم افزاری آیفون XS Max اپل بسیار عالی بوده و از نقاط قوت آن محسوب می‌شود.

بررسی گوشی ایفون ایکس مکس

دوربین

در این مرحله از بررسی آیفون XS Max می‌خواهیم به مرور کیفیت عملکرد دوربین اصلی و سلفی آن بپردازیم. دوربین اصلی این گوشی از دو سنسور 12 مگاپیکسلی تشکیل می‌شود که کاملا مشابه با دوربین آیفون XS هستند. سنسور اول مجموعه دیافراگم F/1.8 دارد و زاویه دید گسترده‌ای را ارائه می‌کند اما سنسور دوم مجموعه از دیافراگم F/2.4 بهره‌ بوده و از نوع تله‌فتو است. هر دو لنز نام برده شده که بخشی از دوربین اصلی آیفون XS Max هستند قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای، HDR و تثبیت اپتیکال تصویر (OIS) را ارائه می‌کنند و قابلیت زوم اپتیکال 2X هم توسط سنسور دوم مجموعه ارائه می‌شود. ضمنا با استفاده از دوربین اصلی آیفون XS مکس قادر به ضبط ویدئوهای 4K با فرم ریت 24، 30 و 60 فریم در هر ثانیه هم خواهید بود.

 

عکسبرداری با دوربین اصلی آیفون XS Max بسیار لذت بخش خواهد بود، چون کیفیت عکس هایی که توسط دوربین اصلی گوشی ضبط می‌شود فوق‌العاده هستند. یک چراغ فلش LED چهارگانه مابین دو لنز دوربین پشت این گوشی نصب شده که در شرایطی همچون تاریک بودن محیط می‌توان از آن برای ایجاد نور و روشنایی لازم استفاده کرد. به جرئت مدعی می‌شویم که کیفیت عملکرد دوربین اصلی آیفون XS مکس فوق‌العاده عالی است و کمتر گوشی هم اکنون پتانسیل لازم برای رقابت با آن را دارد. عکسبرداری پرتره (Portrait Mode) هم توسط دوربین گوشی پشتیبانی می‌شود و کیفیت عملکرد آن نسبت به گذشته بهبود یافته است.

 

دوربین سلفی آیفون XS Max هم از یک سنسور یا لنز 7 مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 تشکیل شده است. کیفیت عکسبرداری این لنز دوربین هم فراتر از چیزی خواهد بود که تصورش را می‌کنید. اپل قابلیت عکسبرداری پرتره دوربین سلفی آیفون XS Max را تقویت کرده و هم اکنون کیفیت تفکیک لبه های صورت کاربر با محیط پشت سر وی به مراتب بهتر شده است. به طور کلی کیفیت عملکرد دوربین های اصلی و سلفی آیفون XS مکس فوق‌العاده است و اگر طرفدار گوشی های با دوربین قدرتمند هستید، شک نکنید این آیفون یکی از بهترین گزینه های خرید پیش رویتان خواهد بود.

 باتری و شارژدهی گوشی ایفون ایکس مکس اپل

در آخرین بخش از بررسی آیفون XS Max اپل نوبت به باتری و توان شارژدهی آن می‌رسد. با توجه به اینکه آیفون XS Max اپل از صفحه نمایشی بزرگ و با رزولوشن بالا بهره می‌برد، مطمئنا مصرف شارژ باتری دستگاه افزایش خواهد داشت. باتری که اپل برای آیفون XS مکس در نظر گرفته ظرفیت 3174 میلی آمپر ساعتی را ارائه می‌کند. طبق بررسی ها باتری این گوشی توانسته چیزی در حدود 1 روز (در برخی موارد کمی کمتر از آن)، انرژی مورد نیاز دستگاه را در حالت استفاده نرمال تامین کند. بنابراین انتظار نداشته باشید که با یک بار شارژ باتری آیفون XS Max اپل و استفاده زیاد از دستگاه، انرژی مورد نیاز آن کاملا تامین شود.

 

آیفون XS Max اپل از قابلیت شارژ بیسیم و شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. طبق اطلاعات ارائه شده باید باتری این گوشی به واسطه بهره‌مندی از قابلیت شارژ سریع ظرف 30 دقیقه تا 50 درصد شارژ شود، اما در عمل اینطور نیست و باتری دستگاه ظرف مدت زمان مذکور حدود 35 الی 45 درصد شارژ خواهد شد که البته این مقدار هم قابل قبول است. پس آیفون XS Max اپل از نظر باتری و شارژدهی وضعیت کاملا معمولی دارد و شاید بهتر بود اپل کمی ظرفیت باتری دستگاه را افزایش می‌داد.

 نتیجه گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مطلب به بررسی آیفون XS Max اپل پرداختیم. آیفون XS مکس بدون تردید هم اکنون یکی از بهترین، زیباترین، با کیفیت‌ترین و قدرتمندترین گوشی های موجود در بازار محسوب می‌شود. در ادامه اصلی ترین نقاط قوت و ضعف آن را طی دو دسته‌بندی خدمتتان معرفی می‌کنیم. برای خرید و اطلاع از قیمت گوشی کلیک کنید.

 مزایا

  • طراحی بسیار زیبا، چشم‌نواز و بادوام
  • صفحه نمایش بزرگ، با کیفیت و با رزولوشن عالی
  • قدرت پردازش فوق‌العاده
  • دوربین عالی

معایب

  • قیمت گران


:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: گوشی ایفون ایکس مکس , خرید ایفون ایکس مکس , قیمت ایفون ایکس مکس , بررسی ایفون ایکس مکس , گوشی ایفون xs max ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

با آغاز سال جدید میلادی، سری جدید میان رده های Galaxy A سامسونگ نیز از راه رسیدند و Galaxy A51 و Galaxy A71 اولین اعضای این نسل جدید هستند. اگر بخواهیم سطحی به این دو محصول بنگریم، به نظر می رسد که حفره نمایشگر اصلی ترین تغییر این سری جدید باشد، ولی اگر عمیق نگاه کنیم، باید انتظار ارتقای چیپست و دوربین را هم داشته باشیم. Galaxy A71 هم تمام این ویژگی ها را داراست و به علاوه آن ها از اندروید و رابط کاربری One UI جدید هم استفاده می کند.
البته، گوشی A71 تنها به اندازه ای ویژگی جدید دارد که بتواند یک به روز رسانی جزئی نسبت به Galaxy A70 سال گذشته محسوب شود. بریدگی نمایشگر کوچکتر، چیپست جدید، ساختمان دوربینی با تعداد سنسور و رزولیشن بیشتر و همچنین رابط کاربری و سیستم عامل جدید تر از جمله تغییرات این اسمارت فون است.
چیپست اسنپدراگون 730 این روز ها قوی ترین چیپست میان رده کوالکام است و A71 هم از آن بهره می برد، بنابراین از نظر قدرت پردازشی برای گیمینگ، کمبودی نخواهد داشت. دوربین 64 مگاپیکسلی اصلی هم دیگر ویژگی جذاب این محصول است، در کنار این ماژول، یک دوربین ماکرو هم تعبیه شده که این روز ها محبوب و مشهور شده. در ادامه به بررسی کامل و تخصصی Galaxy A71 خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

بررسی گوشی سامسونگ Galaxy A71

طراحی

زبان طراحی گلکسی A71 مشابه چیزی است که در A51 دیده بودیم. در قسمت جلو، به جای نمایشگر infinitiy-U با بریدگی قطره ای، از سری جدید نمایشگر های سامسونگ یعنی سری infinity-O استفاده شده است. این نمایشگر نه تنها جلوه بروزتری به گلکسی A71 بخشیده، بلکه با نسبت تصویر 20:9 و حاشیه های باریک تر، باعث شده تا این گوشی با وجود داشتن پنل 6.7 اینچی، از نظر ارتفاع و عرض بدنه، کمی کوچک تر از نسل قبلی باشد. همچنین جالب است بدانید که Galaxy A71 با وجود حفظ باتری 4500 میلی ساعتی، حدود 0.2 میلیمتر باریک تر بوده و وزن آن نیز حدود 4 گرم کاهش داشته است.

 

پوشش نمایشگر همچنان از گوریلا گلس 3 می باشد که مقاومت بالایی در برابر خط و خش دارد، اما مقاومت آن در برابر ضربه، به خوبی نسخه های جدید نمی باشد. با این حال با توجه به اینکه با یک محصول میان رده رو به رو هستیم، استفاده از گوریلا گلس 3 را نمی توان ایراد بزرگی به شمار آورد.

 

بدنه گوشی نیز همچنان از جنس پلاستیک می باشد؛ اما به دلیل استفاده از پوشش چند لایه در پنل پشتی، این قسمت حس و حالی نزدیک به شیشه منتقل می کند و به طور کلی مقاومت آن در برابر شکستن، بیشتر از شیشه می باشد. اما باید در نظر داشته باشید که مقاومت پلاستیک در برابر خط و خش، پایین تر می باشد و این موضوع اهمیت استفاده از کاور های محافظ را افزایش می دهد.

یکی از تغییرات ایجاد شده در پنل پشتی، استفاده از خطوط انتزاعی در طراحی آن می باشد که باعث می شود، شکست نور در آن جلوه های زیبایی را ایجاد کند. اما بزرگترین تغییر ایجاد شده در این قسمت، مربوط به طراحی ماژول دوربین می باشد. در حقیقت در قسمت پشتی گلکسی A71 دوربین چهار‎گانه با چینش L شکل به چشم می خورد که به همراه فلاش LED در داخل ماژول بزرگ مستطیلی شکل قرار گرفته است. لوگوی سامسونگ نیز از قسمت میانی، به قسمت پایین تر منتقل شده است.

فریم پلاستیکی، همچنان ظاهری براق دارد که هماهنگی بالایی با سایر اجزا ایجاد می کند. در سمت چپ این فریم، سینی سیمکارت قرار دارد که نشان می دهد امکان استفاده همزمان از دو سیمکارت و کارت حافظه جانبی در گلکسی A71 وجود دارد. کلید های تنظیم حجم صدا و پاور روی لبه سمت راست دستگاه هستند و روی لبه پایینی هم درگاه Type-C، میکروفون مکالمه، جک هدفون و اسپیکر تک کاناله قرار گرفته است.

 

با حذف شدن دکمه بیکسبی از گوشی های سامسونگ، این شرکت به طور پیش فرض، نگه داشتن دکمه پاور را برای راه اندازی دستیار صوتی انتخاب کرده است؛ با این حال این موضوع قابلیت شخصی سازی دارد و می توان فعال کردن بیکسبی توسط آن را غیر فعال کرد. همچنین می توان با دوبار فشار دادن این دکمه، اپلیکیشن داخواهی را به اجرا در آورد.

در نهایت و به طور کلی می توان گفت که Galaxy A71 زیباتر از نسل قبلی می باشد و این گوشی از کیفیت ساخت بسیار خوبی برخوردار است؛ اما استفاده از ساختار فلز و شیشه با توجه به رده قیمتی، می توانست انتخاب بهتری برای آن باشد.

نمایشگر

Samsung Galaxy A71 نمایشگری مشابه با گلکسی A70 دارد ولی در بخش بریدگی تفاوت‌ها نمایان می‌شود. با آن که A70 از بریدگی قطره‌ای شکل محبوب سال ۲۰۱۹ استفاده می‌کرد، A71 به قطار محصولات ۲۰۲۰ پیوسته و دوربین سلفی داخل یک حفره قرار گرفته است. البته اندازه این حفره به کوچکی بریدگی روی نمایشگر نوت ۱۰ لایت نیست.

 

نمایشگر از نوع پنل نمایش سوپر امولد به اندازه ۶.۷ اینچ، گوشه‌های گرد و همانطور که اشاره کردیم بریدگی حفره‌ای شکل است. دقت آن ۲۴۰۰ در ۱۸۰۰ پیکسل است و نسبت تصویر ۲۰:۹ و تراکم پیکسلی ۳۹۳ پیکسل در هر اینچ دارد.

شیشه گوریلا گلس ۳ از این نمایشگر محافظت می‌کند تا خیال کاربر کمی از مقاومت آن در برابر ضربه راحت شود.

متاسفانه پشتیبانی از استاندارد HDR10 وجود ندارد و کاربر نمی‌تواند از محتوای HDR سرویس‌های استریم نت‌فلیکس، آمازون پرایم، اچ‌بی‌او یا سرویس‌های مشابه استفاده کند.

تنها اپلیکیشنی که اجازه به استریم محتوای HDR می‌دهد یوتیوب است و ما زمان پخش چنین کلیپ‌هایی متوجه افزایش قابل توجه میزان روشنایی نمایشگر شدیم ولی مطمئن نیستیم سامسونگ از چه نوع استاندارد HDR استفاده کرده است.

به هرحال، میزان نور صفحه بسیار خوب است. حداکثر میزان روشنایی ۴۱۰ نیت است و اگر از گزینه Adaptive Brightness استفاده کنید حتی به ۵۱۵ نیت می‌رسد. همچنین باید بگوییم حداقل میزان روشنایی یک عدد عالی و برابر با ۱.۷ نیت است.

مانند سایر پنل‌های نمایش سوپر امولد سامسونگ، نمایشگر این گوشی قادر به بازتولید دقیق حوزه رنگی متفاوت بسته به محتوا و حالت انتخاب شده نمایشگر است.

حالت Natural screen نسبت به حوزه رنگ sRGB دقیق است و متوسط DeltaE برابر با ۱.۷ دارد، در حالی که حالت Vivid از فضای رنگ DCI-P3 با میانگین DeltaE برابر با ۳.۳ پشتیبانی می‌کند (گرچه با استفاده از تعادل سفید با دمای رنگ گرم‌تر می‌توانید آن را به ۲.۷ کاهش دهید). حالت دیگری برای تنظیمات نمایشگر وجود ندارد.

دوربین

چیدمان لنزهای دوربین در قاب پشتی دقیقا مانند گلکسی A51 و هر چهار لنزی که در قاب پشتی قرار گرفته اند به صورت شکل حرف L چیده شده اند. این لنزها متشکل از لنز 64 مگاپیکسلی اصلی واید و استاندارد با گشودگی دیافراگم f/1.8، لنز 12 مگاپیکسلی اولتراواید (فوق عریض) با گشودگی دیافراگم f/2.2، لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4 و لنز 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق با گشودگی دیافراگم f/2.2 می باشند. دوربین سلفی این گوشی نیز مانند A51 یک لنز با سنسور 32 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 است.

 

دوربین سلفی گلکسی A71 نیز تصاویری با رنگ خوبی می گیرد و جزییات هم به خوبی ثبت می شوند اما شارپی تصاویر چنگی به دل نمی زند. عکس های پرتره ای که با دوربین سلفی گرفته می شوند با وجود ثبت خوب جزییات در آنها، برش سوژه از پس زمینه بسیار غیر حرفه ای می باشد و سوژه از پس زمینه اصلا خوب جدا نمی شود.

گوشی سامسونگ گلکسی A71

 سخت افزار و عملکرد

در بخش سخت افزار، سامسونگ در گلکسی A71 از چیپست ساخت شرکت کوالکام به نام Snapdragon 730 (هشت نانومتری) در کنار پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای ( دو هسته‌ی 2.2 گیگاهرتز Kryo 470 طلایی و شش هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 470 نقره‌ای) و پردازنده گرافیکی Adreno 618 استفاده کرده است که 6 یا 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی آنها همراه می کند، که در ابتدا به 109.5 گیگ آن دسترسی داریم. همچنین می توانید با استفاده از کارت حافظه جانبی (میکرو اس دی) تا 1 ترابایت حافظه این گوشی را افزایش دهید.

 

در استفاده روزمره هیچ مشکلی برای کار کردن با گوشی ندارید و در مدتی که با گوشی کار کردیم، کوچکترین مشکلی از بابت لگ زدن یا کندی در آن ندیدیم. برای اینکه با پتانسیل گوشی در اجرای کارهای سخت آشنا بشیم، بازی های سنگین و گرافیکی مانند آسفالت 9، کالاف دیوتی موبایل و غیره را بر روی ان نصب کردیم. که بازی آسفالت 9 در نهایت کیفیت (بالاترین حد ممکن گرافیک) بدون هیچ مشکلی احرا می شود و می توانید با خیالت آن را با کیفیت بالا و روان بازی کنید.

 

بازی کالاف دیوتی موبایل نیز بر روی تنظیمات گرافیکی متوسط اجرا می شود و به لطف سخت افزار خوب و پاسخگویی خیلی خوب صفحه نمایش هیچ لگ و کندی در آن دیده نمی شود. همچنین بازی محبوب سنگین فورتنایت نیز در این گوشی به خوبی اجرا می شود و مشکی ندارد.

در بخش اسپیکر، سامسونگ تنها از یک اسپیکر برای گلکسی A71 استفاده کرده که در قاب پایینی آن قرار گرفته است. اسپیکر ای 71 صدای بلندی دارد، اما مهمتر از آن کیفیت اسپیکر نیز خیلی خوب است و زمانی که بلندی صدا را تا آخر زیاد می کنیم، افت کیفیت در آن مشاهده نمی شود و جزییات صدا به خوبی مشخص هستند.

باتری گوشی A71

گوشی جدید سامسونگ دارای یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بوده و از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات هم پشتیبانی به عمل می‌آورد. شما می‌توانید در صورت تمام شدن شارژ باتری، ظرف مدت زمان اندکی، گوشی خود را شارژ کنید. بد نیست بدانید که این دستگاه مجهز به حسگر اثر انگشت اپتیکال درون صفحه نمایش بوده و سرعت بالایی در تشخیص اثر انگشت کاربران دارد. البته شما می‌توانید کماکان از قابلیت Face Unlock هم استفاده کنید، ولی به دلیل مشکلاتی که هنوز دارد و رفع نشده است، پیشنهاد می‌کنیم از آن فاصله بگیرید.

کلام آخر

ای 71 گوشی‌ای است که به طور حتم شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. صفحه‌نمایش بزرگ و با کیفیت و البته پرنور در کنار نرم افزار به روز و بدون لگ از مهم‌ترین بخش‌های این گوشی هوشمند هستند. باتری ظرفیت بالا و عملکرد خوبی دارد و دوربین‌ها هم به عنوان یک گوشی میان رده خوب عمل می‌کند. به تمام این مزایا باید خوش دست بودن را هم اضافه کنیم که با وجود صفحه‌نمایش کشیده و بزرگ ای 71 یکی از خوش دست‌ترین گوشی‌های بازار است. جنس پلاستیکی بدنه را در کنار عملکرد نامطلوب سنسور اثرانگشت باید جزو معایب این گوشی هوشمند بدانیم.

در مجموع اگر بخواهید گوشی‌ای میان رده بخرید و به خصوص صفحه‌نمایش و خوش دستی برایتان مهم‌ترین بخش گوشی باشد پیشنهاد ما به طور حتم گلکسی ای 71 است. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: سامسونگ , ,
:: برچسب‌ها: گوشی A71 , بررسی گوشی A71 , خرید گوشی A71 , قیمت گوشی A71 , مشخصات A71 , گوشی سامسونگ Galaxy A71 ,
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

کمپانی اپل (apple) هر ساله آپدیت جدیدی از ساعت های هوشمند را معرفی می کند و اخیرا در رویداد سپتامبر 2019 در کنار خانواده آیفون 11 از سری جدید اپل واچ یعنی Apple Watch 5 رونمایی نموده است. اپل واچ 5 تمام ویژگی های اپل واچ 4 را به اضافه ویژگی ها و بهبودهایی نسبت به نسخه قدیمی در خود دارد. اگز قصد خرید اپل واچ 5 را دارید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

بررسی apple watch seri 5

طراحی

سال گذشته اپل ساعت را طوری طراحی کرد که صفحه تماماً نمایشگر حساب میشد. سریS5 این ساعت، بیرون از جعبه اش به سختی از مدل های قبلی خود قابل تشخیص است. ابعادشان شبیه هم است، بازهم دکمه ای برای دسترسی سریع به اپلیکیشن ها و سرویس APPLE PAY وجود دارد و شما همچنان بازخورد مثبتی از حساسیت لمسی آن دریافت میکنید، اما یک نکته ی دیگر هم هست و آن هم این است که هنوز هیچ طراحی ای برای افرادی که ساعت مچی با شکل مدور میپسندند؛ انجام نشده است.

S5 را که روشن کنید، به سرعت پی به تفاوت هایش خواهید برد: تا وقتی که باتری به پایان شارژ خود نزدیک نشود، روشن میماند. تکنولوژی این صفحه نمایش به گونه ایست که هیچوقت به خواب نمیرود و خاموش نمیشود. اپل برای تنظیم کردن سرعت به‌آوری برای مثلا آوردن از 60هرتز به 1 هرتز از دو چیز استفاده میکند که نام تجاری آنها "پلی‌سیلیکون حرارت پایین و نمایشگر اکسید "(LTPO) است.

همراه شدن یک صفحه نمایش با قدرت متوسط با یک سنسور نور محیطی به شما یادآوری میکند که در این طراحی بی‌گدار به آب نزده اند. این کار به طول عمر باتری شما اضافه میکند و باید بدانید که دیگر عملکرد های S5 تحسین برانگیز است. هنگامی که با تکانی مچ خود را پایین بیاورید، صفحه نمایش فقط به قدری روشن خواهد شد که شما در یک نگاه به راحتی، زمان یا هر برنامه ی دیگری که دنبال آن هستید، را ببینید.

اگر مچ خود را بالا آورده یا به آن ضربه بزنید، صفحه کاملا برای شما روشن می‌شود. فکر نمیکنم که سازندگان به دنبال این بوده باشند که به این نمایشگر نقش رفتاری بدهند اما مطمئنا از این طراحی که تا به ساعت ضربه نزنید، پرنور نخواهد شد خوششان آمده و شما نیز ممکن است مثلا در محیطی مثل یک رستوران با نورپردازی کم نور و غیرمستقیم، از این ویژگی استفاده کنید. با این طراحی شما میتوانید در یک جلسه ی کاری، بسنجید که چه مقدار زمان دیگری را باید تاب بیاورید بدون اینکه برای دیگران آشکار شود که خسته شده اید. این طراحی همیشه جالب جلوه خواهد کرد چراکه اپل بسیاری از صفحه نمایشگر های سری ساعت های خود را برای این کاربرد، طرحی نو زد.

در صفحه ی شماره گیری، خواهید دید که هنگام خاموش شدن صفحه، رنگ های آن اعداد بزرگ گویی به اطراف پاشیده میشوند. چهره ی میکی موس نیز طرفداران زیادی دارد، در حالی که تمام صفحه تاریک میشود به جز دستان ظریف اما درخشان او که زمان را به شما نشان میدهد.

متاسفانه این عملکرد همیشه روشن بودن صفحه نمایشگر ممکن است حتی در برنامه های خود اپل، کاربرد زیادی نداشته باشد. برای مثال اگر برنامه موسیقی خود را باز کرده باشید، وقتی نگاهتان مستقیم به ساعت نیفتد یک تصویر تار از پشت صفحه و یک ساعت ساده دیجیتالی خواهید داشت. اولین باری که با این حالت مواجه شوید ممکن است گمان کنید در تنظیماتش اختلالی به وجود آمده است. خب کارتان را راه می اندازد اما نمیتوان گفت که بی نقص است و امیدواریم که در نسخه های بعدی این مورد برطرف شود.

صفحه نمایش

اپل با استفاده از یک تکنولوژی جدید نمایشگر، ویژگی نمایشگر همیشه روشن را در اپل واچ سری ۵ ارائه کرده است. این تکنولوژی جدید ترکیبی از نمایشگر نوآورانه، درایور کم مصرف نمایشگر، یک سنسور سنجش نور محیط جدید و یک مدار بهینه تر میباشد. لازم به ذکر است که به دلیل اینکه اپل واچ های قبلی از تکنولوژی مذکور بی بهره میباشند، ویژگی نمایشگر همیشه روشن را دریافت نخواهند کرد.

نام این تکنولوژی کلیدی به اختصار LTPO است. این تکنولوژی در واقع یک حقه ی جالب انجام می‌دهد؛ این نمایشگر مانند سایر نمونه های بازار قابلیت تازه سازی با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه را دارد و با فعال شدن ویژگی Super Slow Refresh Mode می‌تواند نرخ تازه سازی را به ۱ فریم بر ثانیه کاهش دهد. زمانی که شما به نمایشگر اپل واچ نگاه نمی‌کنید این Mode جدید فعال میشود و تأثیر بسیار زیادی در صرفه جویی در مصرف انرژی دارد. علاوه بر این، با فعال شدن ویژگی مذکور، شدت نور نمایشگر نیز کاهش می یابد. به لطف این تکنولوژی، اپل واچ جدید بدون مصرف انرژی بیشتر می‌تواند نمایشگر را همیشه روشن نگه دارد.

آیا نمایشگر همیشه روشن باعث میشود دیگران بتوانند نوتیفیکیشن های شما را بخوانند؟ در جواب باید بگوییم که اپل به این موضوع هم فکر کرده است. تا زمانی که شما به نمایشگر اپل واچ نگاه نکنید، نوتیفیکیشن ها به صورت محو شده در می آیند.

همچنین لازم است اشاره کنیم که کیفیت نمایشگر اپل واچ سری ۵ فوق العاده است؛ این نمایشگر از نوع OLED است و از رنگ های زنده و روشنایی زیادی برخوردار است، بنابراین در زیر نور خورشید نیز مشکلی از بابت خوانایی نمایشگر نخواهید داشت. یک نکته جالب این است که رزولوشن نمایشگر مدل ۴۴mm اپل واچ سری ۵ (مانند سری ۴) ۳۶۸ در ۴۴۸ است که از رزولوشن اولین آیفون (۴۸۰ × ۳۲۰) بیشتر است.

 

کارایی ساعت

اپل واچ 5 یک پردازنده جدید دارد که با نام S5 شناخته می‌شد. مدل بهینه‌شده‌ای از پردازنده‌ی S4 است که در اپل واچ سری 4 استفاده شده است. اما با اینکه اسم آن تغییر کرده است تغییرات چندانی در آن به چشم نمی‌آید. یعنی صرفا برخی قابلیت‌های آن ارتقا پیدا کرده‌اند. سرعت پردازش مثل سابق است.

این تغییرات خودشان را در چیزهای دیگری نشان می‌دهند. کنترلر مصرف باتری روی آن تعبیه شده است که بیشتر برای صفحه‌ی همیشه روشن آن کاربرد دارد و برخی تغییرات دیگر که باعث شده‌اند نرم‌افزارهای ورزشی و سلامتی باتری کمتری نسبت به سابق مصرف کنند. خبر خوب این است که اپل واچ 5 به سرعت بالاتری نیاز ندارد چون همه چیز کاملا روان کار می‌کند و مشکلی از بابت سرعت احساس نخواهید کرد. در سری 4 هم مشکلی از نظر سرعت پردازش وجود نداشت. ساده‌تر بگوییم: این ساعت به اندازه‌ی کافی سریع است.

Apple Watch 5 با سیستم عامل WatchOS 6 عرضه می‌شود. اولین تغییری که در این سیستم عامل خواهید دید کارایی آن در حالت اتصال بی‌سیم و سرعت لود شدن داده‌های برنامه‌هاست. سیستم عامل جدید ساعت هوشمند اپل نسبت به قبل بهینه شده است و به نظر می‌رسد اگر iPhone 11 را هم با آن کوپل کنید از سرعت بیشتر در حین اتصال برخوردار خواهید بود و برخی تنظیمات و قابلیت‌های جانبی دیگر را هم تجربه خواهید کرد.

به طور مثال یکی از تغییرات هیجان‌انگیز آیفون در مدل‌های 11 پرو یا 11 پرو مکس اضافه کردن یک آنتن بلوتوث جدید است. حالا وصل شدن ساعت و گوشی در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود. کمتر از دو ثانیه بعد از روشن کردن بلوتوث. مشکلات قطع و وصل هم دیگر وجود ندارد. احتمالا افرادی که سری 3 به پایین دارند با این مشکل هر از گاهی دست و پنجه نرم می‌کنند و اتصال ساعت و گوشی خودبخود قطع می‌شود. در سری 5 اپل واچ دیگر با چنین مشکلی مواجه نخواهید شد. البته اگر آیفون 11 یا نسخه‌های Pro و Pro Max‌ داشته باشید.

بررسی اپل واچ سری 5

باتری apple watch seri 5

در تست هایی که انجام دادیم، وقتی ساعت را حوالی ساعت 8 صبح از شارژر جدا کردیم تا ساعت 10 شب که آن را از دست باز کردیم حدود 40 درصد شارژ داشت. این برای روز های عادی ای بود که فعالیت ورزشی ای در کار نبود. بنابراین اگر اهل ورزش هستید باید انتظار داشته باشید که این عدد کمتر باشد، ولی با اینحال با یک یا دو ساعت ورزش هم انرژی کافی برای استفاده از دستگاه برای تمام روز موجود خواهد بود.
ولی عمر باتری این ساعت قطعا برای دو روز استفاده نیست. بنابراین اگر فراموش کنید که هنگام خواب از شارژر استفاده کنید، به احتمال زیادی در روز بعد یک ساعت خاموش در دست خواهید داشت.
شارژ دستگاه نیز با همان شارژر مغناطیسی کوچکی انجام میگیرد که برای اولین اپل واچ استفاده میشد. این دستگاه در سی دقیقه میتواند 44 درصد ساعت را شارژ کند و پر کردن باتری هم حدود 90 دقیقه زمان خواهد برد.

جمع بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی Apple watch series 5 یک محصول کامل مبتنی بر سلامتی و تناسب اندام پرداختیم. بهبودهای سخت افزاری و وجود نرم افزارهای جدید و کاربردی از تغییرات به وجود آمده در نسل 5 اپل واچ به شمار می روند. ساعت هوشمند اپل سری 5 از ظاهر و سبک طراحی عالی همانند اپل واچ سری 4 بهره می‌برد و سخت افزار قدرتمندی هم دارد. قیمت اپل واچ سری 5 در مقایسه با مشخصاتی که ارائه کرده مناسب به نظر می رسد اما ممکن است از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نباشد. بنابراین اگر به دنبال یک ساعت کاملا شخصی و هوشمند در همه زمینه ها هستید، خرید اپل واچ 5 می تواند گزینه عالی برای افراد علاقمند به ساعت های حرفه ای و کارآمد باشد. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی Apple Watch 5 به شرح زیر هستند:

 مزایا

  • نمایشگر همیشه آماده به کار
  • عمر خوب باتری
  • رصد کننده ی صدای محیط اطراف
  • برنامه ی پیگیری سیکل ماهیانه برای بانوان
  • و عملکرد بهتر دستیار سیریsiri

معایب

  • دوام کمتر باتری در مقایسه با مدل قبلی خود s4
  • اپ استور جدید کاملا بی نقص نیست.


:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: اپل واچ سری 5 , اپل واچ 5 , بررسی اپل واچ 5 , خرید اپل واچ 5 , قیمت اپلذ واچ 5 , مشخصات اپل واچ 5 , بررسی apple watch 5 ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

از آخرین باری که یک گوشی شیائومی می نوت دیده ایم، مدت زیادی می گذرد. بیش از دو سال پیش بود که شرکت شیائومی مدل می نوت ۳ (Mi Note 3) را در بازار عرضه کرد. این مدل با استقبال سردی از سوی مخاطبان روبرو شد که اصلا مدنظر کمپانی شیائومی نبود. به همین دلیل پروژه مدل های نوت (Note) موقتا متوقف شد. حالا اما میتوان گفت که با عرضه گوشی می نوت 10 (Xiaomi Mi Note 10) پروژه مدلهای نوت کمپانی شیائومی رسما راه اندازی مجدد شده است. با این تفاوت که شیائومی این بار بسیار قدرتمند و هوشمندانه وارد بازار گشته و با عرضه شیائومی می نوت 10 افق های جدیدی را روشن نموده است.

 بررسی گوشی شیائومی Mi Note 10

طراحی

Mi Note 10 در حقیقت نسخه جهانی گوشی می سی سی 9 پرو است که در چین معرفی شد. ما رنگ سبز گوشی را در اختیار دارم که رنگی خاص و متفاوت از این گوشی به حساب می‌آید. بر خلاف ردمی نوت 8 پرو قاب پشتی در بازتاب نور دو رنگ نمی‌شود و یکدست به رنگ سبز است. قاب پشتی طراحی براق دارد و همین امر سبب می‌شود اثرانگشت روی آن بماند اما در رنگ سبز اصلا خودش را نشان نمی‌دهد و هیچ اثر نامطلوبی روی ظاهر گوشی نمی‌گذارد. مانند گوشی‌های گلکسی یا پی 30 پرو هم لبه‌های قاب پشتی و هم لبه‌های قاب جلو خمیدگی دارند که باعث می‌شود می نوت 10 خوب در دستان کاربر قرار بگیرد.

 

نوت 10 هم گوشی سنگینی است و هم ضخیم و در سال 2019 ضخامتی برابر 9.7 میلی‌متر برای گوشی‌ای هوشمند خیلی جالب نیست اما این وزن و ضخامت زیاد را باید به پای لنزهای بزرگ و باتری پرظرفیتش بگذاریم و به شیائومی حق بدهیم که چاره‌ای جز این نداشته باشد.

 

در قاب جلو صفحه‌نمایش بزرگی را می‌بینیم که به لطف حاشیه‌های بسیار کم و خمیدگی زیاد در لبه‌ها و البته ناچ قطره‌ای کوچک بالای خودش توانسته فضای زیادی در حدود 88 درصد از قاب جلو را در اختیار داشته باشد و همین امر سبب شده اندازه شاسی گوشی خیلی بزرگ نباشد.

 صفحه نمایش

گذشته از آن باید به موضوع دیگر هم پرداخت و تنها موارد فوق نیست که Mi note 10 شیائومی را به یک مدل فوق العاده تبدیل می‎کند. شرکت چینی شیائومی امید دارد که می نوت 10، همانطور که وان پلاس 7 پرو به عنوان پیشرفته‌ترین محصول وان پلاس توانست این برند را موفق نماید، بتواند اعتبار شیائومی را ارتقا دهد. با این حال گوشی موردبحث بیشتر به هوآوی پی 30 پرو شبیه است اما این شباهت تنها در شکل و ظاهر است. در سایر مشخصه‌ها شباهتی نمی‌توان شاهد بود.

شیائومی می نوت 10 با صفحه نمایش منحنی و باکیفیت خود به همراه 5 دوربین در پنل عقب، باتری با ظرفیت بالا و یک دوربین 108 مگاپیکسلی که بهترین نقطه قوت آن محسوب می‌شود، با هدف رقابت با وان پلاس 7 پرو، پی 30 پرو و اوپو رینو 10 ایکس زوم توسعه یافت. تمام این اسمارتفون‌هایی که ذکر شد، گوشی‌های هوشمندی با امکانات و قابلیت‌های متعدد به حساب آمده که قیمت مناسبی دارند و به همین دلیل برای بسیاری از کاربرانی که بودجه کافی برای خرید پرچمداران سامسونگ و اپل نداشته، وسوسه‌ انگیز است. بنابراین گوشی هوشمند شیائومی می نوت 10 رقبای خاصی ندارد.

این تلفن هوشمند با دوربین پنجگانه توانسته خود را مطرح سازد و بسیاری این دیوایس را نمونه بارز یک گوشی هوشمند تلقی می کنند، اسمارتفونی که پنج چشم در عقب آن قرار دارد و با بهترین سنسورهای تصویربرداری نیز همراه است. همچنین شاهد پشتیبانی دستگاه از Night Mode 2.0 هستیم که تصاویر را در فایل‌هایی با فرمت RAW به جای JPEG تحویل می‌دهد تا بتوانید جزئیات بیشتری را مشاهده خواهید کرد. اطلاعات بسیار کاملی به همراه نمونه تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی شیائومی می نوت ۱۰ در صفحه شیائومی می سی سی ۹ پرو موجود بوده و بررسی هم شده است.

 

گذشته از آن باید  به باتری ۵۲۶۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد که در کنار فناوری شارژ سریع ۳۰ واتی در کسری از ثانیه به شارژ کامل می رسد. گفتنیست که شما می‌توانید در مدت زمان ۶۵ دقیقه، باتری گوشی خود را از 0 به صورت ۱۰۰ درصد برسانید. گفتنیست که این گوشی هوشمند با قیمت 668 دلاری یک میان رده جذاب و ارزشمند تلقی می شود.

هرچند CC با استراتژی برندسازی، مفهوم Colorful و Creative را بر دوش می‌کشد، اما در حوزه طراحی، با مخفف جدیدی از این CC شگفت انگیز مواجهیم که خاص بودن و طراحی پیشتازانه می سی سی 9 پرو را به رخ می‌کشد. CC در حوزه طراحی، مخفف Chic و Cool را به رخ میکشد. این گوشی علاوه بر تنوع رنگی بالا در قاب پشتی، یک نمایشگر 6.47 اینچی همه فن حریف دارد که روی پنل Super AMOLED سوار شده است.

این موبایل هوشمند نمایشگری با رزولوشن 1080 در 2340 پیکسلی دارد که کیفیت تصویر ضمانت می‌دهد اما رنگ‌های گرم و واقعی در دریچه 6.47 اینچی زیر سر فناوری HDR10+ و DCI-P3 است که اغلب در محصولات پرچمدار اعلام حضور کرده است. حاشیه های جانبی تنها 11 درصد قاب رویی را به خود اختصاص داده و نرخ نمایشگر بر قاب رویی را به 89 درصد رسانده است؛ رقمی که در مقایسه با می سی سی 9، سه درصد افزایش داشته است.

می نوت 10 پا به پای میت 30 پرو در عرصه موبایل های هوشمند حرفه‌ای در عکاسی پیش رفته و همزمان با این میت 30 پرو، جایگاه DXO mark 121 را اشغال کرده است. اگر اهل عکاسی باشید، با مجموعه عکاسی Xiaomi Mi Note 10، دلی از عزا در خواهید آورد. این برند چینی که در محصول جدید خود با دوربین عکاسی پنجگانه حسابی برای طرفداران عکاسی دلبری کرده است، خوشبختانه از علاقه مندان عکاسی سلفی هم غافل نمانده و با دوربین 32 مگاپیکسلی به دادشان رسیده است.
دوربین اصلی این گوشی 5 لنز با رزولوشن‌های 108، 12، 5، 20 و 2 مگاپیکسلی دارد که قطعا لنز 108 مگاپیکسلی آن، شما را یاد جنجال می میکس آلفا می‌اندازد. اگر ادعا کنیم اولین قابلیتی که مخاطب را مجذوب خود می‌نماید همین دوربین 108 مگاپیکسلی در کنار 4 لنز دیگر است، بی راه نگفته ایم.

دوربین

بنابراین می نوت 10 گوشی هوشمند برجسته‌ای از سوی شیائومی بوده که معنای واقعی یک تلفن هوشمند را منتقل می‌کند. می نوت ۱۰ در کنار پردازنده اسنپدراگون ۷۳۰G از ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 2.1 نیز بهره می‌برد که همه این موارد این گوشی را به یکی از میان‌رده‌های بسیار ارزشمند بازار تبدیل می‌کند. اما اینطور که به نظر می‌رسد می نوت ۱۰ نام نسخه جهانی این گوشی است که قرار است مدتی بعد نسخه پرو آن با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی روانه بازار شود که دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی آن هم با اندکی تغییر همراه خواهد بود. همین گوشی نیز با بررسی‌های وب‌سایت معتبر Dxomark، توانست با کسب امتیاز ۱۲۱ در بخش دوربین، هم‌تراز با گوشی قدرتمند هواوی میت ۳۰ پرو در صدر جدول قرار گیرد.

 

بنابراین باید گفت کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری با این گوشی در یک کلام فوق‌العاده است! به همین خاطر بی راه نخواهد بود اگر بگوییم می نوت ۱۰ میان‌رده‌ای است که در بخش دوربین تقریبا هیچ پرچم‌داری یارای رقابت با آن را ندارد. در مورد نام‌گذاری این محصولات نیز باید به این نکته اشاره کنیم که نام محصولی که در چین عرضه می‌شود Mi CC9 پرو و Mi CC9 پرو پرمیوم نام خواهد داشت که به ترتیب جایگزین می نوت ۱۰ و می نوت ۱۰ پرو خواهند شد.

این گوشی هوشمند یک نقطه عطف در میان محصولات شیائومی بوده و عملکردی بزرگ را می‌تواند از خود نشان دهد. می نوت 10 بخشی از خانواده می نوت شیائومی بوده و بهترین مشخصه‌ها برای آن در نظر گرفته شده و می‌تواند به خوبی رضایت مخاطب را جلب کند. می نوت 10 محصول برجسته شیائومی بوده و یک گزینه بزرگ محسوب شده که افراد در کنار آن تجربه کاربری خوبی می‌توانند داشته باشند.

شیائومی مدت‌هاست که تولید گوشی هوشمند را آغاز کرده و می نوت 10 نیز به عنوان جدیدترین محصول در رده میان رده‌ها قرار دارد. بنابراین اگر بخواهیم آن را در کنار سایر مدل‌های رده میانی قرار دهیم، متوجه موضوع جالبی می‌شویم و آن عدم وجود دوربین 108 مگاپیکسلی در هیچ اسمارتفون رده میانی است.

این برند چینی سابقه درخشانی در تولید اسمارتفون‌های میان رده داشته و می نوت 10 نیز یکی از آنها محسوب می‌شود. بنابراین یک نقطه عطف بوده و نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد و گزینه نامطلوب دانست.

بررسی گوشی می نوت 10

باتری گوشی شیائومی Mi Note 10

شیائومی می نوت ۱۰ از یک باتری قدرتمند ۵۲۶۰ میلی آمپر ساعتی برخوردار است. (۳۰ درصد قوی تر از باتری Mi 9 Pro و ۶۰ درصد قوی تر از باتری Mi 9). شیائومی می نوت 10 از شارژ سریع ۳۰ واتی مبتنی بر USB Power Delivery پشتیانی می کند.

شارژر ۳۰ واتی در مدت زمان ۳۰ دقیقه تقریبا ۵۷ درصد باتری کاملا خالی را شارژ می کند. برای شارژ کامل باتری می نوت 10 نیز ۶۵ دقیقه زمان نیاز است.

باتری شیائومی می نوت 10 (Xiaomi Mi Note 10) امتیاز استقامت بسیار خوبی در تست ها ثبت کرده است. بیشترین زمان نگهداری شارژ آن ۹۵ ساعت است. همچنین در زمان مکالمه و تماشای فیلم نیز بسیار خوب بوده است. البته گشت و گزار در اینترنت و استفاده از دیتا باتری بیشتری را نسبت به آنچه تخمین زده ایم تخلیه می کند. کارشناسان گمان می کنند که در اصل رابط کاربری جدید اندروید، یعنی MIUI 11 ممکن است مسئول این حجم کاهش شارژ در زمان استفاده از اینترنت باشد باشد که امیدواریم شیائومی عملکردش را با بروزرسانی نرم افزاری بهبود بخشد.

نتیجه گیری

می نوت 10 مجموعه‌ای کامل و جذاب است. طراحی خیلی زیبایی دارد، صفحه‌نمایشش بسیار با کیفیت است، باتری با وجود ظرفیت بالایی که دارد خیلی سریع شارژ می‌شود، سخت‌افزارش برای بازی کردن و کارکردهای روزمره کاملا مناسب است و در نهایت دوربین‌هایش کیفیت خوبی دارند و هم خیلی جذاب‌اند. در کنار این‌ها نباید از قیمت بسیار رقابتی آن بگذریم که قیمتی برابر گوشی‌های بالا رده اکثر برندها را دارد در حالی که رقیبی برای پرچم‌دارها به حساب می‌آید.

البته این گوشی کاملا بدون عیب نیست؛ وزن و ضخامت زیاد، بیرون‌زدگی زیاد لنزها، عمر باتری نامتناسب با ظرفیت، که اگرچه عمر باتری خوبی دارد اما با ظرفیت بالایش همخوانی ندارد و در نهایت مجهز نبودن به چیپ ستی که در پرچم‌دارها می‌بینیم از معایبش هستند.

در کل می نوت 10 را می‌توان گوشی‌ای دوربین محور خیلی خوب دانست که می‌توانید آن را به هر کسی معرفی کنید که به دنبال خرید بالا رده تمام عیار است. برای خرید گوشی شیائومی کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: شیائومی , ,
:: برچسب‌ها: گوشی شیائومی می نوت 10 , خرید می نوت 10 , قیمت می نوت 10 , بررسی می نوت 10 , مشخصات می نوت 10 , گوشی Mi Note 10 ,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

به نظر من آیفون ۱۱ پرو (iphone 11 pro) بهترین گوشی اپل سال 2019 است و در نبرد با پادشاه اندروید برنده خواهد شد. این گوشی از لحاظ ظاهری شباهت بسیاری به آیفون XS که سال گذشته شرکت اپل به بازار عرضه کرد را دارد، اما آن را برگردانید و دوربین سه تایی را در پشتش مشاهده کنید، بهترین دوربین گوشی هوشمندی که تا به حال ساخته شده‌ است بر روی این گوشی قرار دارد. اپل در دوربین‌های این گوشی تکنولوژی Night Mode را اضافه کرده‌ است که قابلیت عکاسی در شب را مهیا می‌کند. به نظر من آیفون ۱۱ پرو بهترین دوربین هوشمند از همه جهات است. اگر قصد خرید ایفون 11 پرو را دارید به شما پیشنهاد می کنم تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بررسی گوشی ایفون 11 پرو اپل

طراحی

از نظر زبان و سبک طراحی تقریبا تفاوتی مابین آیفون 11 پرو نسبت به نسخه های سال قبل وجود ندارد و فقط ابعاد گوشی کمی نسبت به iPhone XS تغییر کرده است. البته مقدار این تغییر بسیار ناچیز است و خیلی به چشم نمی‌آید. تغییر ظاهری اصلی که با نگاه کردن به آیفون 11 پرو متوجه آن خواهید شد مربوط به لنز دوربین سه‌گانه‌ای می‌شود که در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت دستگاه نصب شده است. سه لنز نام برده شده از نظر اندازه بزرگ هستند و به شیوه خاصی (شبیه به یک مثلث) در گوشه قاب پشت دستگاه نصب شده‌اند و یک چراغ فلش LED چهارگانه هم برای آن ها در نظر گرفته شده است. اپل در محل نصب سه لنز دوربین اصلی گوشی یک برآمدگی مربع شکل را ایجاد کرده که آن هم با نگاه دقیق به قاب پشت گوشی قابل رویت است. به عقیده ما سبک طراحی و چینش لنز های دوربین اصلی iPhone 11 Pro اصلا جالب نیست و به ویژه بزرگ بودن اندازه لنز های دوربین گوشی واقعا در ذوق می‌زند. شاید بهتر بود اپل لنز های کوچک تری را در آیفون نصب می‌کرد و به جای چیتش مثلثی از چینش عمودی استفاده به عمل می‌آورد.

 

جنس فریم اصلی آیفون 11 پرو از آلومینیوم سری 7000 تشکیل شده که مقاومت فوق‌العاده بالایی دارد . روی قاب پشت گوشی و پنل جلوی آن هم با یک لایه شیشه ضد خش پوشانده شده که ظاهر گوشی را براق و جذاب می‌کند. در وسط قاب پشت دستگاه لوگوی اپل وجود دارد و مثل سال گذشته هیچ خبری از اسکنر انگشت نیست و قابلیت فیس آیدی (Face ID) تنها قابلیت بیومتریکی است که کاربران می‌توانند از آن برای آنلاک قفل نمایشگر استفاده کنند. در بررسی آیفون 11 پرو مشخص شد که کیفیت و دقت عملکرد فیس آیدی این گوشی واقعا عالی است و تحت هر شرایط می‌توانید با اعتماد به نفس کامل از آن استفاده به عمل آورید.

 

بدنه iPhone 11 Pro ابعاد 8.1 در 71.4 در 144 میلیمتری دارد و وزن دستگاه به چیزی در حدود 188 گرم می‌رسد. بنابراین آیفون 11 پرو نسبت به iPhone XS افزایش ضخامت و افزایش وزن داشته است. گوشی از اتصال eSIM پشتیبانی می‌کند و بدین سبب امکان استفاده همزمان از دو خط ارتباطی را برای کاربر مقدور می‌سازد. البته برای استفاده از ویژگی eSIM باید اپراتور سیم کارت اصلی شما از قابلیت مذکور پشتیبانی به عمل آورد. آیفون 11 Pro از استاندارد ضد آب IP68 هم پشتیبانی به عمل می‌آورد و به راحتی تا 30 دقیقه در عمق 4 متری آب دوام خواهد داشت. ضد آب بودن این گوشی و مقاومت عالی بدنه آن در بررسی آیفون 11 پرو به طور کامل مشاهده و تایید شد.

 

وقتی از نمای رو به رو به iPhone 11 Pro نگاه کنید متوجه شباهت های زیاد آن با iPhone XS خواهید شد. گوشی از نظر ابعاد و ساختار صفحه نمایش همان ترکیب سال گذشته را ارائه می‌کند و یک نمایشگر 5.8 اینچی با حاشیه های باریک دارد که چیزی در حدود 82.1 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر گرفته و در بخش فوقانی هم نوار مشکلی رنگی را شامل می‌شود که سنسور های جلوی گوشی و متعلقات فیس آیدی در آن نصب شده‌اند. بنابراین در یک جمع‌بندی کلی از این بخش بررسی آیفون 11 پرو می‌توان اینطور گفت که گوشی مذکور کیفیت ساخت بسیار عالی دارد، اما نسبت به سبک طراحی دستگاه در سال گذشته تقریبا تغییر مهمی را شامل نمی‌شود و نحوه چینش لنز های دوربین اصلی آن هم اصلا زیبا به نظر نمی‌رسند. به عقیده ما iPhone 11 Pro می‌توانست ظاهری زیباتر از این داشته باشد اما از نظر کیفیت ساخت یک گوشی برتر است.

 نمایشگر

اپل علاقه زیادی به استفاده کردن کلمات کلیدی و اختصاری دارد و به کیفیت صفحه نمایشiPhone11 pro بسیار اهمیت می دهد ایفون 11 پرو مجهز به نمایشگر Oled Super Retina Xdr با پشتیبانی از Dolby است و با انتخاب گزینه افزایش روشنایی میتوانید صفحه نمایش خود را روشن تر کنید و به وضوح x2،4361،125 برای تراکم 458ppi پیکسل دست یافت واز فناوری OLED برای ارائه تضاد کامل استفاده می کند وبا تاچ کردن بر روی حالت روشنایی خودکار ،صفحه نمایش در ایفون 11پرو طبق اندازه گیری ها به 766CD/M2 می رسد در حالیکه در ایفون های XS در حالت ویدیوئی HDR را پخش میکند و سطح روشنایی 120 سانتی متر در مربع افزایش پیدا میکند
در واقعیت شما تفاوت زیادی بین گوشی های امسال و سال گذشته در استفاده روزانه مشاهده نمیکنید
من یک ایفون XSMax را درست در کنار ایفون 11 پرو قرار داده ام اگرچه وضوح صفحه نمایشگر ایفون 11 پرو بیشتر از ایفون های XSMAX بوده اما این تفاوت مربوط به روز وشب نبوده و این نمایشگر شگفت انگیز برای تماشای فیلم ومحتوای تلویزیون با کیفیت بالاست
با استفاده از کالیبراسیون رنگ X-Rite ایفون 11 پرو در تست های کالیبراسیون SRGB از لحاظ دقت رنگ طیف وسیعی از رنگها را دربرگرفته است.

دوربین

کمپانی اپل تقریبا درباره‌ی تعداد دوربین‌هایی که در گوشی تلفن به کار می‌برد محافظه کارانه عمل کرده است. بر خلاف برند‌هایی مانند هواوی و سامسونگ که با شعار هرچه بیشتر بهتر پیش رفته‌اند. مدل 11 پرو و 11 پرو مکس (11 pro max) شاهد تولد لنزهای بسیار پهن با 12MP f / 2.4، بوده است که به همراه دوربین های اصلی 12MP f / 1.8 با OIS و زوم لنز2X 12MP ، که منحصر به مدل‌های Pro است عرضه شده است.

بهبود قابل توجهی در کیفیت تصویر در iPhone 11 Pro وجود دارد. تصاویر به دلیل پردازش دقیق‌تر و لایه‌بندی تصاویر با استفاده از داده‌های هر سه دوربین ، واضح‌تر به نظر می‌رسند. گسترده‌ی پویایی با بعضی دوربین‌های DSLR مثل کانن 80D قابل مقایسه است، با این حال خوشبختانه مانند آنچه در بیشتر دوربین‌های تلفن‌ همراه می‌بینیم زیاد غرق شده در رنگ و پرکار به نظر نمی‌رسد.

ارائه‌ی رنگ های طبیعی، و نوردهی متعادل عناصر اصلی در دستور العمل اپل برای عکاسی فوق العاده است.
من شخصاً عاشق حالت پرتره در آیفون 11 پرو هستم و متوجه شدم در تشخیص لبه‌ها، حتی اگر تشخیص‌شان دشوار باشد مانند ریشه‌ی مو بسیار دقیق است. این امکان گوشی Huawei P30 Pro را از این نظر شکست می‌‌دهد زیرا در تشخیص لبه ها زیاد هوشمند نیست. البته باید اضافه کنم وقتی نوبت به بزرگ‌نمایی و زوم می‌رسد Huawei P30 Pro از آن بهتر است.

قابل توجه‌ترین پیشرفت ویژگی حالت شب است، به نظر من گوشی گوگل 4 را در بازی خودش شکست می‌دهد. به طور خودکار وقتی تلفن تاریکی را تشخیص می‌دهد وارد عمل می‌شود. بسته به میزان نور موجود، تصویربرداری بین 1-3 ثانیه طول می کشد و در این آزمایش نتایج تا به حال خوب بود است.

Ios 13 یک رابط کاربری جدید نیز برای دوربین عرضه کرده است، این رابط به شما این امکان را می‌دهد که پیش‌نمایی از آنچه چگونه در ضرایب نسبت‌های مختلف به نظر می‌رسید را ببینید. شما حتی می‌توانید همزمان با دوربین‌های فوق العاده پهن و اصلی عکس بگیرید. دوربین سلفی جلوی آن نیز روزرسانی شده و وضوح تصویر از 7MP به 12MP افزایش یافته است. تصاویر بسیار گرم تر از Samsung Note 10 Plus یا Huawei Mate 30 Pro هستند. کیفیت فیلم در این گوشی غیرقابل انکار است. تصویربرداری حیرت انگیز است و می‌توان با آن به ضبط فیلم‌های زیبایی پرداخت که هرگونه لرزش را می‌گیرد.

اپل یک ویژگی باحال دیگر نیز اضافه کرده است - دکمه شاتر داخلی را نگه دارید و به طور خودکار یک فیلم درست مانند استوری‌های اینستاگرام ضبط کنید. این ویژگی ممکن است به طور تصادفی باعث گرفتن عکس‌های متحرک وقتی یک عکس ثابت ‌می‌خواهید نیز بشود.

هر سه دوربین پشتی قادر به ضبط ویدئوهای 4k با سرعت 60 فریم در ثانیه هستند. حتی می‌توانید دوربین‌ها را زوم یا از آن حالت هنگام فیلم برداری خارج کنید که به طرز جالبی این امکان آسان است. به سادگی بر روی گزینه‌های دوربین بزنید تا دوربین‌های بالای دکمه ی شاتر تغییر کنند.

تعقیب سوژه هنگام فیلم‌برداری به طرز فوق العاده‌ای کار می‌کند در حالی که بزرگنمایی صوتی نیز برای تمرکز بر روی سوژه‌ای که تولید صدا می‌کند نیز عرضه شده است. آیفون ۱۱ پرو دارای بهترین دوربین در تلفن‌های هوشمند در حال حاضر می‌باشد و برای فیلم‌برداری عالی است. مفهوم "حالت شب" زیاد جدید نیست. اما اپل بعد از این که مدتی از این رقابت دور بود اکنون شماره یک است.

سخت افزار

در رابطه با سخت‌افزار گفته می‌شود که آیفون ۱۱ پرو یکی از قدرتمندترین مدل‌های گوشی‌ آیفون و کل قلمرو موبایل تا به امروز به‌حساب می‌آید. زمانی که تراشه این گوشی موبایل را مورد بررسی قرار می‌دهیم، مشخص می‌شود که ادعای شرکت اپل خیلی هم دور از واقعیت نبوده است. این تراشه به ۸.۵ میلیارد ترانزیستور مجهز شده که بهبود ۲۰ درصدی عملکرد پردازشی را برای آن به ‌ارمغان آورده است. همچنین عملکرد ماشین یادگیری این پردازنده نیز عالیست و می‌تواند به طور میانگین یک‌ تریلیون دستور را در یک ثانیه انجام دهد.
.
iphone 11 pro همانند دو نسخه دیگر به Apple A13 Bionic مجهز شده که در حال حاضر قوی‌ترین پردازنده‌ موجود در قلمرو گوشی‌های پرچم‌دار در‌ نظر گرفته می‌شود. دارای ۶ هسته شامل دو هسته Lightning با فرکانس ۲٫۶۵ گیگاهرتز و ۴ هسته Thunder با سرعت ۱٫۸ گیگاهرتز است. این پردازنده بر اساس معماری ۷ نانومتری ساخته شده که تاثیر بسزائی در پایین آمدن مصرف باتری دارد. پردازنده گرافیکی آن هم Apple GPU بوده که دارای ۴ هسته است iPhone 11 Pro در سه نسخه ۶۴/۴ و ۲۵۶/۴ و ۵۱۲/۴ گیگابایتی عرضه شده؛ اما از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند. در بنچمارک گیگبنچ آیفون ۱۱ پرو در عملکردهای تک‌هسته‌ای امتیاز ۵۴۷۲ و در چند هسته‌ای‌ها امتیازی برابر با ۱۳۷۶۹ را به ‌دست آورده است.

نرم افزار

آیفون ۱۱ پرو با سیستم عامل iOS 13 اجرا می‌شود. بکارگیری این نسخه به این معناست که این گوشی به یکی از پیشرفته‌ترین نرم‌افزارهایی مجهز شده که اپل تاکنون ارائه داده است. در این نسخه نرم‌افزاری شما شاهد ترفندهای زیادی هستید که می‌توان به نوتیفیکیشن سایلنت کردن تماس و صدا اشاره کرد. Face ID نیز ارتقاء قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده؛ اما نه از نظر دقت بلکه از این نظر که دوربین می‌تواند زاویه دید بهتری را برای آن ارائه دهد. در حالی که ثبت چهره این دوربین با نسخه سال قبل تفاوت چندانی نداشته؛ اما باز کردن قفل آن حتی زمانی که روی میز قرار گرفته راحت‌تر شده و نیازی به برداشتن آن و در دست گرفتن نیست.

خرید ایفون 11 پرو

باتری گوشی ایفون 11 پرو

در آخرین بخش نقد و بررسی آیفون 11 پرو در رابطه با باتری این گوشی و توان شارژدهی آن صحبت می‌کنیم. باتری که اپل برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی مذکور بکار برده ظرفیت 3046 میلی آمپر ساعتی دارد و از نوع لیتیوم یونی است. بنابراین باتری iPhone 11 Pro نسبت به iPhone XS چیزی در حدود 388 میلی آمپر ساعت افزایش ظرفیت داشته است و با توجه به این موضوع پیش‌بینی می‌کنیم گوشی مورد نظر قدرت شارژدهی مطلوبی داشته باشد. در بررسی آیفون 11 پرو هم شاهد همین امر بودیم و مشخص شد که یک کاربر عادی با یک مرتبه شارژ باتری iPhone 11 Pro تقریبا می‌تواند 1.5 روز بدون نیاز به شارژر از گوشی استفاده کند. البته طبیعتا اگر مقدار استفاده کاربر از گوشی بیشتر از حد متوسط باشد، شارژ باتری زودتر خالی می‌شود.

پس قدرت شارژدهی باتری iPhone 11 Pro مطلوب است. اما شارژ مجدد باتری چطور انجام می‌شود؟ برای اولین بار شرکت اپل یک شارژر 18 واتی را به طور پیش فرض در جعبه آیفون 11 پرو ارائه می‌کند. با استفاده از این شارژر می‌توانید ظرف 30 دقیقه باتری دستگاه را حدود 55 درصد شارژ کنید و ظرف 60 دقیقه هم شاهد فول شارژ باتری آیفونتان باشید. بنابراین سرعت شارژ بالا یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت iPhone 11 Pro است که آن را نسبت به تمام آیفون های قبلی و قدیمی اپل متمایز می‌کند. نکته بعدی که باید به آن اشاره داشته باشیم مربوط به پشتیبانی این گوشی از قابلیت شارژ بیسیم Qi می‌شود. برای استفاده از این قابلیت و شارژ بیسیم باتری آیفون 11 پرو می‌توانید از هر پد شارژر بیسیمی استفاده به عمل آورید. پس قدرت شارژدهی خوب و سرعت شارژ مجدد عالی از ویژگی های مثبت آیفون 11 پرو هستند.

کلام آخر

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به نقد و بررسی آیفون 11 پرو (iPhone 11 Pro) پرداختیم و مروری بر ویژگی های مثبت و منفی آن داشتیم. این گوشی شاید از نظر ظاهر خیلی خاص و متفاوت به نظر نرسد و سه لنز دوربین اصلی آن کمی در ذوق هر کاربری بزنند اما گوشی از نظر کارایی یک گوشی کم‌نظیر است و پکیجی کامل را ارائه می‌کند. البته با توجه به قیمتی که iPhone 11 Pro دارد نباید هم انتظار کمتری از آن داشته باشیم. برخی از اصلی ترین ویژگی های مثبت و منفی این اسمارتفون در بخش زیر طی دو دسته‌بندی مجزا مشخص شده‌اند. برای اطلاع از قیمت گوشی اپل کلیک کنید.

 مزایا

 

  • طراحی بسیار با کیفیت
  • صفحه نمایش عالی
  • بستر نرم افزاری بسیار روان و انحصاری
  • دوربین فوق‌العاده
  • قدرت عملکرد فوق‌العاده
  • شارژدهی خوب باتری
  • سرعت شارژ عالی باتری

معایب

  • ظاهر گوشی می‌توانست زیبا و متفاوت تر باشد
  • قیمت بسیار گران


:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: ایفون 11 پرو , خرید ایفون 11 پرو , قیمت ایفون 11 پرو , بررسی ایفون 11 پرو , مشخصات ایفون 11 پرو , گوشی iphone 11 pro ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

کل انسان ها را میتوان به دو دسته تقسیم کرد دسته اول کسانی که ایرپاد به راحتی در گوششان قرار می گیرید و دسته دوم کسانی که ایرپاد در گوششان نمی‌ماند! اگر عضو دسته اول هستید احتمالا دوست دارید اطلاعات بیشتری از ایرپاد سری 2 که به تازگی در فروشگاه ها عرضه شده اند، بدست آورید. با ما همراه باشید.

بررسی airpod seri 2

طراحی

وقتی ایرپاد در سال 2016 وارد بازار شد، بیشتر افراد آنها را شبیه ژل‌های مو می‌دانستند.

ایرپاد وزن 0.14 اونس، اندازه 07x07x1.6 دارد و در کیس پلاستیکی سفید براق قرار گرفته است که با کلاهک نقره‌ای پوشش داده شده است.

این انتظار نمی‌رفت که اپل از چیزی که یک طراحی موفق شناخته می‌شد منحرف شود و رنگ‌بندی متفاوتی را ارائه دهد. حدالقل با این رنگ‌بندی می‌توانید تلفن خود را با ایرپاد ست کنید و از رنگ‌های سیاه یا خاکستری استفاده کنید. اگر این کمپانی ایرپاد 2 را ضد آب و عرق می‌کرد عالی بود. پس به همین خاطر سعی کنید این محصول را در آب استفاده نکنید.

تنها سرنخی که با آن می‌توان فهمید که اینها نسل دوم ایرپاد هستند وجود جعبه شارژ بی‌سیمی است، اما به راحتی اشتباه گرفته می‌شوند. هر دو نسل جعبه شارژ جدید و قبلی از پلاستیک براق سفید ساخته شده‌اند.

اپل ایرپاد 2 دارای دو مدل یکی با شارژ وایرلسی و دیگری معمولی است. اما اگر می‌خواهید یک جعبه شارژ استاندارد با جعبه شارژ بی‌سیمی را از یکدیگر تشخیص بدهید، قسمت جلویی را چک کنید. در صورتی که یک چراغ کوچک در جلو وجود داشت یک جعبه شارژ بی‌سیمی یا وایرلسی است. تغییر کوچکی است، اما مانع از این می‌شود که دائما کلاهک را باز و بسته کنید.

روش دیگر تشخیص جعبه شارژ استاندارد از جعبه شارژ بی‌سیمی، از طریق بند می‌باشد. بند در شارژر بی‌سیمی جدید از فلز آبکاری شده است، در حالیکه جعبه شارژ استاندارد یک بند فلزی براق دارد. بعلت اجزای اضافی، جعبه شارژ بی‌سیمی 1.4×0.8X2.1 سنگین‌تر از مدل استاندارد می‌باشد.

جعبه شارژ بی‌سیمی مانند نسل قبلی است، اما تفاوت‌های کمی با هم دارند. در ایرپاد 2 نشان‌گر LED بجای قرار گرفتن در کنار در قسمت جلو قرار دارد. دکمه نیز در مرکز قرار دارد، اما در نسل قبلی دکمه تقریبا در زیر قرار گرفته بود.

راحتی ایرپاد

از آنجاییکه ایرپاد 2 ابعادی مشابه نسل قبل دارد، وزن کم ایرپاد 2 از اهمیت زیادی برخوردار است. ایرپادز به آرامی در گوش قرار می‌گیرد و هیچ احساس ناخوشایندی ایجاد نمی‌کند. همین که آنها را در گوش خود قرار دهید، در زمینه محو می‌شوند و به راحتی می‌توانید حرف بزنید. این قابلیت گاهی ترسناک می‌باشد و احساس می‌کنید فرد دیوانه شده است.

ایرپادزها کوچک هستند و حتی برای گوش‌های بسیار کوچک مناسب می‌باشند. بیشتر افراد همیشه نگران از دست دادن ایرپاد خود هستند و احساس می‌کنند وقتی می‌دوند، از پله‌ها پایین می‌آیند و یا اینکه حرکات سنگین انجام می‌دهند یکی از ایرپادها گم خواهد شد، اما آنها به راحتی در گوش قرار می‌گیرند و امکان گم کردن آنها کم است.

وقتی ایرپاد را می‌پوشید و از آنها برای ملاقات‌ها، تماشای ویدیو و گوش دادن به موسیقی استفاده می کنید احساس راحتی فوق العاده‌ای به شما دست می‌دهد. البته سامسونگ گلکسی بادز مشخصه‌هایی دارد که در صف رقابت با ایرپاد می‌باشد.

سرعت

اتصال ایرپاد اورجینال به یک ایفون سریع بود . من این کار را با یک ایفون XS Max تست کردم و اتصال آن تنها 3.2 ثانیه طول کشید در حالیکه ایرپادهای قدیمی تر 5.1 ثانیه طول می کشید تا متصل گردند. مانند ایرپادهای اورجینال ،زمانی که بادها متصل می شوند یک ویجت کوچک بالا می آید که عمر باتری پادها و کیس وایرلس را نشان می دهد. قابلیت های جدید ایرپاد 2 به خاطر چیپ H1 موجب عمر بیشتر باتری و سرعت تغییر و سوییچ دوبرابر می باشد. سوییچ بین XS Max و macbook pro برای ایرپاد 2 تنها 2.8 ثانیه طول می کشد در حالیکه برای مدل قبلی 4.3 ثانیه طول داشت.

 عمر باتری airpod seri 2

اپل طول عمر باتری را 5 ساعت اعلام کرده است. البته این برای زمانی است که با ولوم 50 درصد و همچنین خاموش بودن قابلیت نویزکنسلینگ موزیک گوش می‌کنید. اگر قابلیت نویزکنسلینگ را فعال کنید این زمان به 4 الی 4.5 ساعت می‌رسد. کیس شارژر هم تا 19 ساعت شارژ نگه می‌دارد. یعنی اپل ایرپادز سری 2 و 1 نسبت به ایرپاد پرو وضعیت بهتری دارند.

کیس شارژر از نوع وایرلس است و از تکنولوژی Qi پشتیبانی می‌کند. یعنی از طریق پد شارژر وایرلس هم شارژ می‌شود. اما چیزی که در مورد باتری ایرپاد پرو رشد عجیبی داشته است سرعت شارژ شدن باتری است. اگر هر دو ایرپاد شما کاملا خالی شوند کافیست 5 دقیقه آن‌ها را داخل کیس شارژر قرار دهید تا به اندازه یک ساعت موزیک گوش کردن شارژ شوند.

ایرپاد سری 2

اتصال به بلوتوث

چیپ H1 و بلوتوث نسخه‌ی 5 روی Apple Airpods Pro سرعت اتصال به گوشی و دستگاه‌های بلوتوثی را بسیار بالاتر برده است. در کمتر از ثانیه با گوشی آیفون جفت می‌شود و می‌توانید با آن کار کنید. به محض اینکه ایرپاد را از داخل کیس خارج می‌کنید عملیات جفت‌سازی بلوتوث شروع می‌شود و تا آن‌ها را داخل گوش‌تان قرار دهید آماده‌ی پخش موزیک می‌شوند. کمتر از 3 ثانیه طول می‌کشد.

با دستگاه‌های اندرویدی هم جفت می‌شوند. اما بسیاری از قابلیت‌های خاص و ویژه که روی آیفون می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید را ندارند. سیری کار نمی‌کند و عملکرد باتری هم بسیار ضعیف‌تر می‌شود.

جمع بندی

ایرپاد پرو پیشرفت بزرگ اپل در کیفیت صدای هندزفری وایرلسش بوده است. بخش بزرگی از ایرادات که به نسخه‌های قبلی ایرپاد گرفته می‌شد به کیفیت صدا مربوط می‌شد اما حالا این مشکلات تا حد زیادی برطرف شده‌اند و قابلیت‌های جدیدی هم به آن اضافه شده‌اند. طراحی و کنترلرهای آن هم تغییر کرده‌اند و بسیاری از ایرادات جزئی برطرف شده‌اند.

اگر احتمالا برای شما سوال پیش آمده است که ارزشش را دارد از ایرپاد 2 یا ایرپاد 1 به ایرپاد پرو شیفت کنیم؟ اصلا خرید ایرپاد پرو ارزشش را دارد؟ باید گفت که بله. اکثر کاربران دنیای وب هم همین نظر دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: ایرپاد سری 2 , بررسی ایرپاد 2 , مشخصات ایرپاد 2 , خرید ایرپاد 2 , قیمت ایرپاد 2 ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 تير 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

شرکت اپل هرساله در فصل پاییز با آیفون های جدید را طرفداران اپل و همچنین آیفون باز ها را شگفت زده و همه را در تکاپوی خرید این آیفون های جدید می اندازد. امسال نیز که دهمین سالگرد تولید آیفون بود (2017-2007) و همانطور که انتظار می رفت تولد ده سالگی را با آیفونی بسیار متفاوت با نام آیفون 10 (آیفون X) جشن گرفت و صد البته آیفون 10 تنها آیفون امسال نبود و در کنار آن دو آیفون دیگر با نام های آیفون 8 و برادر بزرگتر آن گوشی ایفون 8 پلاس در سالن استیو جابز در اپل پارک معرفی شدند. ما در این مطلب این گوشی را مورد بررسی قرار داده ایم با ما همراه باشید.

بررسی گوشی اپل iphone 8 plus

طراحی

بسته بندی همه محصولات اپل باعث می شوند اولین مواجهه با محصولی از این شرکت در بهترین حالت ممکن رخ دهد. در بسته بندی آیفون همه چیز در ساده ترین و حرفه ای ترین حالت درون جعبه قرار داده شده و از همان ابتدا کاربر را به داشتن محصولی لوکس دعوت می کنند. در بسته بندی آیفون علاوه بر گوشی و دفترچه راهنما، یک پین برای خارج کردن شیار سیمکارت، شارژر که البته از تکنولوژی شارژ سریع بهره نمی برد و برای داشتن آن باید کمی بیشتر هزینه کنید، یک کابل لایتنینگ برای شارژ و اتصال گوشی به رایانه، یک هدفون با سیم که به پورت لایتنینگ مجهز شده و یک دانگل تبدیل لایتنینگ به 3.5 میلیمتری نیز وجود دارند.

 

اولین و بزرگترین تغییر در آیفون های جدید طراحی آنهاست. البته نه تغییرات گسترده در طراحی ساختار و ترکیب بندی، بلکه در مواد به کار رفته برای ساخت گوشی ها. پس از چندین نسل آیفون 8 پلاس به جای فلز حالا از شیشه استفاده می کند. استفاده از شیشه باعث شده یک تغییر دیگر نیز برای آیفون 8 پلاس امکان پذیر شود و آن اضافه شدن قابلیت شارژ بی سیم است. یک ویژگی نسبتا قدیمی که گوشی های اندرویدی چندین سال است از آن استفاده می کنند و حالا به لطف تبلیغات پر زرق و برق اپل یک بار دیگر اختراع شده است. شیشه تمام سطح پشتی دستگاه از جمله لوگوی معروف اپل را پوشانده و جلوه ای متفاوت به گوشی های جدید داده است.

 

با این حال استفاده از شیشه برای هر شرکتی یک نقطه ضعف هم به دنبال دارد که باقی ماندن آثار انگشت بر روی بدنه است. از نظر ترکیب بندی در طراحی می توان گفت آیفون 8 پلاس و آیفون 7 پلاس تقریبا یکسان هستند. کلید هوم و گریل اسپیکر در بدنه جلویی، فلش LED چهارگانه و دوربین با آرایش دوتایی در پشت، کلیدهای تنظیم صدا و یک کلید اختصاصی قابل برنامه ریزی برای بی صدا کردن گوشی در یک سمت و شیار سیم کارت به همراه کلید پاور در طرف دیگر، گریل های بلندگو به همراه ورودی پورت لایتنینگ در پایین گوشی و البته عدم وجود پورت 3.5 میلیمتری دقیقا مشابه همان چیزی است که سال گذشته در آیفون 7 پلاس دیده بودیم.

 

عملکرد سنسور اثر انگشت بسیار دقیق و بی نقص است. حسگر اثر انگشت در آیفون 8 پلاس در Touch ID و زیر ساختاری که شبیه به یک کلید طراحی شده قرار گرفته است. در حالی که این بخش عملکرد فیزیکی ندارد، اپل به کمک موتور Taptic Engine حالت فیزیکی و رفت و برگشتی یک کلید را شبیه سازی کرده است. عملکرد این موتور بسیار عالیست و استفاده از آن دقیقا مشابه استفاده از یک کلید فیزیکیست با این تفاوت که نیازی به نگرانی درباره فرسوده شدن کلید فیزیکی وجود ندارد.

 صفحه نمایش

آی‌فون 8 پلاس از یک نمایشگر 5.5 اینچی فول اچ‌دی بهره برده و در هر اینچ آن شاهد بیش از 400 پیکسل هستیم. میزانی که برای یک گوشی پرچمدار و آن‌هم در سال 2017 قابل قبول نیست اما خب چینش پیکسل‌ها به گونه‌ای است که حتی از فاصله نزدیک نیز آن‌ها را نخواهید دید، بنابراین از این لحاظ نمی‌توان به گل سرسبد اپل خرده گرفت.

با اینکه آیفون X به نمایشگر اولد مجهز است اما آی‌فون 8 پلاس از یک نمونه ال‌سی‌دی سود می‌برد که در اکثر محصولات بازار هم چنین چیزی را می‌بینیم. با این حال آی‌فون‌های اپل همیشه از لحاظ نمایشگر یکی از بهترین‌های بازار بوده‌اند حتی اگر ال‌سی‌دی باشند و با رزولوشن پایین‌تر از رقبا! در دنیای اندروید، پرچمداران به استفاده از نسبت‌های صفحه عجیب و غریب رو آورده‌اند موردی که اپل به آن واکنشی نشان نداده و برای آی‌فون 8 نیز از همان نسبت 16 به 9 و استاندارد سابق بهره برده است.

روشنایی صفحه در برخی تست‌ها به بیش از 600 نیت نیز رسیده و از این بابت مشکلی نخواهید داشت حتی رفلکس صفحه هم بسیار کم بوده و می‌توانید خیلی خوب در محیط‌های باز و زیر نور آفتاب از گوشی استفاده کنید. حداقل نور نمایشگر 2 نیت است که استفاده از آن را در محیط‌های کم‌نور و بخصوص شب‌ها قبل از خواب و چت با مخاطب خاص راحت‌تر می‌کند (اپل به فکر عشاق است!).

در نگاه از زوایا مشکل خاصی با این مدل نخواهید داشت و میزان کنتراست و نوع به نمایش در آمدن رنگ‌ها نیز عالی‌ست، هرچند که رنگ مشکی خیلی عمیق به چشم نمی‌خورد.

این مدل به همراه دو برادر دیگرش از ویژگی خاصی با نام True Tone بهره می‌برند که با فعال کردن آن، گوشی متناسب با نور محیط، میزان رنگ نمایشگر را تنظیم می‌کند تا بیشترین کارایی را برای کاربر داشته باشد. این نمایشگر همچنین از فناوری لمس سه‌بعدی نیز سود می‌برد.

سخت افزار

کمپانی اپل معمولا در زمان معرفی، اشاره خاصی به سخت‌افزار به‌کار رفته در محصولاتش نمی‌کند اما طبق بررسی‌های انجام گرفته بر روی این گوشی مشخص شده که غول جدید اپل به چیپست A11 Bionic مجهز است و توسط 3 گیگابایت رم LPDDR4 همراهی می‌شود.

بعد از قطع همکاری اپل و Imagination Technologies این‌ کمپانی برای نخستین بار وظیفه ساخت واحد گرافیکی را بر عهده گرفت که متاسفانه اطلاعات چندان زیادی در رابطه با آن در دسترس نیست. با این همه چیپست A11 Bionic ساخت کمپانی TSMC بوده و از لیتوگرافی 10 نانومتری در ساخت آن استفاده شده و 6 هسته ناقابل در آن به‌کار رفته است. چهارتای این هسته‌ها برای انجام کارهای سبک و روزمره و دوتای دیگر برای پردازش‌های سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از لحاظ ظاهری نیز این چیپ سایز کوچک‌تری نسبت به نسل‌های قبلی داشته تا علاوه بر کاهش فضای اشغال شده از گوشی، انتقال داده‌ها نیز سریع‌تر صورت بگیرد. این مدل در دو نسخه 64 و 256 گیگابایتی عرضه می‌شود و طبق معمول خبری هم از ارتقا توسط کارت حافظه نیست.

حال بگذارید که از مسائل تئوری فاصله بگیریم و ببینیم آی‌فون 8 پلاس در عمل چند مرده حلاج است. برای این منظور جدیدترین آی‌فون بازار را وارد آزمایشگاه خودمان کردیم.

در مرحله نخست از بنچمارک AnTuTu بهره گرفتیم تا با سنجش عملکرد کلی دستگاه، یک امتیاز به آن بدهد. در این برنامه آی‌فون 8 پلاس رسما رکوردها را جابه‌جا کرد و با اختلاف بسیار زیادی نسبت به رقبای اندرویدی در صدر قرار گرفت.

بررسی گوشی ایفون 8 پلاس

دوربین

دارای دو سنسور 12 مگاپیکسلی میباشد که دارای یک لنز واید 28 میلی متری با f/ 1.8 و دارای لرزش گیر اپتیکال میباشد. دوربین دوم در این آیفون دارای لنز 56 میلی متری تله فوتو با دهانه دیافراگم f/ 2.2 میباشد که مهم ترین ویژگی آن زوم دوبرابری اپتیکال میباشد. دوربین آیفون ۸ پلاس اپل از وب سایت دکسومارک (DxOmark) امتیاز 92 از 100 دریافت کرده و در رده برترین ها قرار گرفته است.

در دوربین سلفی این گوشی هم از سنسور 7 مگاپیکسلی با دیافراگمی با اندازه دهانه f/2.2 که از EIS و HDR خودکار بهره می برد. در اطلاعات سخت افزاری تا اینجا که همه چیز مانند نسل قبلی است اما اپل ادعا کرده است با تغییرات نرم افزاری کیفیت این عکس هارا بهبود بخشیده است. عکس هایی که با دوربین اصلی این گوشی گرفته می شود به لطف رنج دینامیکی بالایی که دارد بسیار طبیعی است.

در نور طبیعی خورشید با ذره بین گذاشتن بسیار سخت می توان از این دوربین ایرادی گرفت. با توجه با اینه در شب جزئیات را با دقت کمتری می گیرد اما بازهم تصاویر را بسیار دقیق و طبیعی به ثبت می رساند و بازهم از بسیاری از گوشی های اندرویدی پیشی گرفته است.

 باتری و صدای گوشی اپل iphone 8 plus

صدای تولید شده توسط بلندگوهای استریوی آیفون 8 پلاس شفاف و بدون ایراد است. حتی در محیط های شلوغ هم می توانید روی عملکرد بی نقص این بلندگوها حساب باز کنید. ضمن اینکه در هنگام مکالمه هم سیستم حذف نویز فعال به همراه میکروفن اختصاصی در رساندن بهتر و با کیفیت تر صدای شما به طرف مقابل به کمکتان خواهد آمد. در بخش صدا بد نیست به نبود پورت 3.5 میلیمتری هم اشاره کنیم. اپل اولین تولید کننده بزرگی بود که پورت 3.5 میلیمتری هدفون را از گوشی های خود حذف کرد و پس از آن اندرویدی ها نیز از همین الگو استفاده کردند. با این حال کاربران هنوز نتوانسته اند با این تغییرات سازگار شوند.

 

پورت لایتنینگ در آیفون 8 پلاس میزبان هدفون های جدیدی خواهد بود که به تکنولوژی جدید اپل مجهز شده اند اما استفاده مکرر از این پورت می تواند نگرانی درباره کاهش طول عمر آن را نیز به همراه داشته باشد. ایده اولیه اپل استفاده از هدفون های بلوتوث است اما قیمت بالای این دستگاه ها باعث شده بیشتر کاربران همچنان از هدفون های قدیمی و عموما با کیفیت خود که از پورت 3.5 میلیمتری استفاده می کردند وفادار بمانند. اپل نیز با وجود قرار دادن یک هدفون با پورت لایتنینگ در بسته بندی، یک دانگل تبدیل لایتنینگ به 3.5 میلیمتری نیز در جعبه آیفون 8 پلاس قرار داده است. پیش از این خریدن همین دانگل چیزی در حدود 20 دلار برای کاربران آیفون هزینه در بر داشت.

 

در بخش باتری اپل عموما به شعار “رساندن کاربر به شارژ قبل از خواب” وفادار مانده است اما این بار آیفون 8 پلاس عملکرد بسیار خوبی را در مدیریت مصرف باتری از خود به نمایش می گذارد. با وجود ظرفیت 2691 میلی آمپر ساعتی باتری، در استفاده عادی می توان روی 1.5 روز کاری همراهی آیفون 8 پلاس حساب کرد. بخشی از این طول عمر به ابعاد نمایشگر و کیفیت آن باز می گردد و بخشی دیگر به بهینه سازی سیستمی و عملکرد مناسب پردازنده A11 وابسته است. علاوه بر این اضافه شدن قابلیت شارژ سریع و شارژ بیسیم هم اپل را به رقابت بازگردانده اند. به کمک قابلیت شارژ سریع می توان آیفون 8 پلاس را در مدت 30 دقیقه به میزان 50 درصد شارژ کرد که شاید به خوبی رقبای اندرویدی نباشد اما در کلاس آیفون ها بسیار مناسب است. البته از نظر مدت زمان شارژ کامل عملکرد آیفون 8 پلاس به خوبی طول عمر باتری آن نیست و برای 0 تا 100 کردن باتری به زمانی در حدود 3 ساعت نیاز خواهید داشت.

 

آیفون 8 پلاس می توانست نشانگر اصلاحات در گوشی های آینده اپل باشد؛ این دستگاه شاهد سخت افزار ارتقا یافته نسبت به نسل قبل و تغییر در جنس مواد سازنده بدنه است که می توانست با توجه به روال سابق اپل یک سال کاربران این شرکت را راضی نگه دارد؛ اما معرفی آیفون 10 باعث می شود تردیدها درباره این دستگاه افزایش یابد. در ایران کاربران به دلیل تفاوت قیمت بسیار بالای آیفون 8 پلاس و آیفون 10 می توانند دلایل بیشتری برای انتخاب کردن این دستگاه نسبت به مدل گران قیمت تر داشته باشند، اما با واقعی تر کردن قیمت ها، برگزیدن آیفون 8 پلاس نسبت به آیفون 10 بسیار دشوار خواهد بود.

 جمع بندی

اپل در این چندساله با گوشی هایش مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته چراکه همیشه در گوشی هایش سعی کرده بهترین توانایی اش را ارائه کند و نتایج هم جز این نشان نداده اند.

 

در مورد آیفون 8 پلاس ایراداتی هم مثل همیشه به اپل وارد است اما اپل برای هر کدام از ایرادها که قبلا هم گفتیم دلیل قانع کننده خودش را دارد. به هر حال با توجه به تمام این موضوعات و مشکلاتی مثل نبود جک 3.5 میلی‌متری هدفون این شما هستید که باید بین پرچم داران با توجه به انتظاراتتان از یک پرچم دار انتخاب کنید. برای کسب اطلاع از قیمت گوشی ایفون کلیک ککنید.

 

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: گوشی ایفون 8 پلاس , بررسی گوشی ایفون 8 پلاس , قیمت گوشی ایفون 8 پلاس , خرید گوشی ایفون 8 پلاس , گوشی اپل IPHONE 8 Plus ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

کمپانی اپل به تازگی ایرپادهای جدید خود یعنی ایرپاد پرو را معرفی کرد. این ایرپادهای جدید با قیمت ۲۴۹ دلار و تنها در رنگ سفید به فروش خواهند رسید. به جرأت میتوان گفت که AirPods pro در بسیاری از موارد نسبت به نسل قبلی خود با بهبودهای قابل توجهی همراه بوده است. این ایرپادها اولین هدفون های اپل هستند که به واسطه ی طراحی منحصر به فردی که دارند، صدا را در داخل گوشی کاربر ایزوله می‌کنند. همچنین این ایرپادها اولین هدفون های اپل هستند که از قابلیت حذف نویز بهره می برند. بنابراین من تصمیم گرفتم که به بررسی این محصول جدید بپردازم و ببینم که آیا این محصول ارزش افزایش قیمت ۱۰۰ دلاری نسبت به ایرپادهای معمولی را دارد یا خیر. 

بررسی ایرپاد پرو

طراحی و ساخت

ایرپاد پرو طراحی ساده و درعین‌حال منحصربه‌فردی دارد. نوع ساخت این هندزفری بی‌سیم به‌گونه‌ای است رنگ سفید شفاف آن برای همیشه ثابت و براق می‌ماند. یکی از مزیت‌های ایرپاد پرو، حجم و اندازه کم آن است که باعث می‌شود تا برای همه در هر لباسی قابل‌استفاده باشد. محصولات مشابه در بازار فاقد چنین ویژگی هستند. این هندزفری بی‌سیم بسیار ظریف است. حالت ایرپاد پرو حلقوی است تا راحت‌تر در گوش شما قرار گیرد. در این هندزفری بی‌سیم نقاط لاستیکی وجود دارد که ممکن است گوش شمارا دچار ناراحتی کند. جای هیچ نگرانی نیست، زیرا امکان جدا کردن آن لایه‌های لاستیکی وجود دارد تا شما هم گوشتان اذیت نشود و هم‌صدای موسیقی موردعلاقه خود را باکیفیت بالاتری بشنوید و از آن لذت ببرید.

 

اپل در ایرپاد پرو، دریچه‌هایی را طراحی کرده است. کاربرد این محفظه به این صورت است که باعث پخش شدن یکسان صدا در گوش می‌شوند. درواقع از این طریق دیگر گوش افراد دچار آسیب یا درد نمی‌شود. این ویژگی ایر پاد پرو همراه با سبکی وزن آن این محصول را فوق‌العاده کرده است. شما با استفاده از ایرپاد پرو در هنگام گوش دادن به هر محتوایی راحتی مثال نزدنی را تجربه خواهید کرد. چیزی که من تجربه کردم این بود که کیفیت هندزفری بی‌سیم اپل نسبت به سایر محصولات مشابه بسیار بالاتر است و درواقع به‌هیچ‌وجه قابل‌مقایسه نیست.

ایرپاد پرو مقاومت بی‌نظیری دارد. درواقع این هندزفری بی‌سیم طراحی اورگانیک دارد و بسیار سبک و کم‌حجم هست. عمر این ایرپاد پرو بسیار طولانی است و همچنین کیفیت صدای فوق‌العاده‌ای دارد که هرگز دچار مشکل یا ایراد نخواهد شد.

قابلیت حمل

محفظه شارژ وایرلس ایرپاد پرو کمی از محفظه شارژ ایرپادهای معمولی بزرگتر و همچنین سنگین‌تر است اما نه آنقدر که کاربران برای حمل این محصول دچار مشکل شوند. ایرپاد پرو به راحتی در جیب شلوار، کیف و … جا می‌گیرد. برخلاف سایر هندزفری‌های بی‌سیم ایرپاد پرو را می‌توان به راحتی با خود حمل کرد.

 کیفیت صدا

اولین چیزی که در مورد AirPods Pro به آن توجه می کنید این است که این هدفون نسبت به ایردپادزهای نسل قبلی کیفیت صدا بهتر در کنار باس بیشتر دارند. دلیل داشتن باس بیشتر ، عمدتاً به دلیل طراحی جدید عایق صوتی آنها و درایورهای جدید بوده که برای این هدفون طراحی شد. AirPod های استاندارد در مکان های بی صدا به اندازه کافی مناسب هستند، اما به دلیل طراحی باز ، آنها فقط در هنگام مواجهه با سر و صدای خارجی عملکرد نه چندان جالبی دارند. سیستم لغو نویز AirPods پرو که مؤثر است، به عدم ورود صدا خارجی کمک می کند و ساختار مهر و موم شده در کنار سیستم لغو سر و صدا دارد. این به معنای آن است که در محیط های پر سر و صدا مانند خیابان های شهر بسیار بهتر از دو مدل دیگر عمل می کند.

 

شرکت اپل هدفون ایرپاد پرو را با قیمت 250 دلار عرضه می کند که در این سطح قیمت می توان به انتخاب گزینه های حرفه ای متعددی پرداخت. شاید ایرپادز پرو نسبت به نسل های قبلی گزینه ای با کیفیت صدا و طراحی بهتر باشد، اما عملا صدا آن نسبت به برخی رقبا بهتر نیست و حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.

رقبا مختلفی را می توانیم برای ایرپاد پرو نام ببریم که هر یک دارای طراحی جذاب، قیمت مناسب تر، کیفیت صدا بهتر و ارگونومی قابل توجه هستند. بنابراین انتظار داشتیم اپل روی کیفیت صوتی این هدفون بهتر عمل می کند تا یک محصول جذاب تر نسبت به رقبا عرضه دارد.

البته فاکتورهای مختلفی به جز کیفیت صدا هم در این موضوع دخیل هستند. نزدیک ترین رقیب AirPods Pro، سونی WF-1000XM3 است و شامل فناوری با قابلیت لغو نویز می شود. البته سونی WF-1000XM3 کیفیت صدا بهتری هم دارد. اگرچه سابقه درخشان سونی در زمینه تولید محصولات صوتی را نباید نادیده گرفت. WF-1000XM3 ارگونومی بهتر، کیفیت تجربه کاربری بالاتر و راحتی بیشتر دارد.

برای خاموش کردن قابلیت لغو سروصدا در WF-1000XM3 سونی مشابه AirPods Pro سونیست. همچنین عمر باتری سونی 6 ساعت بوده و نسبت به AirPods Pro بیشتر می باشد. اما عمر باتری AirPods Pro به 4.5 ساعت می رسد و مدلی با عمر باتری طولانی نیست. البته ما توانستیم به عمر باتری 5 ساعت و 9 دقیقه برسیم و شرکت اپل نیز سعی کرده عمر باتری بیشتری برای این هدفون فراهم آورد.

در حالی که باتری از نظر ایده آل ما کمی بهتر بوده ، مسئله بزرگی نیست زیرا گوشی‌ها به سرعت در کیس شارژ می شوند و 5 دقیقه شارژ از طریق درگاه لایتنینگ یا یک پد شارژ بی سیم Qi یک ساعت کاربری را به دنبال دارد. در صورت نداشتن پد شارژ بی سیم، نیاز به تهیه آداپتور دارید تا بتوانید سرعت شارژ را افزایش دهید.

مدل های دیگری که بهتر به نظر می رسند شامل از Sennheiser Momentum Wireless Master & Dynamic MW07 Plus و Anker Liberty 2 Pro می شود که هریک قیمتی بیش از 250 دلار دارند. البته تناسب داشتن با گوش و لذت کاربری یک عامل بزرگ هنگام صحبت از هدفون های عایق صوتی است. اگر مهر و موم گسترده ای در کار نباشد و تناسب خوبی در کار باشد، کیفیت صدا جلوه بسیاری خواهد داشت.

بررسی ایرپاد پرو

عمرباتری ایرپاد پرو

AirPod Pro مانند مدل‌های قبلی با یک محفظه شارژ همراه شده که کاربران با استفاده از آن می‌توانند هرکدام از گوشی‌ها را شارژ کنند. این محفظه شارژ می‌تواند توان مورد نیاز گوشی‌ها را برای 24 ساعت گوش دادن به موسیقی و 18 ساعت مکالمه با تلفن تامین نماید. مهمتر اینکه کاربران با 5 دقیقه شارژ گوشی‌ها می‌توانند تا 1 ساعت به موسیقی گوش دهند و 1 ساعت به مکالمه بپردازند.

 

خود گوشی‌ها نیز با یک بار شارژ می‌توانند 4.5 ساعت ( با غیرفعال کردن قابلیت حذف صدای اضافه این مقدار به 5 ساعت می‌رسد) به پخش موسیقی بپردازند و تا بیش از 3.5 ساعت نیز امکان انجام مکالمات تلفنی را برای کاربران فراهم می‌کنند. عمر باتری ایرپاد پرو شبیه به ایرپادهای معمولی است با این تفاوت که مدت زمان مکالمه اندکی بهبود پیدا کرده است.

 نتیجه گیری

درنتیجه می‌توان گفت که ایرپاد پرو محصولی منحصربه‌فرد دیگری از کمپانی اپل است که طرفداران زیادی از سراسر دنیا دارد. این هندزفری بی‌سیم قابلیت تنظیم صدای محیط را دارد. قیمت آن در بازارهای جهانی 250 هزار دلار است. اگر شما بخواهید کیفیت معمولی‌تری از این محصول را خریداری نمایید باید چیزی حدود 160 هزار دلار هزینه کنید. بااین‌حال زمانی که به طراحی شکیل و کیفیت صدای فوق‌العاده آن توجه می‌کنید، به نظر نمی‌رسد که قیمت آن نامتعارف باشد.

مصرف‌کنندگان از ایرپاد پرو نهایت رضایت رادارند. درواقع این هندزفری بی‌سیم برای فردی که در دنیای اپل زندگی کرده است، گزینه‌ای مناسب است. با استفاده از ایرپاد پرو دنیای جدیدی را در موقع شنیدن فایل‌های صوتی موردنظر خود تجربه کنید. درواقع مشتریان ویژگی‌هایی مانند کیفیت صدا، طراحی زیبا، ضد آب بودن را در ایرپاد پرو می‌پسندند و همین موارد موجب انتخاب این محصول است. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: ایرپاد پرو , خرید ایرپاد پرو , قیمت ایرپاد پرو , بررسی ایرپاد پرو , مشخصات ایرپاد پرو ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

اپل با عرضه گوشی ایفون 11 فرمول موفق گوشی آیفون XR را تکرار کرده است و آن فرمول عرضه ی گوشی قدرتمند با قیمت معقول است. آیفون ۱۱ نسبت به نسل قبل سریع تر است، دوربین دوگانه دارد و از رنگ های بیشتری برخوردار است. اما آیا همه ی این موارد ارزش خرید آیفون ۱۱ را بالا می برند؟ برای یافتن پاسخ این سوال تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

بررسی گوشی اپل ایفون 11

طراحی و ساخت

ابعاد گوشی آیفون ۱۱، ۱۵۰٫۹ × ۷۵٫۷ × ۸٫۳ میلی‌متر و وزن آن ۱۹۴ گرم می‌باشد.

اپل با فرمول آیفون XR برای آیفون ۱۱، با همان شاسی بلند chunkier، در مقایسه با آیفون ۱۱ پرو اشتباه نکرده است، در حالی که دارای یک حاشیه chunkier در اطراف صفحه‌نمایش LCD 6.1 اینچی (Liquid Retina) است. اگر iPhone ۱۱ Pro و iPhone ۱۱ را کنار هم نگه دارید، متوجه تفاوت واقعی در طراحی خواهید شد، با این‌حال آیفون ۱۱ به‌طور قابل‌ توجهی در دست ضخیم‌تر احساس می‌شود، اگر چه پرو یک روکش خوب دارد.

نمایشگر

آیفون 11 دارای دوربین تله و صفحه نمایش بزرگتری نسبت به مدلهای گرانقیمت دیگر میباشد و جای نمایشگر OLED که دارای حداکثر روشنایی تا 1،200CD/m2و کنتراست کاملا عالی است دارای صفحه نمایش Ips است که می تواند در 625cd/m2 با نسبت کنتراست ادعا شده 1،400،1 به اوج خود برسد و با رنگ سنج X-rite ازمایش شده و مطابق ادعای اپل در 56/cd-m2 با نسبت کنتراست 1،400،1 به اوج خود رسیده ،و رنگهای فوق العاده دقیق برای استفاده در محیط های وب را تولید میکند.

کارای و عملکرد

در این مرحله تنها تفاوت کیفی بین آیفون 11 و pro صفحه نمایش آن است ،ازنظر عملکرد دارای دوربینهای فوق العاده سریعی هستند که تصاویر و فیلم هایی را تولید میکند که بسیار چشمگیر است
باوجود رقابت شدید ،آیفون 11 نسبت به مدلهای دیگر گوشی های هوشمند دارای نتایج چشم گیر تر می باشد در حالیکه ممکن است فکر کنید چنین سطح عملکردی در یک گوشی بالاتر از حد است به طور مثال ،حالت فیلمبرداری آیفون کاملا تثبیت شده در 120 فریم در ثانیه است و قابلیت تصویربرداری HDR است
طول عمر باتری های آیفون 11 نسبت به 11proبیشتر می باشد به عنوان مثال درآزمایش rundown ویدیویی ماطول عمر باتری برابر با 18 ساعت و 36 دقیقه میباشداین یک بروز رسانی بزرگ برای آیفونهای XRاست ، بنابراین XR در مقایسه با XSدر سال گذشته بهتر بود.

دوربین

همانطور که شما هم متوجه شده اید، یکی از اصلی ترین تغییرات ایجاد شده در آیفون 11 ، مربوط به دوربین می باشد. اپل در کنار دوربین اصلی، یک دوربین ثانویه با زاویه دید فوق عریض را برای این گوشی در نظر گرفته است که این روز ها از محبوبیت بالایی برخوردار است.

البته تغییر ایجاد شده در دوربین، تنها مربوط به اضافه شدن ماژول دیگر نمی باشد و دوربین اصلی نیز با بهبود های بزرگی همراه شده است. در واقع دوربین اصلی این گوشی از سنسور جدید 12 مگاپیکسلی با پیکسل های بزرگ 1.4 میکرونی استفاده می کند که حساسیت آن در برابر جذب نور افزایش یافته است. همچنین لازم است بدانید که این دوربین در پشت لنز 26 میلی متری با گشودگی دهانه دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است که به سیستم لرزشگیر اوپتیکال نیز مجهز می باشد و از قابلیت های دیگر آن می توان به سیستم فوکوس خودکار پیشرفته Dual-Pixel و پشتیبانی از Night Mode جدید اپل اشاره کرد.

عضو جدید دوربین در آیفون 11 هم مشابه دوربین اصلی از سنسور 12 مگاپیکسلی استفاده می کند که البته اندازه پیکسل های آن، 1.0 میکرون می باشد. این دوربین در پس لنز 13 میلی متری با گشودگی دهانه دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است که زاویه دید 120 درجه ای را در اختیار می گذارد و مشابه نمونه بکار رفته در پرچمداران سامسونگ، شاهد بکارگیری از فوکوس خودکار و لرزشگیر اوپتیکال برای آن نیستیم.

رابط کاربری دوربین جزو موارد دیگری است که در قسمت دوربین با تغییراتی رو به رو شده است. این رابط کاربری از نظر شکل و شمایل و نحوه استفاده، تغییری نسبت به نسل قبلی نداشته است و از اصلی ترین تغییرات ایجاد شده در آن می توان به امکان نگه داشتن کلید شاتر برای فیلمبرداری اشاره کرد. قابلیت جدید دیگر، نوار زوم می باشد که امکان بزرگنمایی با انیمیشن نرم و روان را در اختیار می گذارد و یک قابلیت دیگر که Deep Fusion نام دارد، امکان عکاسی با جزئیات بسیار زیاد را در اختیار خواهد گذاشت. البته باید در نظر داشته باشید که این قابلیت در حال حاضر به صورت رسمی عرضه نشده و احتمالا در ios 13.2 شاهد عرضه آن خواهیم بود.

محیط نرم افزاری

مثل همیشه، سیستم عامل جدید اپل همراه به آیفون های جدید معرفی میشود و بیشترین امکاناتش هم با این دستگاه ها قابل بهره برداری است. حالا هم iOS 13 در آیفون 11 ها به کار رفته که قابلیت های جذابی زیادی دارد.
اولین چیزی که متوجه آن شدیم این است که سیستم عامل حالا شسته رفته تر است و اعلان ها هوشمند شده اند. این یعنی وقتی دستگاه را سایلنت میکنید یا مقدار صدا را تغییر میدهید، پنجره ای که ظاهر میشود، کارآمد تر میشود و جذابیت بیشتری دارد.

FaceID هم آپدیت مورد نیاز را دریافت کرده و حالا زاویه دید دوربین بیشتر شده است. حالا دیگر میتوانید تنها با یک نگاه دستگاه خود را رمزگشایی کنید. البته ممکن است هنوز نیاز باشد تا دستگاه را از میز بردارید و به صورت خود نزدیک کنید، ولی به هرحال از FaceID آیفون اکس دو سال گذشته، بسیار بهتر شده است.
لازم به ذکر است که این قابلیت ربطی به سخت افزار ندارد و قرار است در تمام آیفون های سال های گذشته اجرا شود. دیگر قابلیت هایی که در آیفون 11 مشاهده کردیم که با iOS جدید به آیفون های دیگر هم خواهد آمد شامل تایپ سوایپی با کیبورد، Momoji های جدید و کنترل Wi-Fi یا بلوتوث از Control Center است.
این روش جدید تایپ هنگام استفاده یک دستی از دستگاه بسیار کارآمد است. قابلیت تغییر شبکه های Wi-Fi هم بسیار به کار می آید، چرا که دیگر نیاز نیست برای تغییر آن به منوی تنظیمات بروید.

مشخصات گوشی ایفون 11

نتیجه گیری

آیفون ۱۱ گوشی خوبی است اما عالی نیست. نمایشگر خوبی دارد اما به پای نمایشگرهای OLED نمیرسد؛ شارژدهی باتری این گوشی مطلوب است اما به زمان زیادی برای شارژ شدن احتیاج دارد؛ با یک نگاه کلی به این نتیجه خواهید رسید که آیفون ۱۱ شما را به خرید آیفون ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس ترغیب میکند. این گوشی های پرچمدار دارای نمایشگر بهتر، باتری بهتر و دوربین سه گانه میباشند.

نقد و بررسی آیفون ۱۱ | اما با در نظر گرفت قیمت و مشخصات آیفون ۱۱، این گوشی بسیار مقرون به صرفه است. اگر شما از گوشی آیفون XR استفاده میکنید و دوربین اولترا واید نیز برایتان مهم نیست، این گوشی را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم. شما شاید حتی متوجه تفاوت سرعت پردازنده و شارژدهی باتری این دو گوشی نشوید. اما این گوشی برای کاربران گوشی های آیفون ۷ و ۸ گزینه ی ایده آلی میباشد.

مزایا

  • شیوه طراحی مستحکم‌تر و ضد آب
  • قاب پشتی درخشان
  • کنتراست و روشنایی فوق‌العاده در نمایشگر
  • بهره‌مندی از سریع‌ترین پردازنده دنیا
  • دوام باتری طولانی‌مدت
  • پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع
  • استفاده از اسپیکرهای استریو با کیفیت بالا
  • به کارگیری سیستم عاملی سریع به نام iOS 13
  • عملکرد عالی دوربین اصلی
  • وجود گزینه عکسبرداری در حالت شب
  • کیفیت بالای ویدیوها و ثابت‌سازی فوق‌العاده
  • کیفیت بالای تصاویر و ویدیوهای به ثبت رسیده با دوربین سلفی
  • همگام‌سازی فوق‌العاده میان دو لنز دوربین اصلی برای بهره‌مندی از ویژگی‌های ضبط همزمان، سوئیچ شدن میان لنزها و Crop Outside Frame

 

معایب

  • ناچ بزرگ در بالای نمایشگر
  • حاشیه نسبتاً ضخیم
  • رزولوشن پایین صفحه نمایش
  • شارژر کند و آرام 5 واتی در جعبه
  • نبود جک هدفون 3.5 میلی‌متری
  • کاربرد محدود NFC
  • پیچیدگی زیاد نرم‌افزار مدیریت و ارسال فایل‌ها
  • نرم‌افزار مشاهده تصاویر پیچیده
  • نبود گزینه‌های فوکوس خودکار و حالت شب در لنز اولترا واید
  • نبود دوربین تله فوتو
  • قیمت بالاتر در مقایسه با سایر گوشی‌های اندرویدی

 

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: گوشی ایفون 11 , خرید ایفون 11 , قیمت ایفون 11 , بررسی ایفون 11 , مشخصات ایفون 11 , گوشی اپل ایفون 11 ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رز علینژاد

معرفی یک گوشی توسط اپل همیشه موافقان و مخالفان را برای آغاز یک جنگ کلامی به صف می کند. بسیاری از کاربران دل خوشی از اپل و سیاست های آن ندارند و گروه بسیاری دیگر محصولات این شرکت را تحسین می کنند. این داستان هر سال ادامه دارد اما وقتی یک گوشی ویژه در خط تولید اپل قرار بگیرد اوضاع کمی پیچیده تر می شود. امسال اپل علاوه بر آیفون 8 و 8 پلاس، آیفون 10 (که در شکلی عجیب به صورت آیفون X نوشته می شود) را نیز با انبوهی از تغییرات ظاهری معرفی کرد. معمولا در چند هفته اول، نوشتن بررسی ها کمی با چاشنی احساسات همراه است و نمی توان صحت آنها را کاملا تضمین کرد. اما اگر اندکی بیشتر منتظر بمانیم می توانیم بررسی هایی به دور از احساسات و کاملا منطقی داشته باشیم. حالا سوال اینجاست: آیا انقلاب اپل با آیفون X ارزشش را داشته است؟ آیا قیمت ایفون x منصفانه است؟

 بررسی گوشی اپل ایفون x

طراحی 

یک طراحی و ظاهر متفاوت دقیقاً همان‌چیزی بود که کاربران اپلی منتظرش بودند. این شرکت چهار سال متوالی از طراحی آیفون 6 با کمترین تغییر استفاده کرد و در زمانی که اکثر رقبا به گوشی‌های با صفحه‌نمایش بزرگ اما حاشیه باریک رو آورده بودند طراحی آیفون 8 قدیمی و منسوخ به نظر می‌رسید. حالا اپل از یک طراحی بدون حاشیه اما متفاوت از رقبا استفاده کرده که مزایای و معایب خودش را دارد. آیفون 10 از نظر اندازه تنها کمی از آیفون 8 بزرگ‌تر است اما صفحه‌نمایشی بسیار بزرگ‌تر را در خود جای داده است.

 

به‌جای این‌که مثل سامسونگ، ال‌جی و هواوی حاشیه‌های ضروری صفحه‌نمایش در بالا و پایین آن قرار بگیرد و یا مثل اسنشال فون و می میکس شیائومی حاشیه‌ها به پایین صفحه رانده شوند اپل یک حاشیه باریک با ضخامت ثابت را به شکل یکنواخت در اطراف صفحه‌نمایش قرار داده است.

به این ترتیب با این‌که از نظر نسبت صفحه‌نمایش به بدنه آیفون 10 پایین‌تر از رقبا قرار می‌گیرد اما در نگاه اول گوشی بی‌حاشیه‌تر از رقبا به نظر می‌رسد؛ البته اگر بریدگی بالای صفحه را در نظر نگیریم.

با حذف حسگر اثر انگشت تاچ آی‌دی اپل مجبور شد تا یک روش جایگزین ایمن برای آن پیدا کند و برای ایمن‌سازی تشخیص چهره نیز مجبور به استفاده از سنسورهای فروسرخ و تشخیص عمق در کنار دوربین سلفی شد. به همین دلیل این بریدگی حالا بلندگوی مکالمات، دوربین سلفی و سنسورهای را در خود جای داده و اپل ترجیح داده سمت چپ و راست آن‌ها را به ادامه صفحه‌نمایش اختصاص دهد.

شکی نیست که آیفون 10 از جلو یکی از جذاب‌ترین گوشی‌های هوشمند است. حتی قاب استیل بدنه که به نظر جنسی شبیه به قاب فلزی آیفون 3GS یا آی‌پادها دارد با انعکاس نور جذابیت خاصی به آیفون 10 داده است. این قاب البته پس از مدتی درست مثل همان محصولات از خش‌های ریز پر می‌شود؛ هرچند که این خش‌ها در نسخه خاکستری کمتر قابل مشاهده است.

 

پشت گوشی درست مثل آیفون 8 شیشه‌ای طراحی شده تا نه‌تنها نسبت به نسل پیشین متفاوت باشد بلکه امکان شارژ بی‌سیم را نیز فراهم کند. اما خریداران آیفون 10 برای این‌که به همه بفهمانند جدیدترین آیفون اپل را با قیمت گزافی خریداری کرده‌اند انتظار تغییرات بیشتری نسبت به آیفون 8 را دارند.

شاید به همین دلیل اپل دوربین دوگانه را این‌بار عمودی طراحی کرده است. این ماژول دوربین برآمدگی بیشتری هم دارد و شاید بزرگترین نقطه ضعف طراحی گوشی باشد. این در حالیست که سامسونگ در گلکسی نوت 8 به کلی برآمدگی دوربین را حذف کرده و این برآمدگی در میت 10، ال‌جی V30 یا سایر رقبا نیز بسیار کمتر و قابل چشم‌پوشی است.

 

آیفون 10 همچنین حالا با بدنه شیشه‌ای خود 174 گرم وزن دارد که نسبت به گلکسی اس 8 با وزن 155 گرم و ال‌جی وی 30 با وزن 158 گرم و صفحه‌نمایش هم‌اندازه و یا بزرگ‌تر بسیار سنگین‌تر است. این وزن بیشتر البته باعث شده تا حس کنید با یک محصول گران‌قیمت مواجهید (که البته هستید) اما همچنین این احساس خطر را ایجاد می‌کند که در صورت افتادن گوشی خسارت قابل توجهی به آن وارد خواهد آمد.

 

با حذف دکمه هوم حالا دکمه پاور وظیفه احضار سیری را برعهده دارد و به همین دلیل اندازه‌ای دوبرابر بزرگتر دارد. دکمه‌های تنظیم صدا و بی‌صدا کردن اما کماکان بدون تغییر در سر جای خود هستند.

 صفحه نمایش و سخت افزار

نمایشگر 5.8 اینچی آیفون X دارای وضوح 1125 در 2436 پیکسل است. بخشی از این اعداد نامتوازن به دلیل وجود نوار کوچک بالای نمایشگر هستند که نسبت متوازن نیمه بالایی و پایینی را به هم زده است. همچنین چگالی پیکسلی نمایشگر نیز 459ppi محاسبه می شود که می توان آن را در بازه نمایشگرهای QHD دانست. اپل در این دستگاه از پنل OLED استفاده کرده که دارای مزایا و معایب خاص خود است. کیفیت رنگ ها بسیار عالی است و روشنایی صفحه حتی در زیر نور مستقیم نیز کاملا مناسب ارزیابی می شود. با این حال پنل های OLED به مرور دچار حالتی به نام پیکسل های شبح مانند می شوند؛ به این معنا که سایه ای از محتویات قبلی نمایش داده شده روی صفحه برای دقایقی همچنان باقی می مانند و به تدریج محو می شوند. البته این اتفاق به زودی برای پنل های آیفون X رخ نخواهد داد و احتمالا حداقل یک سال با بروز چنین حالتی برای صفحات گوشی فاصله داریم.

 

از نظر سخت افزاری همواره اپل را در صدر جدول بنچمارک ها دیده ایم. همین ماجرا برای آیفون X هم تکرار می شود. پردازنده A11 Bionic احتمالا قدرتمندترین چیپ پردازشی موبایل در جهان است که دارای شش هسته در فرکانس 2.3 گیگاهرتز بوده و با معماری 10 نانومتری ساخته شده است. حافظه رم این دستگاه 3 گیگابایت است اما بهینه سازی های انجام شده توسط اپل باعث شده سرعت پردازش آن با گوشی هایی مجهز به 6 گیگابایت رم نیز قابل مقایسه باشد. برنامه ها با سرعت بسیار بالایی اجرا می شوند و جا به جایی بین آنها نیز بدون تاخیر و کندی صورت می پذیرد.

 دوربین

دوربین در این گوشی شباهت زیادی به دوربین در آیفون 8 پلاس دارد اما تفاوت‌هایی در اینجا دیده می‌شود. در آیفون 10 هر دو دوربینی که در قاب پشتی جای گرفته‌اند سنسور 12 مگاپیکسلی دارند و هر دو به OIS مجهزند. لنز معمولی اندازه دهانه دیافراگم f/1.8 و لنز تلفوتو اندازه دهانه دیافراگم f/2.4 دارد.

 

منوی دوربین همانند نسل‌های قبلی است با این تفاوت که ویژگی‌ای به نام پرتره که در آن قرار دارد تغییراتی پیدا کرده است. با فعال کردن حالت پرتره یک مکعب بالای این منو قرار می‌گیرد که می‌توان چند حالت مختلف پرتره را در اینجا انتخاب کرد. این افکت‌ها شامل نور طبیعی، نور استودیو، نور صحنه، نور کانتور و نور صحنه سیاه‌وسفید است.

 

مثل همیشه کیفیت دوربین اصلی در حالت عادی و پرتره بسیار خوب است. در حالت عادی و نور روز عکس‌های تهیه شده با این آیفون از آیفون‌های نسل قبل کمی اشباع تر است و از واقعیت کمی فاصله دارد اما ثبت جزئیات بسیار خوب است و این ثبت خوب جزئیات در نقاط تاریک و روشن تصویر به یک اندازه است که سبب می‌شود رنج دینامیکی بسیار خوب باشد.

همان‌طور که گفتیم دوربین این گوشی همانند دوربین آیفون 8 پلاس از ویژگی حالت پرتره و پرتره لایتینگ پشتیبانی می‌کند. فرق اساسی آیفون 10 با آیفون 8 پلاس در بخش دوربین در اینجاست که دوربین دوم هم در آیفون 10 از حالت پرتره و پرتره لایتینگ پشتیبانی می‌کند.

 

منوی دوربین دوم بسیار شبیه به منوی دوربین اصلی است. در این منو عکاسی پرتره هم دیده می‌شود که اگرچه سخت‌افزاری نیست اما عکس‌های خوبی با پس‌زمینه مات می‌گیرد. باوجوداینکه عکس‌های گرفته‌شده در حالت پرتره توسط دوربین دوم بسیار خوب است اما با گوشی‌هایی مانند Mate 10 فاصله دارد و میت در این زمینه بهتر عمل می‌کند.

به‌طور حتم یکی از جذاب‌ترین کارایی‌های دوربین دوم این گوشی Animoji است. این ویژگی که توسط آن گوشی حرکت 50 ماهیچه‌ صورت شما را دنبال و این حرکت را به چند اموجی خاص القاء می‌کند از دوربین TrueDepth IR و پروژکتور نقطه‌ای استفاده می‌کند. این ویژگی در گوشی آیفون 10 بسیار خوب عمل می‌کند و تنها زمانی که نمی‌توانید زیاد به آن اعتماد کنید زمان چشمک زدن است که اپل مشغول بهبود کارایی این بخش است و به‌طور حتم در آینده این ویژگی عملکرد بهتری دارد.

باتری گوشی ایفون x

بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری همیشه کلید موفقیت محصولات اپل بوده و در زمینه دوام شارژ نیز اپل به کمک هوش مصنوعی سعی در بهبود آن داشته است. به همین دلیل است که نمی‌توان از روی باتری 2716 میلی‌آمپرساعتی آیفون 10 در مورد دوام شارژ آن قضاوت کرد.

به طور کلی به لطف استفاده از صفحه‌نمایش OLED، بهینه‌سازی‌های iOS و همچنین مصرف پایین تراشه A11 Bionic آیفون 10 دوام شارژ خوبی داشته و می‌توان گفت از این نظر میان آیفون 8 و آیفون 8 پلاس قرار خواهد گرفت. به این ترتیب با استفاده متوسط و حتی سنگین می‌توانید یک روز کامل روی دوام شارژ آن حساب کنید اما شارژ کردن شبانه را نباید فراموش کنید.

خصوصاً این‌که با وجود پشتیبانی آیفون 10 از شارژ سریع درون جعبه تنها یک شارژر معمولی یک آمپره قرار دارد که در 30 دقیقه تنها 20 درصد باتری را شارژ خواهد کرد. این درحالیست که اگر از یک شارژر مک‌بوک یا پیکسل با توان بالاتر در اختیار داشته باشید می‌توانید در همین زمان باتری را تا 45 درصد شارژ کنید. به اعتقاد ما نبود شارژر سریع درون جعبه آن هم در سال 2017 غیرقابل قبول است.

آیفون 10 همچنین از استاندارد شارژ بی‌سیم Qi (بخوانید: چی) پشتیبانی می‌کند. به این ترتیب می‌توانید تقریباً آن را روی هر پد شارژر بی‌سیمی قرار دهید. شارژ بی‌سیم نسبتاً سریع‌تر نیز قرار است در iOS 11.2 از راه برسد. حالا که آیفون‌ها این ویژگی را اضافه کرده‌اند انتظار داریم شارژرهای بی‌سیم هر چه بیشتر فراگیر شوند.

نتیجه گیری

به‌طور حتم آیفون 10 بهترین آیفونی است که تا امروز معرفی و عرضه شده. این تنها یک جمله شعاری و کلیشه‌ای نیست و باید باور کنید که آیفون 10 واقعا بهترین آیفون است اما به همین نسبت قیمت خیلی بالایی دارد و گران‌ترین آیفونی است که در تاریخ به فروش رفته. طراحی متفاوت، صفحه‌نمایش کم حاشیه، دوربین با عملکرد بهتر و متفاوت‌تر و صفحه‌نمایش باکیفیت تراز عوامل اصلی بالا رفتن قیمت این محصول هستند.

اینکه چه کسانی باید این گوشی را بخرند کاملا واضح و روشن است. اگر شما طرفدار بسیار سرسخت آیفون هستید و هزینه‌ای که برای گوشی می‌پردازید هم برایتان اهمیت ندارد یک‌لحظه هم نباید در خرید این آیفون شک کنید. اما اگر این دو ویژگی را ندارید آیفون 8 پلاس هم چیزی شبیه به آیفون 10 است با این تفاوت که طراحی تکراری‌ای دارد و تنها سنسور تشخیص چهره ندارد.

اگر برای اولین بار می‌خواهید به دنیای آیفون قدم بگذارید به‌طور حتم آیفون 10 بهتر از هر محصولی می‌تواند توانایی آیفون و آی او اس را به شما نشان دهد اما خودتان باید به جیبتان نگاهی بیندازید که آیا این محصول ارزش 1000 دلار، که به پول ما هم مبلغ زیادی می‌شود، را دارد یا خیر؟ برای اطلاع از قیمت دقیق این محصول کلیک کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: اپل , ,
:: برچسب‌ها: گوشی ایفون X , بررسی گوشی ایفون X , قیمت گوشی ایفون X , خرید گوشی ایفون X , مشخصات گوشی ایفون X ,
:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 خرداد 1399 | نظرات ()